VILA STAVROS MARIA 3*- PARALIA KATERINI

confort standard

3
 
Transportation
TARIFE 2022

VILA STAVROS - MARIA 3* - PARALIA KATERINI- plaja: 150 m

Situată la doar 150 de metri de plaja cu nisip din Paralia Katerini, Vila Stavros Maria oferă Wi-Fi gratuit în zona recepției și camere în sistem self-catering, cu balcon. Vila se află foarte aproape de centrul stațiunii, la câțiva pași de taverne, baruri și magazine. Studiourile de la vila Stavros au chicinetă complet utilată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri. Fiecare camera include aer condiționat (contra cost 5 euro/cameră/zi) și TV prin satelit. Baia privată este dotată cu duș. Vila oferă turiștilor o curte privată cu barbeque unde turiștii pot petrece clipe minunate.  

Masa: mic dejun 6 euro/ pers, cina 10 euro/ pers. Masa se servește la un restaurant în apropierea vilei.

AVANTAJE: POZIȚIE CENTRALĂ, , WI-FI GRATUIT, CURTE PRIVATĂ CU BARBEQUE, DISTANȚA MICĂ FAȚĂ DE PLAĂ ȘI CENTRUL STAȚIUNII.   SOSIRE AUTOCAR ÎN STAȚIUNE –APX. ORA 11:00, CHECK INN: ORA 14:00 ÎN ZIUA SOSIRII

CHECK OUT: ORA 09:00 ÎN ZIUA PLECĂRII, PLECAREA AUTOCARULUI DIN STAȚIUNE: ORA 15:00

                           

 

 

 

 

 

 

 Oferta early booking vacanta Paralia Katerini: 30% avans la rezervare și plata integrală până la data de 30.04.2022

 

Tarife 2022

Tarife valabile pana la data de 28 februarie 2022

Loc în DBL

Loc în TPL

Loc în QDPL

21.05.2022- 10 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

31.05.2022- 10 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

10.06.2022- 10 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

20.06; 27.06.2022- 7 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

04.07; 11.07.2022- 7 nopti

STOP SALES

  STOP SALES

    STOP SALES

18.07; 25.07.2022- 7 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

01.08;08.08; 15.08; 22.08; 29.08.2022- 7 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

05.09.2022- 7 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

12.09.2022- 7 nopti

STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

19.09.2022- 10 nopti

 STOP SALES

STOP SALES

STOP SALES

 

 

 Tariful include:

-  7 sau 10 nopți de cazare in functie de serie;

- transport autocar România - Grecia (Paralia Katerini - Olympic Beach) și retur, ( autocare  modern, dotate cu AC, scaune rabatabile, stație audio video, categoria 2*)

- însoțitor de grup;

 

 

 Reduceri:

- Copil 0- 5,99 ani, cu loc în autocar, fără loc la cazare, achită doar transportul 75 euro și adulții achită tariful de dublă standard;

- Copil 6-13,99 cazat cu 2 adulti in camera are reducere 40 euro din tariful de dubla cu loc în autocar și loc la cazare

-  Supliment camera single:  120 euro

-  Turiști individual (masina proprie): 40 euro/persoana  plătitoare, din prețurile de bază;

 

Conditii de plata:

-  30 % avans la inscriere;

-  rest de plata cu 30 zile inainte de plecare;

Tariful nu include:

- asigurarea medicală, asigurarea STORNO , excursiile opționale,

- TAXA DE STAȚIUNE 0,5 euro/ zi/ cameră - se achită la destinație, la primirea cheilor

- Completarea formularului PLF pentru intrare in Grecia se face pe portalul: travel.gov.gr.

Daca turistul doreste acest serviciu costul este 10 ron/ persoana.

Conditii de renuntare: In cazul in care pentru perioada excursiei se declara stare de urgenta, turistul poate opta pentru reprogramare sau restituirea banilor.

 In cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii turistice conform contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

   a) 30 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;

   b) 60 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;

   c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau prin neprezentarea la program.

 

Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renuntare in caz de imbolnavire grava, brusca, deces in familie, test COVID pozitiv, prevazute in polita de asigurare.

Daca clientul nu opteaza pentru asigurare storno, in caz de anulare se supune penalizarilor de mai sus.

 

 

C               INFORMAȚII PRECONTRACTUALE CHARTER GRECIA - PARALIA KATERINI - OLYMPIC BEACH 2021

 

 

C               CONDIȚII DE REZERVARE, CONDIȚII DE PLATA ȘI PENALITĂȚI DE ANULARE:

 

·        În momentul înscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totală a contractului, urmând ca diferența să fie achitată cu minim 30 de zile înainte de data plecării.

·        În cazul rezervărilor Early Booking avansul este 30% diferența de plată la termenul de earlybooking specificat în oferta agenției.

·        Pachetele turistice se pot plăti și în lei la cursul BNR din data efectuării plății + 2% - coeficient de risc valutar

·        Condiții de penalizarea anulare rezervare Early booking: 100%.

·        Condiții de penalizare in cazul ofertelor standard:

-         10% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

-         50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul de 60-31 zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

-         100% din prețul pachetului de servicii dacă renunțarea se face cu mai puțin de 31 de zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării) sau nu se prezintă la program.

-         100% dacă anularea se face din următoarele cauze: în cazul în care călătorul nu este lăsat să treacă una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agenției;

-         100%  în cazul în care călătorul nu respectă condițiile generale ale Agenției, prezintă acte incomplete sau false, nu are pașaport sau nu achită integral excursia în termenele stipulate;

 

C               EVENTUALE EVOLUȚII ALE PREȚULUI:

 

·        Prețurile agreate la încheierea contractului pot să crească sau să scadă în funcție de anumiți factori obiectivi. 

·        Creșterile de preț sunt influențate de creșteri ale cursului de schimb, creșteri ale prețului petrolului, creșterea taxelor de survol, etc. În cazul unei creșteri de preț mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fără a plăti penalizări de retragere.

·        Scăderile de preț pot fi datorate unor promoții făcute de hoteluri sau de către agenția organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumită perioadă de timp și pentru un anumit număr de locuri. Promoția poate fi întreruptă înainte de terminarea perioadei de valabilitate fără obligația din partea organizatorului de a anunța epuizarea locurilor puse în vânzare. În acelasși timp agenția organizatoare nu are obligația de a reduce prețul conform promoției, pentru clienții care au achiziționat anterior același pachet, dar la un preț mai mare.

 

C               CAZAREA:

 

·        Clasificarea unităților de cazare corespund  normelor locale de clasificare din țara de destinație Grecia conform licenței de clasificare. În cazul vilelor din ofertă, clasificarea este pe chei ( similar margarete în România)

·        În cazul în care cazarea nu este făcută la unitatea de cazare specificată în contractul turistului, agenția are obligația de a caza turiștii la condiții  similare celor contractate sau superioare.

·        Check-in (intrarea la cazare): ora 14:00 în ziua sosirii.

·        Chech-in (ieșirea de la cazare): ora 09:00 în ziua plecării.

 

C               TRANSPORTUL / MIJLOACE DE TRANSPORT:

 

·        Transportul charter Grecia 2020 se execută cu autocare subînchiriate de capacitate 40 până la 65 locuri în funcție de mărimea grupului Autocarele sunt dotate cu aer condiționat, stație audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.

·        Așezarea în autocar se va face în ordinea înscrierilor, locurile nu se nominalizează.

·        Conform legislației în vigoare, în cazul vehiculelor rămase imobilizate pe traseu, în cazul defecțiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat să asigure preluarea persoanelor în termen de maximum 3 ore în judeţ, 5 ore în țară şi în termen de maximum 16 ore în cazul transporturilor în trafic internaţional;

·        Orarul de îmbarcare/ debarcare este specificat în programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificări  care vor fi transmise turiștilor în informarea de plecare.

·        Bagajele premise pentru călătorie pentru un pasager sunt: 1 bagaj ca maxim 20 kg, 1 geantă la cală pentru alimente maxim 10 kg  și bagaj de mână pentru fiecare pasager ( poșeta sau rucsac mic dimensiuni 40/30/20 cm).

·        Programul excursiei poate fi modificat de către conducatorul grupului în situații excepționale ( accidente, trafic îngreunat, blocat,  urgențe medicale ale unora dintre pasageri, defecțiuni tehnice)

 

 

 

 

C               ASISTENȚA TURISTICĂ / EXCURSII OPȚIONALE:

 

·        Agenția Expert Travel va asigura prin agenția parteneră locală un reprezentant vorbitor de limba română, pe durata sejurului. El se ocupă de primirea clienților în stațiune , urmărește ca serviciile să fie conforme cu pachetul rezervat de client, se preocupă să remedieze eventualele neconcordanțe, prezintă destinația și excursiile opționale, face înscrieri la excursiile opționale.

·        Lista excursiilor opționale poate fi solicitată de la agentul de turism. Acestea pot fi rezervate la destinație prin reprezentantul local al agenției organizatoare. De regulă, excursiile opționale sunt organizate de partenerul local din Paralia Katerini și sunt recomandate ca servicii sigure. Prețurile excursiilor depind de nr. turiștilor înscrisi și pot fi mai mari decât cele existente la recepția hotelului sau alte agenții locale. Diferențele de preț cuprind plecare / întoarcere direct de la / la hotel, servicii de ghid (eventual lb. română). Agenția de turism organizatoare Expert Travel nu este responsabilă pentru reclamații referitoare la excursiile opționale organizate local. Eventualele reclamații se fac și se rezolvă la agenția de unde achiziționați excursia, la fața locului.

 

C               INFORMAȚII CE ȚIN DE FORMALITĂȚILE VAMALE:

·        Documentele necesare  pentru trecerea frontierelor pe traseul cu destinația Grecia: pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară.

·        În cazul în care turistul deține act de identitate tip buletin (cu file) agenția  vânzătoare este obligată să informeze turistul că la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTĂ acest tip de document ce atestă identitatea turistului! Se acceptă doar modelul nou de carte de identitate.

·        Regulament documente de călătorie minori:

-         pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară

-         minorii care sunt însoțiți de un singur părinte vor  trebui să prezinte poliției de frontieră acordul parental al părintelui ce nu însoțește minorul - se obține de la notariat

-         minorii ce călătoresc neînsoțiți de nici unul dintre părinti va trebui să prezinte acordul părinților, iar persoana ce îl insoțește trebuie să dețină cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați www.politiadefrontiera.ro!

 

C               ASIGURĂRI:

-         Agenția organizatoare deține polița de asigurare care acoperă daune de până la 100.000 eur în cazul insolvenței societății.

-         Pachetele din prezenta ofertă nu includ asigurările medicale de călătorie sau asigurare storno. Nu sunt obligatorii dar recomandăm încheierea lor în agențiile de turism sau la orice companie de asigurări.

 

 

C               INFORMAȚIA PENTRU PLECARE / SEJUR:

             Informațiile detaliate despre sejur/ transport vor fi înmanate turiștilor înainte de plecare și vor cuprinde următoarele puncte:

- Detalii partener extern – nume, persoana de contact, telefon

- Detalii mijloc de transport, număr de înmatriculare, număr telefon autocar îmbarcări.

- Orar de  transport actualizat (dacă este cazul)

             Informatiile de plecare vorfi disponibile si pe site-ul nostru: experttravel.ro

 

 

Agenția organizatoare și intermediară are obligația să informeze turistul / turiștii despre informațiile contractuale.

În cazul în care turistul/turiștii  refuză să semneze luarea la cunoștință a informațiilor precontractulale acesta/ aceștia  nu va/ vor  fi înscriși pentru programul Charter Grecia- Paralia Katerini – Olympic Beach 2020.

 

Semnatură agent turism,                                                                                        Semnatură turist,

.....................................                                                                        Am luat la cunoștință și  sunt de acord cu programul.

                                                                                                                                                .............................................

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta! Rezerva acum!


×
Solicita oferta