VILA STAVROS MARIA - PARALIA KATERINI

confort standard

 
Transportation
Mai-Septembrie 2024
Cel mai bun tarif!
de la
 
185
persoană/10 nopți

VILA STAVROS MARIA -  PARALIA KATERINI

Vila STAVROS MARIA - este situată la doar 150 de metri de plajă cu nisip și dispune de camera duble, triple și o cvadruplă în sistem self-catering (autogospodărire, camera se primește curată la cazare, pe parcursul sejurului nu se efectuează servicii de curățenie din partea vilei) cu balcon și baie proprie dotată cu duș; chicineta este complet utilată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri. În fiecare cameră este aparat de aer condiționat (contra cost 7 € / zi) și TV prin satelit. Vila se află foarte aproape de centrul stațiunii la câțiva pași de taverne, baruri și magazine. Clienții cazați la Vila Stavros Maria pot beneficia de Wi-Fi gratuit în zona recepției și se pot bucura de o curte privată unde pot petrece clipe minunate.

Masa/zi/persmic dejun 9 € adult/8 € copil , Demipensiune 18 € adult/16 € copil - va fi servită în apropierea vilei.

Avantaje: poziție centrală, curte privată , distanță mica față de malul mării, Wi-Fi gratuit;

 

TARIFE 2024

Data plecării / Nr. nopți cazare

Tarif €/ pers

 în DBL

Tarif €/ pers

in TRPL

Tarif €/ pers

in QVD

18 MAI - 10 nopți

                                       185                                   175                                     165

28 MAI - 10 nopți VANDUT

                  230

220

210

7 IUNIE - 10 nopți (VÂNDUT)

                  240

230

220

17 IUNIE (VANDUT), 24 IUNIE (VANDUT) - 7 nopți

                  240

230

220

                  1 IUL. (VANDUT), 8 IUL.(VĂNDUT)

                        15 IUL. -7 nopți  

                       22.07(VANDUT) 

             

  OFERTĂ SPECIALĂ

                  220 EUR

 

OFERTĂ SPECIALĂ

    210 EUR

 

OFERTĂ SPECIALĂ

     200 EUR

29.07 (VÂNDUT)5.08 (VÂNDUT), 12.08 (VÂNDUT) 19.08 (VĂNDUT)26.08 (1 cam)  - 7 N

  260

250

240

2 SEPTEMBRIE - 7 nopți (VÂNDUT)

  250

240

230

9 SEPTEMBRIE - 10 nopți (VÂNDUT)

  240

230

220

19 SEPTEMBRIE - 10 nopți

  240

230

220

 

Ofertă vacanță Paralia Katerini: 30% avans la rezervare și plata integrala cu 30 zile înainte de data plecării

SOSIRE AUTOCAR ÎN STAȚIUNEaprox. ora 10:00;

CHECK-IN CAZAREaprox ora 14:00;

CHECK-OUT CAZAREaprox. ora 09:00;

PLECARE AUTOCAR DIN STAȚIUNEaprox. ora 15:00.

-Taxa de stațiune + Asistența Turistică: 1,5  euro/pers/noapte (se plătește la fața locului, la primirea cheilor)

 

 Tariful include:

-  7 sau 10 nopți de cazare in funcție de serie;

- transport autocar România – Grecia - și retur (Paralia Katerini - Olympic Beach) cu autocar  modern, dotat cu AC, scaune rabatabile, stație audio video, categoria 2*);

- însoțitor de grup;

 

 Reduceri:

- Copil 0 - 5,99 ani, cu loc în autocar, fără loc la cazare, achită doar transportul 90 și adulții achită tariful de dublă standard;

- Copil 6 -13,99 cazat cu 2 adulți în cameră are reducere 50 din tariful de dublă cu loc în autocar și loc la cazare;

-  Supliment camera single:  110 €;

- Turiști individual (mașină proprie): reducere 50 /persoană  plătitoare din prețurile de bază;

 

Tariful nu include:

- asigurarea medicală, asigurarea STORNO , excursiile opționale,

- Taxa de stațiune + Asistența Turistică:1,5 euro/pers/noapte (se plătește la fața locului, la primirea cheilor

   Condiții de plată:

  -  30 % avans la înscriere;

  -  rest de plată cu 30 zile înainte de data plecării;

 

Condiții de renunțare:

 În cazul în care pentru perioada excursiei se declară stare de urgență, turistul poate opta pentru reprogramare sau restituirea banilor.

 În cazul în care turistul renunță la pachetul de servicii turistice conform contract, acesta datorează agenției penalizări după cum urmează:

 

   a) 30 % din prețul pachetului de servicii dacă renunțarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice înainte de data plecării;

   b) 60 % din prețul pachetului de servicii dacă renunțarea se face in intervalul 16 – 30 de zile calendaristice înainte de data plecarii;

   c) 100 % din pretul pachetului de servicii dacă renunțarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau prin neprezentarea la program.

 

Recomandare: Asigurarea storno pentru acoperirea costurilor de renunțare în caz de îmbolnavire gravă, bruscă, deces în familie, test COVID pozitiv, prevazute în polița de asigurare.

Dacă turistul nu optează pentru asigurarea storno, în caz de anulare, se va supune penalizărilor de mai sus.

 

C               INFORMAȚII PRECONTRACTUALE CHARTER GRECIA - PARALIA KATERINI - OLYMPIC BEACH 2021

 

 

C               CONDIȚII DE REZERVARE, CONDIȚII DE PLATA ȘI PENALITĂȚI DE ANULARE:

 

·        În momentul înscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totală a contractului, urmând ca diferența să fie achitată cu minim 30 de zile înainte de data plecării.

·        În cazul rezervărilor Early Booking avansul este 30% diferența de plată la termenul de earlybooking specificat în oferta agenției.

·        Pachetele turistice se pot plăti și în lei la cursul BNR din data efectuării plății + 2% - coeficient de risc valutar

·        Condiții de penalizarea anulare rezervare Early booking: 100%.

·        Condiții de penalizare in cazul ofertelor standard:

-         10% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

-         50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul de 60-31 zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

-         100% din prețul pachetului de servicii dacă renunțarea se face cu mai puțin de 31 de zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării) sau nu se prezintă la program.

-         100% dacă anularea se face din următoarele cauze: în cazul în care călătorul nu este lăsat să treacă una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agenției;

-         100%  în cazul în care călătorul nu respectă condițiile generale ale Agenției, prezintă acte incomplete sau false, nu are pașaport sau nu achită integral excursia în termenele stipulate;

 

C               EVENTUALE EVOLUȚII ALE PREȚULUI:

 

·        Prețurile agreate la încheierea contractului pot să crească sau să scadă în funcție de anumiți factori obiectivi. 

·        Creșterile de preț sunt influențate de creșteri ale cursului de schimb, creșteri ale prețului petrolului, creșterea taxelor de survol, etc. În cazul unei creșteri de preț mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fără a plăti penalizări de retragere.

·        Scăderile de preț pot fi datorate unor promoții făcute de hoteluri sau de către agenția organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumită perioadă de timp și pentru un anumit număr de locuri. Promoția poate fi întreruptă înainte de terminarea perioadei de valabilitate fără obligația din partea organizatorului de a anunța epuizarea locurilor puse în vânzare. În acelasși timp agenția organizatoare nu are obligația de a reduce prețul conform promoției, pentru clienții care au achiziționat anterior același pachet, dar la un preț mai mare.

 

C               CAZAREA:

 

·        Clasificarea unităților de cazare corespund  normelor locale de clasificare din țara de destinație Grecia conform licenței de clasificare. În cazul vilelor din ofertă, clasificarea este pe chei ( similar margarete în România)

·        În cazul în care cazarea nu este făcută la unitatea de cazare specificată în contractul turistului, agenția are obligația de a caza turiștii la condiții  similare celor contractate sau superioare.

·        Check-in (intrarea la cazare): ora 14:00 în ziua sosirii.

·        Chech-in (ieșirea de la cazare): ora 09:00 în ziua plecării.

 

C               TRANSPORTUL / MIJLOACE DE TRANSPORT:

 

·        Transportul charter Grecia 2020 se execută cu autocare subînchiriate de capacitate 40 până la 65 locuri în funcție de mărimea grupului Autocarele sunt dotate cu aer condiționat, stație audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.

·        Așezarea în autocar se va face în ordinea înscrierilor, locurile nu se nominalizează.

·        Conform legislației în vigoare, în cazul vehiculelor rămase imobilizate pe traseu, în cazul defecțiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat să asigure preluarea persoanelor în termen de maximum 3 ore în judeţ, 5 ore în țară şi în termen de maximum 16 ore în cazul transporturilor în trafic internaţional;

·        Orarul de îmbarcare/ debarcare este specificat în programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificări  care vor fi transmise turiștilor în informarea de plecare.

·        Bagajele premise pentru călătorie pentru un pasager sunt: 1 bagaj ca maxim 20 kg, 1 geantă la cală pentru alimente maxim 10 kg  și bagaj de mână pentru fiecare pasager ( poșeta sau rucsac mic dimensiuni 40/30/20 cm).

·        Programul excursiei poate fi modificat de către conducatorul grupului în situații excepționale ( accidente, trafic îngreunat, blocat,  urgențe medicale ale unora dintre pasageri, defecțiuni tehnice)

 

 

 

 

C               ASISTENȚA TURISTICĂ / EXCURSII OPȚIONALE:

 

·        Agenția Expert Travel va asigura prin agenția parteneră locală un reprezentant vorbitor de limba română, pe durata sejurului. El se ocupă de primirea clienților în stațiune , urmărește ca serviciile să fie conforme cu pachetul rezervat de client, se preocupă să remedieze eventualele neconcordanțe, prezintă destinația și excursiile opționale, face înscrieri la excursiile opționale.

·        Lista excursiilor opționale poate fi solicitată de la agentul de turism. Acestea pot fi rezervate la destinație prin reprezentantul local al agenției organizatoare. De regulă, excursiile opționale sunt organizate de partenerul local din Paralia Katerini și sunt recomandate ca servicii sigure. Prețurile excursiilor depind de nr. turiștilor înscrisi și pot fi mai mari decât cele existente la recepția hotelului sau alte agenții locale. Diferențele de preț cuprind plecare / întoarcere direct de la / la hotel, servicii de ghid (eventual lb. română). Agenția de turism organizatoare Expert Travel nu este responsabilă pentru reclamații referitoare la excursiile opționale organizate local. Eventualele reclamații se fac și se rezolvă la agenția de unde achiziționați excursia, la fața locului.

 

C               INFORMAȚII CE ȚIN DE FORMALITĂȚILE VAMALE:

·        Documentele necesare  pentru trecerea frontierelor pe traseul cu destinația Grecia: pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară.

·        În cazul în care turistul deține act de identitate tip buletin (cu file) agenția  vânzătoare este obligată să informeze turistul că la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTĂ acest tip de document ce atestă identitatea turistului! Se acceptă doar modelul nou de carte de identitate.

·        Regulament documente de călătorie minori:

-         pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară

-         minorii care sunt însoțiți de un singur părinte vor  trebui să prezinte poliției de frontieră acordul parental al părintelui ce nu însoțește minorul - se obține de la notariat

-         minorii ce călătoresc neînsoțiți de nici unul dintre părinti va trebui să prezinte acordul părinților, iar persoana ce îl insoțește trebuie să dețină cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați www.politiadefrontiera.ro!

 

C               ASIGURĂRI:

-         Agenția organizatoare deține polița de asigurare care acoperă daune de până la 100.000 eur în cazul insolvenței societății.

-         Pachetele din prezenta ofertă nu includ asigurările medicale de călătorie sau asigurare storno. Nu sunt obligatorii dar recomandăm încheierea lor în agențiile de turism sau la orice companie de asigurări.

 

 

C               INFORMAȚIA PENTRU PLECARE / SEJUR:

             Informațiile detaliate despre sejur/ transport vor fi înmanate turiștilor înainte de plecare și vor cuprinde următoarele puncte:

- Detalii partener extern – nume, persoana de contact, telefon

- Detalii mijloc de transport, număr de înmatriculare, număr telefon autocar îmbarcări.

- Orar de  transport actualizat (dacă este cazul)

             Informatiile de plecare vorfi disponibile si pe site-ul nostru: experttravel.ro

 

 

Agenția organizatoare și intermediară are obligația să informeze turistul / turiștii despre informațiile contractuale.

În cazul în care turistul/turiștii  refuză să semneze luarea la cunoștință a informațiilor precontractulale acesta/ aceștia  nu va/ vor  fi înscriși pentru programul Charter Grecia- Paralia Katerini – Olympic Beach 2020.

 

Semnatură agent turism,                                                                                        Semnatură turist,

.....................................                                                                        Am luat la cunoștință și  sunt de acord cu programul.

                                                                                                                                                .............................................

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta! Rezerva acum!


Solicita oferta