Sporthotel Igls
 

Igls, Austria
Skipass inclus!
Igls - Ospitalitate la poalele Patscherkofel!

Staţiunea idilică şi ospitalieră Igls este situată la poalele muntelui apropiat de Innsbruck "Patscherkofel" la cca. 900 m altitudine şi foarte aproape de oraş. Pe fundalul montan impresionant puteţi petrece o vacanţă minunată şi uita de rutină. Pe lângă domeniul schiabil familiar, vă stau la dispoziţie şi patinoar, derdeluş şi pârtiile de schi fond. Pe traseele de drumeţii din jur vă aşteaptă natură idilică. Igls şi Patscherkofel au fost deja de mai multe ori gazde ale Jocurilor Olimpice de Iarnă, aşa că puteţi profita de pârtia de bob olimpică sau de renumita trambulină "Bergisel" (la cca. 3 km depărtare). Acest amestec reuşit de mişcare şi relaxare este ideal pentru familii şi vă oferă refacere completă.

La finalul unei reuşite zile de schi vă aşteaptă în Igls diferite localuri tipice. Aici vă puteţi comenta şi trece în revistă aventurile la un pahar şi mâncare bună. Dacă vă gândeaţi la ceva mai activ sau căutaţi pur şi simplu o alternativă pentru sportul alpin, zona din jurul Văilor Stubai şi Inntal este pregătită cu numeroase trasee de drumeţii, de parcurs cu rachetele de zăpadă sau dor cu bocancii. Pe iubitorii de săniuş îi aşteaptă numeroase derdeluşuri din împrejurime şi pe cei "dependenţi" de adrenalină pârtia de bob olimpică. Dacă nu aveţi încă multă experienţă există aici şi un "coş" pentru oaspeţi în care coborâţi însoţiţi de un profesionist. Dacă sportul dvs. preferat pe timp de seară este dansul vă recomandăm o vizită la capitala landului federal Tirol, Innsbruck, cu viaţă de noapte pe măsura unui oraş mare, cu baruri, discoteci şi multe altele.

Muntele olimpic "Patscherkofel" nu a creat doar sportivilor profesionişti oportunităţi de carieră, oferă şi începătorilor condiţii perfecte. Noi instalaţii pe cablu vă duc la altitudini de până la 2026 m, unde 18 km de pârtii uşoare şi de dificultate medie coboară din nou la 900 m fac din coborâre o experienţă deosebită. În sezonul 17/18 se adaugă o nouă instalaţie cu 10 locuri pe cablu unic şi un derdeluş cu nocturnă. Domeniul schiabil este foarte potrivit pentru familii, în timp ce la "Sunny Kids Park" pe cele trei arii de antrenament cei mici fac cunoştinţă cu lumea sporturilor de iarnă, cei mai mari pot încerca pantele mai exigente, cum ar fi coborârea olimpică. Terenul însorit cu vedere la Innsbruck, văile Stubai şi Inntal nu lasă nimic de dorit. Pentru toţi cei doritori de adrenalină îşi deschide porţile "Snowpark Innsbruck", pe platoul Patscher şi diverse terase cu şezlonguri stau la dispoziţie pentru o binemeritată pauză.

Preferaţi schiul de fond variantei alpine? Nici o problemă. Întreaga regiune Olympia Skiworld Innsbruck oferă o reţea de pârtii de 120 km. Cu skibus-ul gratuit dedicat exclusiv modalităţii nordice ajungeţi în oricare din puncte fără probleme. Pârtiile duc atât prin zone urbane cât şi prin idilice sătuce turistice sau peisaje alpine până la gheţar, la finalul văii. La o distanţă de 10 km de Igls se află traseul schi fond Mutters-Natters. Acest traseu schi fond de 8 km lungime este gratuit. Reţeaua de schi fond din Rinn, Obsteig, Mutters/Natters şi Sellrain au fost distinse cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

Partii :
 • total: 18 km
 • albastre: 5 km
 • rosii: 9 km
 • negre: 4 km


Informatii despre cazare:
Informatii aditionale:
 • Animale de companie binevenite (câini, 17 €/zi, fără mâncare)
 • Distanta fata de zona de ski: 1 - 2 km
 • Prioritate vanzare: 3
 • Costuri aditionale:
  • Taxa de staţiune: cca. 1,00 € de pers./noapte
 • Important: • Accesul copiilor la zona de spa este permis copiilor de la 14 ani însoţiţi de un adult. • Intrarea la piscină este permisă tuturor copiilor indiferent de vârstă, în compania unui părinte. • Poate fi rezervat doar cu skipass. Pentru copiii născuţi în 2014 şi după nu se emite un voucher de skipass. Aceştia folosesc instalaţiile pe cablu doar în compania unui părinte, iar în cazul în care doresc să folosească pe cont propriu instalaţiile pe cablu sau participă la un curs de schi unde este nevoie de skipass, acesta trebuie cumpărat la faţa locului (mai multe informaţii la casa de bilete a instalaţiilor pe cablu). Copiii născuţi între 2010 - 2013 trebuie să achiziţioneze cardul Schneemann (Skipass), 2 €/copil/zi, de platit la faţa locului. • La rezervarea de camere cu mai multe paturi sau cu paturi suplimentare, în cazul ocupării cu mai puţine persoane nu există un drept asupra paturilor suplimentare


Reduceri:
 • 2 - 9 ani, reducere 15%
 • 10 - 15 ani, reducere 5%

Webcam Live:

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Sporthotel Igls, Igls, Austria

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
verifica
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020