Informatii despre hotel

Complexul hotelier, care a suferit o reconstructie ampla, este situat pe o plaja renumita din zona Bavaro. Ofera servicii la nivel inalt, servicii All Inclusive 24 de ore pe zi, o gama larga de sporturi si programe bogate de animatie, inclusiv spectacole neregulate. O parte separata a Royal Club cu servicii VIP este disponibila pentru clientela mai pretentioasa. Putem recomanda resortul si clientilor mai pretentioase.Nota: Sfera si calitatea serviciilor si activitatilor enumerate pot fi afectate de introducerea unor posibile masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data.

Distanta

plaja: in apropiereaeroport: 20 kmoptiuni de cumparaturi: 1 km

Descrierea camerei

Camera standard superioara:aer conditionat controlat individualtelevizortelefonmini-barsanitare proprii (baie, uscator de par, toaleta)seif (contra cost)Wi-Fi (gratuit)balcon sau terasaCazare contra costCamera Deluxe - echipament mai modern

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptie2 restaurante principale7 restaurante cu service10 baruribar pe plajabar langa piscina3 piscinepiscina pentru copiimini club (pentru copii 4-12 ani)Wi-Fi (gratuit)

Descrierea plajei

nisip, sezlonguri gratuite, palmieri care asigura umbra, bar pe plaja

Activitati sportive gratuite

programe de animatieprograme de searasporturi acvatice nemotorizate pe plajavoleibadmintondartsaerobictenis de masabaschetfitnessmaxi sah2 terenuri de tenis (inchiriere echipament de iluminat si sport contra cost)lectii introductive de scufundari in piscina

Activitati sportive contra cost

sporturi nautice motorizate pe plajagolf in apropierea hotelului

Mese incluse

ULTRA All Inclusive: 24 de ore, include mic dejun tip bufet, pranz si cina, gustari usoare in timpul zilei, bauturi racoritoare nelimitate si bauturi alcoolice de productie locala. Puteti desena in locurile si orele specificate de hotel. In timpul cinei este necesara tinuta formala.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Occidental Punta Cana, Punta Cana, Republica Dominicana

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta