Gravity Sahl Hasheesh se află în Hurghada și are un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Acest complex de 5 stele asigură room-service, un club pentru copii și WiFi gratuit. Complexul are piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă nonstop și program de divertisment în timpul serii. Foarte bine 8.0 Booking.com

Localizare

Plaja Pyramisa Sahl Hasheesh se află la 3 km de Gravity Sahl Hasheesh, iar noul port de agrement este situat la 38 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hurghada, aflat la 20 km de complex.


Facilitati Hotel

Gravity Sahl Hasheesh se află în Hurghada și are un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Complexul are piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă nonstop și program de divertisment în timpul serii.


Facilitati Camere

Camerele standard dispun de 2 paturi twin sau pat matrimonial, telefon, TV prin satelit, aer  onditinat, seif, set pentru ceai si cafea cu cana electrica, minibar, baie cu dus si uscator de par, balcon sau terasa, detector de fum, vedere la piscina sau la mare, suprafata de aproximativ 45 m2.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Targu Mures catre Gravity Sahl Hasheesh Ocean Breeze, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta