Ziua 1
(VINERI, 08.03 / 31.05.2024): ROMANIA - BUDAPESTA Plecare din Cluj Napoca (aprox. ora 01.30) pe ruta Baia Mare (ora 04:00) - Satu Mare (ora 05:00). Traversam nordul Ungariei cu pauze pe traseu. Ajungem la Budapesta. Tur panoramic cu autocarul prin orasul cunoscut sub numele de Perla Dunarii la obiectivele: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, apoi admiram Monumentul Gellert si vizitam Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. Pauza pentru a ne delecta cu superba panorama care se deschide asupra Budapestei. Pauza de cumparaturi Pandorf. (cca. 3 ore). Cazare zona Viena hotel 3*.

Ziua 2
(SAMBATA, 09.03 / 01.06.2024): VIENA - ORASUL VALSULUI ... Dupa micul dejun vom avea timp liber pentru cumparaturi la SCS (Wien Shopping City Sud - cca. 3 ore) - cel mai mare centru comercial din Europa Centrala si de Est cu o suprafata de peste 800.000 mp. aflat la 10 km de Viena. Aici puteti gasi peste 350 de magazine. Revenim in Viena care este si capitala muzicii si veti descoperi alaturi de noi bogatia culturala a acestui minunat oras prin urmatorele vizite, orele sunt aproximative: - 14:00 - Vizita interioara in renumita cladire a operei de stat. Vizita dureaza cca 40 minute - 15:00 - 16:30 - Vizita la casa Muzicii din Viena - o experienta acustica remarcabila, un muzeu interactiv in care pierzi notiunea timpului. Vizita dureaza cca 90 minute - 16:30 -18:00 - Tur ghidat pe ringul Vienez: Muzeul de Istoria Artelor si Muzeul de Stiinte Naturale, Piata Maria Tereza. De aici, suntem doar la cativa pasi de Curtea Imperiala Hofburg cu: Piata Eroilor, Curtea Noua, Curtea Veche, Apartamentele imperiale si Muzeul Sisi (optional, vizita in interior), Biserica slujbelor imperiale Augustinerkirche, Scoala Spaniola de echitatie si Muzeul Lipitanilor. - 18:00 - 20:30 - Timp liber pe ringul vienez pentru vizite individuale sau cumparaturi. - 20:30 - Intrunirea grupului si deplasare spre acelasi hotel 3* in zona Viena.

Ziua 3
(DUMINICA, 10.03 / 02.06.2024): PE URMELE MARILOR IMPARATI Mic dejun. Vizita la Schoenbrunn (aprox. ora 10:00) celebrul castel baroc, resedinta de vara a kaiserilor si a sotiilor acestora, edificiu ce poarta amprenta Mariei Tereza, a Imparatului Franz Josef si a sotiei lui, celebra Sisi. Se viziteaza: interiorul palatului cu apartamentele imperiale, Sala tronului, Marea sala a balului, etc, apoi curtea interioara si cea exterioara, in care este organizat un alt Targ de Craciun specific al Vienei, Gradina Zoologica (Optional), minunata Gloriette, Fantana lui Neptun, etc. Ne luam bun ramas de la Viena magica si ne imbarcam pentru intoarcerea spre tara. Oprire optionala pentru pranz in Ungaria. Sosire in tara in cursul serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.


PERIOADA: 08.03.2024-10.03.2024
                      31.05.2024-02.06.2024


TARIFUL INCLUDE: - Transport autocar
- 2 nopti cazare la hotel 3* in zona Viena
- Mic dejun inclus
- Ghid insotitor
 
TARIFUL NU INCLUDE:
- Asigurare storno si/sau medicala
- Taxa statiune aprox. 3 euro/pers./noapte
- Audio guide aprox. 3 euro/pers.
- Intrari la obiective:
                 - Palatul Schonbrunn - 17 euro/pers. - turul mic si 25 euro/pers. - turul mare
                 - Palatul Hofburg - 15 euro/pers.
                 - Biserica Sf. Stefan - gratuit
                 - Muzeul de stiinte al Naturii - 8 euro/pers. 
                 - Muzeul de Istorie a Artei - 8 euro/pers.
* Copilul cu varsta intre 2-12 ani, cazat in camera cu 2 adulti, beneficiaza de o reducere de 100 euro.
** Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane.
*** La inscriere se achita un avans de minim 30%, diferenta cu minim 21 de zile inainte de plecare.
**** Ordinea ocuparii locurilor in autocar este ordinea achitarii avansului.

 
 

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Baia Mare - Viena
Transport Autocar Viena - Baia Mare

vezi mai multe

din Baia Mare catre Viena - City Break, Toate locatiile, Ungaria

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta