Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Bracera se află in Budva, la 200 de metri de plaja Slovenska și oferă bar și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile oferite de proprietate includ restaurant, recepție deschisă non-stop, room service și WiFi gratuit. Fiecare cameră pune la dispoziție balcon cu vedere la mare.

Toate camerele au zonă de relaxare, birou și TV cu ecran plat. Fiecare cameră include baie privată.

Proprietatea servește micul dejun tip bufet in fiecare dimineață. Restaurantul Hotelului Bracera oferă o gamă de mancăruri din bucătăria locală și internațională.

Hotelul Bracera are centru de wellness și spa, cu hamam, saună și piscină interioară.

Punctele de atracție renumite situate aproape de hotel includ Aquapark Budva, TQ Plaza și clubul de noapte Omnia. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tivat, aflat la 16 km de Hotelul Bracera. Hotelul are parcare privată: garaj cu plată sau zonă de parcare in aer liber, gratuită.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Transport Avion OTP-TIV 2022 Bucuresti - Tivat; taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Transport Avion TIV-OTP 2022 Tivat - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Bracera, Budva, Muntenegru

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta