Mountain-Boutique Hotel Der Grüne Baum
 

Ehrwald, Austria
Skipass inclus!
Ehrwald - Mândria Tiroler Zugspitz Arena!

Localitatea tipic tiroleză Ehrwald este situată la cca. 994 m altitudine într-o vale plină de soare, înconjurată de masivul Zugspitze, lanţul Mieming şi Wettersteingebirge. În Ehrwald vă aşteaptă pârtii cu toate gradele de dificultate, aici vor fi complet satisfăcuţi şi cei cu multă experienţă şi începătorii! Pentru copii există la Ehrwalder Alm multe posibilităţi de a învăţa schiatul în atmosferă relaxată şi cu multă distracţie. Pe lângă plăcerea de a aluneca pe plăci coborârea de vale de la Ehrwalder Alm pune la dispoziţie derdeluş în nocturnă cu sănii, bob sau chiar Snow-Fox.

În Ehrwald Après-Ski-ul este mai degrabă liniştit şi relaxant în atmosferă confortabilă. O adresă foarte îndrăgită este aici "Schirmbar"-ul, situat chiar în centrul Ehrwald. Dar şi direct la staţia de vale, de exemplu la Ganghoferhütte - unde găsiţi din când în când şi muzică live - puteţi încheia în mod plăcut o zi reuşită la schi. Ehrwald vă pune la dispoziţie multe alte oferte de care puteţi profita după schi, de exemplu câteva ore de desfătare la piscina Tiroler Zugspitz Arena, la săniuş sau o plimbare lungă cu rachetele de zăpadă - alegerea este a dumneavoastră!

Domeniul schiabil Ehrwalder Alm este dotat cu 8 instalaţii pe cablu şi vă pune la dispoziţie în total de cca. 27,5 km de pârtii. Cu "Top Snow Card" aveţi acces la 10 domenii schiabile şi 214 km de pârtii şi 87 instalaţii pe cablu, printre care Garmisch-Partenkirchen pe partea germană şi Lermoos, Ehrwald şi Mittenwald în Austria (vezi regiunea de schi). Cu terasele sale însorite la altitudine, pârtiile foarte bine pregătite şi siguranţă ridicată în ceea ce priveşte existenţa zăpezii Ehrwald îndeplineşte cerinţele oricărui practicant al sporturilor de iarnă! Din acest motiv acestui domeniu schiabil i-a fost acordat de mai mult ori "Sigiliul de Calitate" al landului Tirol. Şi în ceea ce priveşte instalaţiile pe cablu, Ehrwald are cu ce se mândri: Pe lângă cabina de 8 pers. care vă duce comod pe Ehrwalder Alm, domeniul schiabil dispune de 3 telescaune moderne de 6 locuri cu protecţie de vânt şi scaune încălzite. Şi domeniul schiabil învecinat Ehrwalder Wettersteinbahnen, situat la poalele Zugspitze nu se lasă mai prejos. Wettersteingebirge vă oferă distracţie pe pârtii pe un total de 23 de km, cu toate gradele de dificultate şi dispune în plus de 2 telescaune şi teleschiuri. Domeniul este didea pentru începătorii mai mici, cu pârtii de exersare şi Lumea Copiilor.

Ehrwald dispune de în total 27 km dedicaţi schiului fond cu diferite grade de dificultate. Întreaga regiune Zugspitz Arena oferă peste 110 km de pârtii şi asigură legătura între practic toate localităţile sale. Rutele pot fi parcurse în stil clasic sau în stil skating şi oferă multe posibilităţi atât pentru cei foarte ambiţioşi cât şi pentru cei mai liniştiţi. Pe pârtii diferite din întreaga regiune puteţi să vă bucuraţi şi de nocturne - astfel nu va fi greu să găsiţi un traseu potrivit pentru dumneavoastră.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Mountain-Boutique Hotel Der Grüne Baum, Ehrwald, Austria

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020