Hotel Bon Alpina
 

Igls, Austria
Skipass inclus!
Igls - Ospitalitate la poalele Patscherkofel!

Sta┼úiunea idilic─â ┼či ospitalier─â Igls este situat─â la poalele muntelui apropiat de Innsbruck "Patscherkofel" la cca. 900 m altitudine ┼či foarte aproape de ora┼č. Pe fundalul montan impresionant pute┼úi petrece o vacan┼ú─â minunat─â ┼či uita de rutin─â. Pe l├óng─â domeniul schiabil familiar, v─â stau la dispozi┼úie ┼či patinoar, derdelu┼č ┼či p├órtiile de schi fond. Pe traseele de drume┼úii din jur v─â a┼čteapt─â natur─â idilic─â. Igls ┼či Patscherkofel au fost deja de mai multe ori gazde ale Jocurilor Olimpice de Iarn─â, a┼ča c─â pute┼úi profita de p├órtia de bob olimpic─â sau de renumita trambulin─â "Bergisel" (la cca. 3 km dep─ârtare). Acest amestec reu┼čit de mi┼čcare ┼či relaxare este ideal pentru familii ┼či v─â ofer─â refacere complet─â.

La finalul unei reu┼čite zile de schi v─â a┼čteapt─â ├«n Igls diferite localuri tipice. Aici v─â pute┼úi comenta ┼či trece ├«n revist─â aventurile la un pahar ┼či m├óncare bun─â. Dac─â v─â g├óndea┼úi la ceva mai activ sau c─âuta┼úi pur ┼či simplu o alternativ─â pentru sportul alpin, zona din jurul V─âilor Stubai ┼či Inntal este preg─âtit─â cu numeroase trasee de drume┼úii, de parcurs cu rachetele de z─âpad─â sau dor cu bocancii. Pe iubitorii de s─âniu┼č ├«i a┼čteapt─â numeroase derdelu┼čuri din ├«mprejurime ┼či pe cei "dependen┼úi" de adrenalin─â p├órtia de bob olimpic─â. Dac─â nu ave┼úi ├«nc─â mult─â experien┼ú─â exist─â aici ┼či un "co┼č" pentru oaspe┼úi ├«n care cobor├ó┼úi ├«nso┼úi┼úi de un profesionist. Dac─â sportul dvs. preferat pe timp de sear─â este dansul v─â recomand─âm o vizit─â la capitala landului federal Tirol, Innsbruck, cu via┼ú─â de noapte pe m─âsura unui ora┼č mare, cu baruri, discoteci ┼či multe altele.

Muntele olimpic "Patscherkofel" nu a creat doar sportivilor profesioni┼čti oportunit─â┼úi de carier─â, ofer─â ┼či ├«ncep─âtorilor condi┼úii perfecte. Noi instala┼úii pe cablu v─â duc la altitudini de p├ón─â la 2026 m, unde 18 km de p├órtii u┼čoare ┼či de dificultate medie coboar─â din nou la 900 m fac din cobor├óre o experien┼ú─â deosebit─â. Din sezonul 17/18 se adaug─â o nou─â instala┼úie cu 10 locuri pe cablu unic ┼či un derdelu┼č cu nocturn─â. Domeniul schiabil este foarte potrivit pentru familii, ├«n timp ce la "Sunny Kids Park" pe cele trei arii de antrenament cei mici fac cuno┼čtin┼ú─â cu lumea sporturilor de iarn─â, cei mai mari pot ├«ncerca pantele mai exigente, cum ar fi cobor├órea olimpic─â. Terenul ├«nsorit cu vedere la Innsbruck, v─âile Stubai ┼či Inntal nu las─â nimic de dorit. Pentru to┼úi cei doritori de adrenalin─â ├«┼či deschide por┼úile "Snowpark Innsbruck", pe platoul Patscher ┼či diverse terase cu ┼čezlonguri stau la dispozi┼úie pentru o binemeritat─â pauz─â.

Prefera┼úi schiul de fond variantei alpine? Nici o problem─â. ├Äntreaga regiune Olympia Skiworld Innsbruck ofer─â o re┼úea de p├órtii de 120 km. Cu skibus-ul gratuit dedicat exclusiv modalit─â┼úii nordice ajunge┼úi ├«n oricare din puncte f─âr─â probleme. P├órtiile duc at├ót prin zone urbane c├ót ┼či prin idilice s─âtuce turistice sau peisaje alpine p├ón─â la ghe┼úar, la finalul v─âii. La o distan┼ú─â de 10 km de Igls se afl─â traseul schi fond Mutters-Natters. Acest traseu schi fond de 8 km lungime este gratuit. Re┼úeaua de schi fond din Rinn, Obsteig, Mutters/Natters ┼či Sellrain au fost distinse cu sigiliul de calitate Loipeng├╝tesiegel.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Bon Alpina, Igls, Austria

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
verifica
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020