Circuit de Revelion 2023 in Maroc - Orasele Imperiale
7 nopi - 8 zile 29 DECEMBRIE 2022 - 05 IANUARIE 2023
 
TOP ATRACTII:
         Marrakech
         Meknes
         Fez
         Rabat
         Casablanca
 
Itinerariu:
Ziua 1: Plecare din tara Bucuresti - Marrakech
Intalnire pe aeroport Otopeni la ora 03:15 pentru zborul Lufthansa pe ruta Bucuresti - Frankfurt - Marrakech cu decolare la ora 06:15. Aterizare in Marrakech la ora 14:35, transfer la hotel, cina si cazare.
Ziua 2: Marrakech
Dupa micul dejun, se viziteaza Gradinile Menara, dupa care ne intoarcem la hotel pentru masa de pranz. Dupa-amiaza se viziteaza orasul istoric cu Palatul Bahia, mormintele Saadien si celebra Piata Djemaa el Fna. Cina va fi servita intr-un restaurant traditional marocan in compania unui ansamblu folcloric local.
Ziua 3: Marrakech - Azrou - Ifran - Meknes
Mic dejun la hotel si check-out, urmand sa pornim la drum catre Meknes, pe ruta Beni Mellal - Azrou - Ifran. In Beni Mellal vom opri pentru masa de pranz. Ifran este o frumoasa statiune de vara si unul dintre cele mai vizitate orase din Maroc, renumit centru de sporturi de iarna situat in inima unei paduri pitoresti de cedri. Cina si cazare in Meknes.
Ziua 4: Meknes - Fez
Dupa micul dejun pornim in turul orasului Meknes Meknes - supranumit si orasul visurilor tale! Meknes este situat intr-un peisaj verde, inconjurat de plantatii de maslini. Vom vizita Bab Al Mansour, o poarta monumentala, una dintre cele mai frumoase din Maroc si mausoleul lui Moulay Ismail. Dupa masa de pranz in Meknes continuam spre Volubilis, o importanta fosta asezare din perioada berbero-romana. Cina si cazare in Fez.
Ziua 5: Fez
Dupa micul dejun, incepe turul orasului. Fez este cel mai vechi dintre cele patru orase imperiale marocane, fiind infiintat in secolul 8. In labirintul strazilor inguste veti fi transportati direct in Evul Mediu. Se viziteaza celebra Moschee Karaouine - (din exterior), Madrasa Attaryne, mormantul lui Moulay Idriss II (din exterior), cartierul artizanilor (tabacari, fierari etc.) si apoi, dupa pranz, exploram districtul Souk-urilor pentru o sesiune de shopping autentic. Cina si cazare in Fez.
Ziua 6: Fes - Rabat - Casablanca
Mic dejun la hotel si check-out. Plecare spre Rabat, capitala Marocului, unde vom porni intr-un tur de oras cu vizite la Palatul Regal, Turnul Hassan, Mausoleul lui Mohamed V si Kasbah-ul. Dupa pranz, continuam drumul spre Casablanca pentru turul orasului si vizita la Moscheea lui Hassan II (din exterior). Cina si cazare in Casablanca.
Ziua 7: Casablanca - Marrakech
Dupa micul dejun si check-out pornim mai departe spre Marrakech, unde vom ajunge dupa pranz si vom avea timp pentru o ultima plimbare si cumparaturi in zona souk-urilor. Cina si cazare in Marrakech.
Ziua 8: Marrakech - intoarcere in tara
Mic dejun la hotel, check-out, transfer la aeroport pentru zborul Lufthansa de intoarcere in tara,  decolare la ora 15:25. Sosire in tara pe Aeroportul Otopeni/Henri Coanda la ora 23:50 si finalul circuitului.PACHETUL  INCLUDE:
         Zborul din Bucureti pana la Marrakech iretur operat de compania aeriana Lufthansa.
         Toate transferurile incluse conform program.
         7 nopi de cazare cu demipensiune inclusa in urmatoarele hoteluri sau similar: 3 nopi in Marrakech - Hotel Ayoub 4*, 1 noapte in Bintan, Hotel Tafilalet 4, 2 nopi in Fez, Hotel Menzeh Zalagh 4*, 1 noapte in Casablanca, Hotel Oum Palace 4*.
Cina Festiva de Revelion
        Tururile de ora i vizitele incluse in program (Marrakech, Meknes, Fez, Rabat, Casablanca).
        Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului.
         Insoitor de grup vorbitor de limba romana pe tot parcursul circuitului.
 
PACHETUL NU INCLUDE:
         Intrarile la obiectivele neincluse in program / excursii opionale.
         Asigurarea medicala i storno.
         Mesele neincluse in program.
         Baciuri sau alte servicii nespecificate in program.
 
 
DETALII ORAR ZBOR*

29 Decembrie Bucuresti - Henri Coanda Airport 06:15 / Frankfurt Airport 07:5029 Decembrie Frankfurt Airport 10:55 / Marrakesh Menara Airport 14:35


05 Ianuarie Marrakesh Menara Airport 15:25 / Frankfurt Airport 19:20
05 Ianuarie Frankfurt Airport 20:30 / Bucuresti-Henri Coanda Airport 23:50


NOTA:
         *orarul de zbor este informativ i poate suferi modificari.
         In program orele sunt mentionate la nivel informativ si pot suferi modificari la fata locului.
         Grup minim pentru realizarea circuitului: 25 persoane.
         Supliment neintrunire grup minim: 55 Euro/persoana pentru grup de 21-24 persoane.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Insotitor de grup vorbitor de limba romana; Local Tax; Transport Avion Bucuresti-Frankfurt/Frankfurt-Marrakech Bucuresti - Marrakech; Taxe de aeroport; Transport Avion Marrakech-Frankfurt/Frankfurt-Bucuresti Marrakech - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Circuit Revelion 2023 in Maroc a Orasele Imperiale, Marrakech, Maroc

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta