Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Spania

Durata: 7 nopti

COSTA DEL SOL

Sejur – circuit 07- 14 octombrie 2019

 

               Situata in sudul Spaniei pe 300 km intre Gibraltar si Costa Tropical in provincial Granada. Costa del Sol este una dintre destinatiile de vacanta preferata de multi europeni si nu numai. Costa del Sol  va ofera kilometri de plaje cu nisip, o clima de invidiat cu peste 300 de zile cu soare pe an, ape blande si placute ale Mediteranei, o paleta larga de distractii si obiective turistice, o ambianta relaxanta precum si o gastronomie excelenta.. Principalele statiuni ale zonei sunt Marbella, Torremolinis, Benalmádena, Mijas,  Fuengirola si Estepona. Din punct de vedere turistic Costa del Sol este cu siguranta o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa – „la ele acasa”, peisajele incredibile, muzeele si cetatile impresionante, plimbarile placute si viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber. Temperaturi Costa de Sol 01- 10 octombrie : intre 25 / 28 grade Celsius.

PROGRAM SEJUR:

07.10.2019: Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 15:40. Efectuare formalitati imbarcare, decolare la ora 17:40 spre Malaga. La ora  20:35 – sosire in Malaga- transfer la hotel Mainare Playa 4* in statiunea Fuengirola. Cina si cazare.

08.10 - 13.10.2019- Program liber in statiune pentru plaja, plimbari, cumparaturi sau participare la excursiile optionale de mai jos.

14.10.2019- Efectuarea chech-out hotel la ora 10:00. Transfer Malaga cu excursie de ½  zi bonus din partea agentie in orasul Malaga. La ora 18:30 – transfer la aeroportul din Malaga pentru zbor retur la ora 21:10, sosire Cluj Napoca 01:55.

 

EXCURSII OPTIONALE : realizare cu insotitorul de grup din Romania.

 

EXCURSIE SEVILLA –09.10.2019 -minim 20 persoane

Sevilla – un oras magic , capitala provinciei Andaluzia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Vedem  Catedrala - cea mai mare din lume,  cu mormântul lui Cristofor Columb , turnul Giralda- simbol al orasului, Arena coridelor, Alcazar (fost palat regal) și Arhiva Generală a Indiilor se află pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO din 1987 , Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), Fabrica de Tabacos, precum si arhitectura caracteristica a orasului.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 50 euro /adult si 35 euro /copil – minim 12 persoane

 

GIBRALTAR- 10.10.2019- minim 20 persoane

Giibraltar, supranumit “The Rock” (stanca) este un teritoriu Britanic si un punct strategic ce vegheaza asupra stramtorii ce separa Africa de Europa si ce face legatura dintre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana, fapt din cauza caruia are o importanta strategica enorma. In Gibraltar excursia include un tur panoramic al orasului si al Punta Europa. De pe varful famoasei stanci se poate vedea cu usurinta coasta Spaniola si cea Marocana, si de asemenea, daca timpul permite se pot vizita si pesterile Saint Michael. De asemenea, in Gibraltar puteti face cumparaturi duty-free (fara taxe) pe strada principala, unde gasiti magazine ale faimosilori creatori de moda, dar si marci locale despre care se spune sunt facute din bumbacul de cea mai buna calitate din lume.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 30 euro /adult si 20 euro /copil – minim 12 persoane

 

 

EXCURSIE GRANADA – 11.10.2019- minim 20 persoane

Granada –se viziteaza Alhambra, unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură islamică și grădinile Generalife. O inscripție aflată pe meterezele Alhambrei  ”Nu este chin mai mare în astă viață decât cel pe care-l simte orbul în Granada” ilustrează frumusețea unică a Granadei Dupa masa vedem Catedrala din Granada cu Capela Regala comandata de catre Monarhii Catolici, cum sunt cunoscuti Isabela de Castilia si Fernando de Arago. Se mai pot vizita Manastirea San Jeronimo (construita in 1504), Manastirea Cartuja (Inaltarea Maicii Domnului – manastirea fondata de ordinul calugarilor carthusieni), El Bañuelo (băile arabe).

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 50 euro /adult si 35 euro /copil – minim 12 persoane

 

EXCURSIE CORDOBA- 12.10.2019- minim 20persoane

Alaturi Vizitam in Cordoba orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc.. Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, este orasul cel mai important din centrul Andalusiei. Raul Guadalquivir care strabate Cordoba si intreaga provincie de la est la vest asigura irigatia necesara pentru campurile de cereale, zona viticola si plantatiile de maslini ce inconjoara orasul.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 40 euro /adult si 25 euro /copil – minim 12 persoane

 

 

 

 

 

Data de plecare

Tarif standard

 in camera dubla (avans 30%)

07.10.2018

580 euro

Supliment camera single: 250 euro

 

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 25 turisti  Suplimentul pentru grup 18-20 persoane : 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.

..

 

Tariful include:

   **  bilet avion  Cluj Napoca/ Malaga/ Cluj Napoca, bagaj mare de mana inclus ( 10 kg, dimensiuni: 55 x 40 x 23 cm)

   ** transfer aeroport/ hotel/ aeroport

   ** excursie Malaga

   ** 7 nopţi cazare cu la hotel Mainare Playa 4*- Fuengirola sau similar (http://hotelmainareplaya.com)

   ** demipensiune– 1 pahar de vin si apa/ persoana/ incluse la masa.

   ** insotitor de grup din Romania

   ** asistenţă turistică in statiune.

Tariful nu include:

  ** excursiile optionale ( se rezerva  la inscriere si se achita la destinatie)

  ** biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici ghizii pentru acestea.

  ** asigurare medicală de sănătate si storno

garantie hoteliera  25 euro/ persoana ( se inapoiaza la checkout daca nu sunt constatate daune)

 

 

ACTE NECESARE:

§   pasaport sau C.I. -valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila;

§   copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

 

 

CONDITII DE RETRAGERE:

§   30% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

§   50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

§   80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

§   100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

OBSERVATII:

§   Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

§   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

§   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure, dar fac eforturi in acest sens: se anunta partajul la agentiile revanzatoare si la baza de date- clienti.

§   Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.

§   Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

§   Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

§   Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

§   Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

§   Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

§    Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

§   Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

§   Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman; ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

Destinatie: Spania

Durata: 7 nopti

COSTA DEL SOL

Sejur – circuit 07- 14 octombrie 2019

 

               Situata in sudul Spaniei pe 300 km intre Gibraltar si Costa Tropical in provincial Granada. Costa del Sol este una dintre destinatiile de vacanta preferata de multi europeni si nu numai. Costa del Sol  va ofera kilometri de plaje cu nisip, o clima de invidiat cu peste 300 de zile cu soare pe an, ape blande si placute ale Mediteranei, o paleta larga de distractii si obiective turistice, o ambianta relaxanta precum si o gastronomie excelenta.. Principalele statiuni ale zonei sunt Marbella, Torremolinis, Benalmádena, Mijas,  Fuengirola si Estepona. Din punct de vedere turistic Costa del Sol este cu siguranta o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa – „la ele acasa”, peisajele incredibile, muzeele si cetatile impresionante, plimbarile placute si viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber. Temperaturi Costa de Sol 01- 10 octombrie : intre 25 / 28 grade Celsius.

PROGRAM SEJUR:

07.10.2019: Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 15:40. Efectuare formalitati imbarcare, decolare la ora 17:40 spre Malaga. La ora  20:35 – sosire in Malaga- transfer la hotel Mainare Playa 4* in statiunea Fuengirola. Cina si cazare.

08.10 - 13.10.2019- Program liber in statiune pentru plaja, plimbari, cumparaturi sau participare la excursiile optionale de mai jos.

14.10.2019- Efectuarea chech-out hotel la ora 10:00. Transfer Malaga cu excursie de ½  zi bonus din partea agentie in orasul Malaga. La ora 18:30 – transfer la aeroportul din Malaga pentru zbor retur la ora 21:10, sosire Cluj Napoca 01:55.

 

EXCURSII OPTIONALE : realizare cu insotitorul de grup din Romania.

 

EXCURSIE SEVILLA –09.10.2019 -minim 20 persoane

Sevilla – un oras magic , capitala provinciei Andaluzia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Vedem  Catedrala - cea mai mare din lume,  cu mormântul lui Cristofor Columb , turnul Giralda- simbol al orasului, Arena coridelor, Alcazar (fost palat regal) și Arhiva Generală a Indiilor se află pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO din 1987 , Palacio Arzobispal (Palatul Arhiepiscopal), Fabrica de Tabacos, precum si arhitectura caracteristica a orasului.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 50 euro /adult si 35 euro /copil – minim 12 persoane

 

GIBRALTAR- 10.10.2019- minim 20 persoane

Giibraltar, supranumit “The Rock” (stanca) este un teritoriu Britanic si un punct strategic ce vegheaza asupra stramtorii ce separa Africa de Europa si ce face legatura dintre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana, fapt din cauza caruia are o importanta strategica enorma. In Gibraltar excursia include un tur panoramic al orasului si al Punta Europa. De pe varful famoasei stanci se poate vedea cu usurinta coasta Spaniola si cea Marocana, si de asemenea, daca timpul permite se pot vizita si pesterile Saint Michael. De asemenea, in Gibraltar puteti face cumparaturi duty-free (fara taxe) pe strada principala, unde gasiti magazine ale faimosilori creatori de moda, dar si marci locale despre care se spune sunt facute din bumbacul de cea mai buna calitate din lume.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 30 euro /adult si 20 euro /copil – minim 12 persoane

 

 

EXCURSIE GRANADA – 11.10.2019- minim 20 persoane

Granada –se viziteaza Alhambra, unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură islamică și grădinile Generalife. O inscripție aflată pe meterezele Alhambrei  ”Nu este chin mai mare în astă viață decât cel pe care-l simte orbul în Granada” ilustrează frumusețea unică a Granadei Dupa masa vedem Catedrala din Granada cu Capela Regala comandata de catre Monarhii Catolici, cum sunt cunoscuti Isabela de Castilia si Fernando de Arago. Se mai pot vizita Manastirea San Jeronimo (construita in 1504), Manastirea Cartuja (Inaltarea Maicii Domnului – manastirea fondata de ordinul calugarilor carthusieni), El Bañuelo (băile arabe).

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 50 euro /adult si 35 euro /copil – minim 12 persoane

 

EXCURSIE CORDOBA- 12.10.2019- minim 20persoane

Alaturi Vizitam in Cordoba orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc.. Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, este orasul cel mai important din centrul Andalusiei. Raul Guadalquivir care strabate Cordoba si intreaga provincie de la est la vest asigura irigatia necesara pentru campurile de cereale, zona viticola si plantatiile de maslini ce inconjoara orasul.

Servicii incluse : Transport dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana

Tarif: 40 euro /adult si 25 euro /copil – minim 12 persoane

 

 

 

 

 

Data de plecare

Tarif standard

 in camera dubla (avans 30%)

07.10.2018

580 euro

Supliment camera single: 250 euro

 

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 25 turisti  Suplimentul pentru grup 18-20 persoane : 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.

..

 

Tariful include:

   **  bilet avion  Cluj Napoca/ Malaga/ Cluj Napoca, bagaj mare de mana inclus ( 10 kg, dimensiuni: 55 x 40 x 23 cm)

   ** transfer aeroport/ hotel/ aeroport

   ** excursie Malaga

   ** 7 nopţi cazare cu la hotel Mainare Playa 4*- Fuengirola sau similar (http://hotelmainareplaya.com)

   ** demipensiune– 1 pahar de vin si apa/ persoana/ incluse la masa.

   ** insotitor de grup din Romania

   ** asistenţă turistică in statiune.

Tariful nu include:

  ** excursiile optionale ( se rezerva  la inscriere si se achita la destinatie)

  ** biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici ghizii pentru acestea.

  ** asigurare medicală de sănătate si storno

garantie hoteliera  25 euro/ persoana ( se inapoiaza la checkout daca nu sunt constatate daune)

 

 

ACTE NECESARE:

§   pasaport sau C.I. -valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila;

§   copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

 

 

CONDITII DE RETRAGERE:

§   30% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

§   50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

§   80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

§   100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

OBSERVATII:

§   Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

§   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

§   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure, dar fac eforturi in acest sens: se anunta partajul la agentiile revanzatoare si la baza de date- clienti.

§   Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.

§   Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

§   Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

§   Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

§   Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

§   Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

§    Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

§   Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

§   Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman; ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

Itinerariu

Ziua 1

Nici o descriere!

Ziua 1

Nici o descriere!