Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: India

Durata: 1 zi, fara cazare

Candva capitala Imperiului Portugaliei din est, micul stat Goa de pe coasta de vest a Indiei impresioneaza prin coexistenta perfecta a indienilor cu portughezii, a hinduismului cu crestinismul, a plajelor intinse cu nisip fin cu aromatele plantatii de mirodenii. In orasele pitoresti cu acoperisuri din tigla rosie si in satele de pescari din mijlocul dumbravilor de cocotieri se simte o puternica atmosfera mediteraneana. Vizitati Goa si va veti bucura din plin de Orient si Occident!

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti - Goa (via Doha) cu compania QATAR AIRWAYS;
9 nopti cazare in camera superioara la Hotel RADISSON BLU RESORT 5* (sau similar);
8 mic dejunuri;
tur de oras cu ghid local in Panjim si croaziera pe raul Mandovi;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
taxele de aeroport 290 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
taxa de viza India: 50 USD/persoana (este nerambursabila si poate suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu circa 6 saptamani inaintea plecarii) - se achita la agentie in momentul inscrierii;
supliment obligatoriu pentru cina festiva de Revelion: 150 EURO/adult si 75 EURO/copil 2-11.99 ani;
supliment (optional) demipensiune in Goa: 150 EURO/ adult/ sejur si 75 EURO/copil 2-11.99 ani;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
excursiile optionale;
bacsis pentru soferi si ghizi locali, recomandate (aproximativ 40 USD/persoana - se vor achita prin insotitorul de grup, la sosirea in India);
asigurarea medicala;
asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)
orice alte servicii care nu sunt mentionate in program.

EXCURSII OPTIONALE (preturi informative, valabile pentru minim 15 platitori):
Intalnire cu delfinii: 28 EURO/persoana
Goa de Nord - Biserici, temple si mirodenii: 48 EURO/persoana
Cultura si traditie: 48 EURO/persoana

GRUP MINIM: 20 persoane. Supliment pentru grup 15-19 persoane: 45 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotel, cu pastrarea standardelor si consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data returului, cu cel putin 2 pagini libere;
Formular de viza completat electronic https://indianvisaonline.gov.in/visa/info1.jsp
Pentru aplicarea on line sunt necesare:
prima pagina a pasaportului (pagina cu informatii personale ca nume, data nasterii, nationalitate etc) scanata in format PDF si avand dimensiuni de minim 10KB si maxim 300KB
o fotografie digitala format JPEG, dimensiuni minim 10KB si maxim 1MB, inaltimea si latimea sa fie egale, fondul alb, fara umbre pe fata si fara margini. Fotografia fetei trebuie sa fie frontala, centrata,  ochii deschisi si capul sa fie incadrat complet din crestet pana la barbie.
Daca nu sunt respectate specificatiile mentionate mai sus, acordarea vizei poate fi respinsa.
Formularul de viza electronic va trebui prezentat impreuna cu pasaportul la sosirea in India. Aici veti fi inregistrati biometric (amprentare).
Termenul limita pentru aplicarea on line este cu circa 6 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 3 saptamani.

CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa inscriere pana cu 84 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 83 zile - 61 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 25 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 25 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
27.12 Bucuresti 12:10 Doha 17:45 // 20:30 Goa 02:35
05.01 Goa 03:50 Doha 05:25 // 06:40 Bucuresti 10:45

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE DUS-INTORS (minim 2 pasageri):
15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

DESCRIEREA HOTELULUI:
RADISSON BLU RESORT 5* https://www.radissonblu.com/en/resort-goa este situat la cativa pasi de renumita plaja Cavelossim si este unul din cele mai bine cotate hoteluri din provincia Goa. Aflat la 45 minute de aeroport, acest resort combina intr-un mod unic elemente de insipratie portugheza cu cele indiene. Cele 132 camere si suite sunt primitoare si vesel colorate, asigurand confortul unei adevarate vacante de 5*.  Camerele superioare sunt orientate spre gradina sau piscina, au in medie 31m2 si sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, WiFi, uscator de par, seif electronic, telefon, seif. Hotelul dispune de 4 restaurante si baruri, renumite pentru calitatea mancarii si varietatea felurilor servite: Lucio - restaurantul principal unde se serveste mancare traditionala indiano-portugheza; Upper Deck - snack bar si cafenea cu muzica live in timpul serii; Shadong - restaurant asiatic; Sagres - un elegant lounge bar. Centrul SPA al hotelului ofera o larga varientate de servicii, de la tratamente corporale pana la sedinte de yoga si meditatie.

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE - valabile pentru minim 15 persoane platitoare:
GOA DE NORD - Biserici, temple si mirodenii  - 47 euro/ persoana.

OBSERVATII:
In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a primit raspunsul la aplicatie pentru viza; taxa de viza este nerambursabila.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, copie xerox pasaport si formularul cu viza. Copiii au nevoie de pasaport individual si formularul cu viza.
La sosirea in India toate persoanele vor fi inregistrate biometric (amprentare).
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din India conform standardelor proprii; mesele incluse in pret au specific local;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul circuitului.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana).
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, seif); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia tour-operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Oferta a fost  calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna aprilie 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Destinatie: India

Durata: 1 zi, fara cazare

Candva capitala Imperiului Portugaliei din est, micul stat Goa de pe coasta de vest a Indiei impresioneaza prin coexistenta perfecta a indienilor cu portughezii, a hinduismului cu crestinismul, a plajelor intinse cu nisip fin cu aromatele plantatii de mirodenii. In orasele pitoresti cu acoperisuri din tigla rosie si in satele de pescari din mijlocul dumbravilor de cocotieri se simte o puternica atmosfera mediteraneana. Vizitati Goa si va veti bucura din plin de Orient si Occident!

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti - Goa (via Doha) cu compania QATAR AIRWAYS;
9 nopti cazare in camera superioara la Hotel RADISSON BLU RESORT 5* (sau similar);
8 mic dejunuri;
tur de oras cu ghid local in Panjim si croaziera pe raul Mandovi;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
taxele de aeroport 290 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
taxa de viza India: 50 USD/persoana (este nerambursabila si poate suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu circa 6 saptamani inaintea plecarii) - se achita la agentie in momentul inscrierii;
supliment obligatoriu pentru cina festiva de Revelion: 150 EURO/adult si 75 EURO/copil 2-11.99 ani;
supliment (optional) demipensiune in Goa: 150 EURO/ adult/ sejur si 75 EURO/copil 2-11.99 ani;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
excursiile optionale;
bacsis pentru soferi si ghizi locali, recomandate (aproximativ 40 USD/persoana - se vor achita prin insotitorul de grup, la sosirea in India);
asigurarea medicala;
asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice)
orice alte servicii care nu sunt mentionate in program.

EXCURSII OPTIONALE (preturi informative, valabile pentru minim 15 platitori):
Intalnire cu delfinii: 28 EURO/persoana
Goa de Nord - Biserici, temple si mirodenii: 48 EURO/persoana
Cultura si traditie: 48 EURO/persoana

GRUP MINIM: 20 persoane. Supliment pentru grup 15-19 persoane: 45 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotel, cu pastrarea standardelor si consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data returului, cu cel putin 2 pagini libere;
Formular de viza completat electronic https://indianvisaonline.gov.in/visa/info1.jsp
Pentru aplicarea on line sunt necesare:
prima pagina a pasaportului (pagina cu informatii personale ca nume, data nasterii, nationalitate etc) scanata in format PDF si avand dimensiuni de minim 10KB si maxim 300KB
o fotografie digitala format JPEG, dimensiuni minim 10KB si maxim 1MB, inaltimea si latimea sa fie egale, fondul alb, fara umbre pe fata si fara margini. Fotografia fetei trebuie sa fie frontala, centrata,  ochii deschisi si capul sa fie incadrat complet din crestet pana la barbie.
Daca nu sunt respectate specificatiile mentionate mai sus, acordarea vizei poate fi respinsa.
Formularul de viza electronic va trebui prezentat impreuna cu pasaportul la sosirea in India. Aici veti fi inregistrati biometric (amprentare).
Termenul limita pentru aplicarea on line este cu circa 6 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 3 saptamani.

CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa inscriere pana cu 84 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 83 zile - 61 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 25 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 25 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
27.12 Bucuresti 12:10 Doha 17:45 // 20:30 Goa 02:35
05.01 Goa 03:50 Doha 05:25 // 06:40 Bucuresti 10:45

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE DUS-INTORS (minim 2 pasageri):
15 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

DESCRIEREA HOTELULUI:
RADISSON BLU RESORT 5* https://www.radissonblu.com/en/resort-goa este situat la cativa pasi de renumita plaja Cavelossim si este unul din cele mai bine cotate hoteluri din provincia Goa. Aflat la 45 minute de aeroport, acest resort combina intr-un mod unic elemente de insipratie portugheza cu cele indiene. Cele 132 camere si suite sunt primitoare si vesel colorate, asigurand confortul unei adevarate vacante de 5*.  Camerele superioare sunt orientate spre gradina sau piscina, au in medie 31m2 si sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, WiFi, uscator de par, seif electronic, telefon, seif. Hotelul dispune de 4 restaurante si baruri, renumite pentru calitatea mancarii si varietatea felurilor servite: Lucio - restaurantul principal unde se serveste mancare traditionala indiano-portugheza; Upper Deck - snack bar si cafenea cu muzica live in timpul serii; Shadong - restaurant asiatic; Sagres - un elegant lounge bar. Centrul SPA al hotelului ofera o larga varientate de servicii, de la tratamente corporale pana la sedinte de yoga si meditatie.

TARIFE INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE - valabile pentru minim 15 persoane platitoare:
GOA DE NORD - Biserici, temple si mirodenii  - 47 euro/ persoana.

OBSERVATII:
In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a primit raspunsul la aplicatie pentru viza; taxa de viza este nerambursabila.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, copie xerox pasaport si formularul cu viza. Copiii au nevoie de pasaport individual si formularul cu viza.
La sosirea in India toate persoanele vor fi inregistrate biometric (amprentare).
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din India conform standardelor proprii; mesele incluse in pret au specific local;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul circuitului.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana).
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, seif); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia tour-operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Oferta a fost  calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna aprilie 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Itinerariu

Ziua 1

BUCURESTI - DOHA - GOA
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni la ora 10:10 pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS spre Goa (via Doha). Sosire la Doha la 17:45, schimbarea avionului si decolare spre Goa la ora 20:30.

Ziua 1

BUCURESTI - DOHA - GOA
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni la ora 10:10 pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS spre Goa (via Doha). Sosire la Doha la 17:45, schimbarea avionului si decolare spre Goa la ora 20:30.