Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT ALSACIA- ELVETIA- ITALIA 24.08.2019


Descriere

Destinatie: Elvetia

Durata: 8 nopti

CIRCUIT  ALSACIA- ELVETIA- ITALIA

Perioada: 24.08- 01.09.2019

 

          Ziua 1. (24.08.2019)  Cluj  Napoca – aeroportul  Mulhouse  - Strasbourg   (230 km)

             Intâlnirea grupului pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 05:00.  Zbor la ora 07:10 cu soaire la ora 08:20  în Mulhouse de unde grupul va fi preluat de autocar. Urmeaza o zi excursie la  Strasbourg cu centrul sau istoric, primul centru de oras intrat complet in Patrimoniul Mondial UNESCO. Cladiri vechi, cu barne de lemn, multe flori la ferestre in timpul sezonului cald, canale si poduri care se dau la o parte pentru a face loc barcilor de promenada, toate au un farmec aparte. Strasbourg-ul este asociat cu institutiile europene care isi au sediul aici, Consiliul Europei, Curtea Europeana a Drepturilor Omului si chiar Parlamentul European, care are sediul central la Bruxelles, dar isi tine si aici anumite intalniri. Dincolo de aceste institutii, orasul isi pastreaza farmecul care, desi este unul dintre cele mai mari orase din Franta, a reusit sa isi pastreze arhitectura tipic bavareza. Vom face tur pietonal cu vizitarea: Catedralei Notre-Dam  cu dantela de gresie roz, ceasul său astronomic, amvonul său și geamurile sale vitrate, "Mica Franța" (fostul cartier de tăbăcitori și mori, canalele sale și casele cu jumătate de lemn),  Place de la République și monumentele sale istorice construire în timpul Imperiului German. Vizita interioara  in Palatul Rohan, ne duce sa admiram  Muzeul de arta aplicata. Optional plimbare cu vaporasul pe afluentul Rhinului, pentru a admira centrul istoric si cladirile moderne de pe apa. Nu  putem pleca din Starsbourg fara a degusta berea si delicatesele locale.. Ne intoarcem in Mulhouse- cazare hotel 2/3*.

       

            Ziua 2. (25.08.2019)   Drumul vinului in Alsacia: Château du haut-kœnigsbourg- Riquevihhr- Colmar. ( 165 km)

             Mic dejun. Ne deplasam spre Castelul Haut Koenigsbourg,  unul dintre cele mai fascinante castele medievale ale Franței. Situată în sud-estul Franței lângă granița cu Germania și cu Elveția, impozanta construcție este amplasată pe un deal stâncos la o altitudine de peste 700 de metri, fiind folosita pentru a controla rutele de sare, grâu și vin din nordul și estul Europei . Vom vizita sala festivă, sala de vânătoare, capela, camera cavalerilor sau camera stăpânitorilor castelului, toate prevăzute cu obiecte de mobilier din secolele XV-XVII, care potențează atmosfera romantică medievală a acestui incredibil castel. Continuam Ruta Alsaciana a Vinului, un drum pitoresc ce se curbează ușor prin dealurile înalte și pe suprafețele viticole din trecut, la poalele Munților Vosges. Vom vizita  Riquewihr un  oras fermecător  amplasat în interiorul zidurilor medievale. Plimbare si timp liber pentru a explora frumosul oraș sau pentru masa pentru prânz. Ne indreptam apoi spre Colmar - o versiune condensată a regiunii Alsacia. Plimbarea pe străzile sale este ca și cum ați vizita un film imens cu sute de case vechi de jumătate de stâncă, canale minunate și un centru pietonal înflorit. Orașul are o selecție impresionantă de restaurante și magazine de calitate care vând produse locale de înaltă calitate. Colmar este, de asemenea, capitala vinurilor din Alsacia și este așezată la poalele podgoriilor multor sate idilice.  Orașul cu case multicolore este, de asemenea, locul de naștere al sculptorului Bartholdi, tatăl faimoasei Statui a Libertății din New York. Vedem principalele atracții ale orașului Colmar, printre care Biserica Sfântul Martin și Casa Pfister din secolul al XVI-lea, precum și cartierele istorice cum ar fi Little Venice- Mica Venetie. Nu parasim ruta vinurilor pana nu vom face o degustare a vinurilor Alsaciei la o crama. Cazare la acelasi  hotel Mulhouse.


              

           

             Ziua 3. (26.08.2019)  Cascada Rhinului-- Zurich- Mulhouse ( 300 km)
             
Mic dejun. După micul dejun timpuriu ne îndreptăm spre cea mai mare cascadă din Europa, cascada de la Schaffhausen pe Rin, impresionantă prin debitul apelor care cad in trepte.        În Zurich vom păși pe străzile sub care se află tunelurile băncilor elvețiene, pline de lingouri de aur. Vom vizita biserica Grossmunster, Biserica Sf. Petru, cu cel mai mare ceas din Europa – cu un diametru de 8,7 m – si  Biserica Doamnei Noastre, care are vitraliile pictate de Marc Chagall (optional vizitarea interioara a  bisericii cu vitraliile lui Chagal). Facem o scurta  plimbare prin Lucerna, pentru a vedea renumitul pod acoperit Kapellbrucke, unul din simbolurile Elvetiei. Facem  cativa pasi si in orasul vechi, la fel de colorat si elegant ca multe alte centre istorice ale Elvetiei, cu  piete, cu statui si fantani in mijloc, cladiri cu picturi murale exterioare redand personaje mai mult sau mai putin mitologice  Cazare la hotel de 2-3* în Mulhouse (Franța).

          Ziua 4. (27.08.2019)  Mulhouse- Berna- Geneva- Anemmase
Mic dejun, apoi ne îndreptăm spre capitala Confederației Elvețiene – Berna.
Situat pe o peninsula, avand in apropiere Raul Aare, este un oras linistit cu stradute pietruite, cladiri in stil vechi ce par sa nu se fi schimbat deloc in ultimele cinci secole . Centrul medieval a fost pus pe lista UNESCO a Patrimonului Cultural Mondial si include trotuarele acoperite (arcade) si fantani decorate cu statui (faimosul Kramgasse ).   Vom vedea ursii, simbolul  orasului,  Turnul cu ceas alt simbol al Bernei, ne vom face poze în fața primăriei. Urmeaza vizita in orasul Geneva aflat pe malul lacului cu acelasi nume cunoscut si ca  lacul Leman.  Vom admira ceasul floral din parcul de pe malul lacului, faimosul jet de apa si statuia imparatesei Sissi, omorata aici la Geneva. Cazare la hotel de 2/3* în zona Geneva.

 

          Ziua 5. (28.08.2019)  Anemmase- Chamonix- Mont Blanc- Courmayeur- Italia

Mic dejun. Ajungem in statiunea Chamonix situata la poalele muntelui Mont Blanc, unul dintre cele mai vechi resorturi de schi din Europa.Vom urca cu telecabina pe varf sa admiram peisajul pitoresc al acetor munti. (Atentie! Chiar si in lunile de vara vreamea pe Mont Blanc poate fi neprielnica- ceata , ploaie si nu se urca pe varf). Scurt timp liber in statiune pentru a savura atmosfera  de vacanta,  Apoi ne indreptam spre Italia, cu o oprire in statiunea Courmayeur,  renumita pentru partiile de schi, pentru a face poze cu peisajul de vis. Statiunea este situata pe partea italiana a faimosului Mont Blanc. Cazare zona Novara

  

            Ziua 6. (29.08.2019)  Lacul Maggiore- Insula Bella- Insula - Insula Pescarilor- Verona

           După micul dejun  plecam spre Lacul Maggiore. Vom lua vaporul din statiunea Stresa pentru o excursie pe 2 insule. Isola Bella, dupa cum ii arata si numele, este  insula cea mai frumoasa a lacului. Apartine familiei Borromeo care a transformat o stanca cu cateva casute razlete, intr-un loc civilizat, cu un palat (cu incaperi  adevarate expozitii de arta – mobilier, statui, picturi, cadelabre, fresce) si o gradina senzationala construita ca o piramida, in stilul barocului Italian.  Structurata pe mai multe terase, gradina este presarata cu flori diferite, cu bazine, statui, fantani arteziene si mici cascade. Climatul mediteraneean a permis dezvoltarea unei bogate varietati de plante si arbori. Speram ca paunii albi care se plimba in parc sa isi deschida  evantaiele pentru noi. Isola dei Pescatori sau Insula Pescarilor, cea de a doua pe care o vizitam,  e singura populată tot timpul anului și se pare că nu are mai mult de ... 50 de locuitori. Se remarca prin multitudinea de restaurante pescaresti si atmosfera marinareasca, parcă te aștepti sa apara de undeva Popeye și Olive, din desenele copilariei noastre . Aici vom popsi si noi sa mancam  ceva specific sau sa bem un pahar de vin, ca apoi sa ne luam si un souvenir din aceasta excursie. Dupa masa plecam spre Bergamo unul dintre cele mai încîntătoare, cu adevărat minunate locuri din Italia, cu o atmosferă magică și un aer plin de romantism. Vom vizita Orasul de sus, unde ne vom plimba pe stradute inguste si vom admira bazilica Santa Maria Maggiore, considerat cel mai important monument din Bergamo. Exteriorul este incarcat cu statui, bazoreliefuri, turnulete si o mare si distinsa rozeta aflata pe fatada, deasupra intrarii principale. Basilica adaposteste mormantul compozitorului Gaetano Donizetti. Lipita de basilica, este o alta minunatie arhitecturala: Capella Colleoni.  Aceasta opera de arta a fost construita la cererea capitanului Bartolomeo Colleoni, renumit in armata Republicii Venetiene, ca mausoleu si a fost realizat in stil pur renascentist. Astazi acolo odihnesc ramasitele bravului comandant, alaturi de cele ale fiicei sale. Undeva pe o latura a pietii, langa basilica si capela se gaseste Baptisteriul, ridicat spre mijlocul sec. 14. Acoperisul este deosebit, fiind decorat cu opt statui din marmura care reprezinta cele opt virtuti iar in varful turlei vegheaza un arhanghel. Cazare hotel 3*zona Verona.

 

          

        

 

          Ziua 7. (30 .08.2019)   Verona

          Mic dejun. Plecam spre Verona - orasul indragostitilor. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Timp liber pentru masa in piata centrala a orasului. Ora 16:00 cazare, timp liber pentru odihna sau cumparaturi. Ora 19:30 deplasare spre Arenele romane pentru a participa incepand cu ora 21:00 la spectacolul de opera TRAVIATA. Dupa spectacol reintoarcere la cazare hotel 3*zona Verona..

          Ziua 8. (31.08.2019)  Verona- Maribor

           Dupa micul dejun ne indreptam spre Trieste unde vom face un scort popas in Piazza Unita d’Italia unde vom admira minunatrele palate (a guvernului, a municipalitatii) si in piata bursei. Vom vizita frumoasa Catedralaa  orasului,  San Giusto si biserica ortodoxa Invierea Domnului. Ne vom indrepota spre locul de cazare – orasul Maribor din Slovenia. Cazare hotel 3* zona Maribor.

           Ziua 9. ( 01.09.2019)  Maribor-  Baia Mare- Cluj Napoca

      Dupa micul dejun pornim intr-un scurt tour in Maribor, apoi plecam spre Romania cu oprire pe drum pentru a servi masa.Ajungem in Romania in cursul noptii.

 

Data de plecare

Tarif standard

 in camera dubla (avans 30%)

Tarif Client Fidel

in camera dubla (avans 30%)

24.08.2019

675

650

Supliemt single

150

Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti:

150 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turisti.  Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.

..

 

Tariful include:

·          bilet avion  Cluj Napoca/ Basel/ Cluj Napoca, bagaj mare de mana inclus ( 10 kg, dimensiuni: 55 x 40 x 23 cm)

·         transport cu autocar modern 3*, cu scaune rabatabile, aer condiţionat, Basel-tot circuitul

·          8  nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*

·         bagaj mare transportat cu autocarul din Romania

·         asistenţă turistică, insotitor grup din Romania

 

Tariful nu include:

·         asigurare medicală de sănătate;

·         pachet cine 12 euro/ persoana/ cina

·         biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici ghizii pentru acestea.

·         biletul de urcare/ coborre /Mont Blanc , cca 90 euro/ persoana

·         biletul la spectacol Traviata ( tarife:25,  65, 85. 105 euro/ persoana)

 

Destinatie: Elvetia

Durata: 8 nopti

CIRCUIT  ALSACIA- ELVETIA- ITALIA

Perioada: 24.08- 01.09.2019

 

          Ziua 1. (24.08.2019)  Cluj  Napoca – aeroportul  Mulhouse  - Strasbourg   (230 km)

             Intâlnirea grupului pe aeroportul din Cluj Napoca la ora 05:00.  Zbor la ora 07:10 cu soaire la ora 08:20  în Mulhouse de unde grupul va fi preluat de autocar. Urmeaza o zi excursie la  Strasbourg cu centrul sau istoric, primul centru de oras intrat complet in Patrimoniul Mondial UNESCO. Cladiri vechi, cu barne de lemn, multe flori la ferestre in timpul sezonului cald, canale si poduri care se dau la o parte pentru a face loc barcilor de promenada, toate au un farmec aparte. Strasbourg-ul este asociat cu institutiile europene care isi au sediul aici, Consiliul Europei, Curtea Europeana a Drepturilor Omului si chiar Parlamentul European, care are sediul central la Bruxelles, dar isi tine si aici anumite intalniri. Dincolo de aceste institutii, orasul isi pastreaza farmecul care, desi este unul dintre cele mai mari orase din Franta, a reusit sa isi pastreze arhitectura tipic bavareza. Vom face tur pietonal cu vizitarea: Catedralei Notre-Dam  cu dantela de gresie roz, ceasul său astronomic, amvonul său și geamurile sale vitrate, "Mica Franța" (fostul cartier de tăbăcitori și mori, canalele sale și casele cu jumătate de lemn),  Place de la République și monumentele sale istorice construire în timpul Imperiului German. Vizita interioara  in Palatul Rohan, ne duce sa admiram  Muzeul de arta aplicata. Optional plimbare cu vaporasul pe afluentul Rhinului, pentru a admira centrul istoric si cladirile moderne de pe apa. Nu  putem pleca din Starsbourg fara a degusta berea si delicatesele locale.. Ne intoarcem in Mulhouse- cazare hotel 2/3*.

       

            Ziua 2. (25.08.2019)   Drumul vinului in Alsacia: Château du haut-kœnigsbourg- Riquevihhr- Colmar. ( 165 km)

             Mic dejun. Ne deplasam spre Castelul Haut Koenigsbourg,  unul dintre cele mai fascinante castele medievale ale Franței. Situată în sud-estul Franței lângă granița cu Germania și cu Elveția, impozanta construcție este amplasată pe un deal stâncos la o altitudine de peste 700 de metri, fiind folosita pentru a controla rutele de sare, grâu și vin din nordul și estul Europei . Vom vizita sala festivă, sala de vânătoare, capela, camera cavalerilor sau camera stăpânitorilor castelului, toate prevăzute cu obiecte de mobilier din secolele XV-XVII, care potențează atmosfera romantică medievală a acestui incredibil castel. Continuam Ruta Alsaciana a Vinului, un drum pitoresc ce se curbează ușor prin dealurile înalte și pe suprafețele viticole din trecut, la poalele Munților Vosges. Vom vizita  Riquewihr un  oras fermecător  amplasat în interiorul zidurilor medievale. Plimbare si timp liber pentru a explora frumosul oraș sau pentru masa pentru prânz. Ne indreptam apoi spre Colmar - o versiune condensată a regiunii Alsacia. Plimbarea pe străzile sale este ca și cum ați vizita un film imens cu sute de case vechi de jumătate de stâncă, canale minunate și un centru pietonal înflorit. Orașul are o selecție impresionantă de restaurante și magazine de calitate care vând produse locale de înaltă calitate. Colmar este, de asemenea, capitala vinurilor din Alsacia și este așezată la poalele podgoriilor multor sate idilice.  Orașul cu case multicolore este, de asemenea, locul de naștere al sculptorului Bartholdi, tatăl faimoasei Statui a Libertății din New York. Vedem principalele atracții ale orașului Colmar, printre care Biserica Sfântul Martin și Casa Pfister din secolul al XVI-lea, precum și cartierele istorice cum ar fi Little Venice- Mica Venetie. Nu parasim ruta vinurilor pana nu vom face o degustare a vinurilor Alsaciei la o crama. Cazare la acelasi  hotel Mulhouse.


              

           

             Ziua 3. (26.08.2019)  Cascada Rhinului-- Zurich- Mulhouse ( 300 km)
             
Mic dejun. După micul dejun timpuriu ne îndreptăm spre cea mai mare cascadă din Europa, cascada de la Schaffhausen pe Rin, impresionantă prin debitul apelor care cad in trepte.        În Zurich vom păși pe străzile sub care se află tunelurile băncilor elvețiene, pline de lingouri de aur. Vom vizita biserica Grossmunster, Biserica Sf. Petru, cu cel mai mare ceas din Europa – cu un diametru de 8,7 m – si  Biserica Doamnei Noastre, care are vitraliile pictate de Marc Chagall (optional vizitarea interioara a  bisericii cu vitraliile lui Chagal). Facem o scurta  plimbare prin Lucerna, pentru a vedea renumitul pod acoperit Kapellbrucke, unul din simbolurile Elvetiei. Facem  cativa pasi si in orasul vechi, la fel de colorat si elegant ca multe alte centre istorice ale Elvetiei, cu  piete, cu statui si fantani in mijloc, cladiri cu picturi murale exterioare redand personaje mai mult sau mai putin mitologice  Cazare la hotel de 2-3* în Mulhouse (Franța).

          Ziua 4. (27.08.2019)  Mulhouse- Berna- Geneva- Anemmase
Mic dejun, apoi ne îndreptăm spre capitala Confederației Elvețiene – Berna.
Situat pe o peninsula, avand in apropiere Raul Aare, este un oras linistit cu stradute pietruite, cladiri in stil vechi ce par sa nu se fi schimbat deloc in ultimele cinci secole . Centrul medieval a fost pus pe lista UNESCO a Patrimonului Cultural Mondial si include trotuarele acoperite (arcade) si fantani decorate cu statui (faimosul Kramgasse ).   Vom vedea ursii, simbolul  orasului,  Turnul cu ceas alt simbol al Bernei, ne vom face poze în fața primăriei. Urmeaza vizita in orasul Geneva aflat pe malul lacului cu acelasi nume cunoscut si ca  lacul Leman.  Vom admira ceasul floral din parcul de pe malul lacului, faimosul jet de apa si statuia imparatesei Sissi, omorata aici la Geneva. Cazare la hotel de 2/3* în zona Geneva.

 

          Ziua 5. (28.08.2019)  Anemmase- Chamonix- Mont Blanc- Courmayeur- Italia

Mic dejun. Ajungem in statiunea Chamonix situata la poalele muntelui Mont Blanc, unul dintre cele mai vechi resorturi de schi din Europa.Vom urca cu telecabina pe varf sa admiram peisajul pitoresc al acetor munti. (Atentie! Chiar si in lunile de vara vreamea pe Mont Blanc poate fi neprielnica- ceata , ploaie si nu se urca pe varf). Scurt timp liber in statiune pentru a savura atmosfera  de vacanta,  Apoi ne indreptam spre Italia, cu o oprire in statiunea Courmayeur,  renumita pentru partiile de schi, pentru a face poze cu peisajul de vis. Statiunea este situata pe partea italiana a faimosului Mont Blanc. Cazare zona Novara

  

            Ziua 6. (29.08.2019)  Lacul Maggiore- Insula Bella- Insula - Insula Pescarilor- Verona

           După micul dejun  plecam spre Lacul Maggiore. Vom lua vaporul din statiunea Stresa pentru o excursie pe 2 insule. Isola Bella, dupa cum ii arata si numele, este  insula cea mai frumoasa a lacului. Apartine familiei Borromeo care a transformat o stanca cu cateva casute razlete, intr-un loc civilizat, cu un palat (cu incaperi  adevarate expozitii de arta – mobilier, statui, picturi, cadelabre, fresce) si o gradina senzationala construita ca o piramida, in stilul barocului Italian.  Structurata pe mai multe terase, gradina este presarata cu flori diferite, cu bazine, statui, fantani arteziene si mici cascade. Climatul mediteraneean a permis dezvoltarea unei bogate varietati de plante si arbori. Speram ca paunii albi care se plimba in parc sa isi deschida  evantaiele pentru noi. Isola dei Pescatori sau Insula Pescarilor, cea de a doua pe care o vizitam,  e singura populată tot timpul anului și se pare că nu are mai mult de ... 50 de locuitori. Se remarca prin multitudinea de restaurante pescaresti si atmosfera marinareasca, parcă te aștepti sa apara de undeva Popeye și Olive, din desenele copilariei noastre . Aici vom popsi si noi sa mancam  ceva specific sau sa bem un pahar de vin, ca apoi sa ne luam si un souvenir din aceasta excursie. Dupa masa plecam spre Bergamo unul dintre cele mai încîntătoare, cu adevărat minunate locuri din Italia, cu o atmosferă magică și un aer plin de romantism. Vom vizita Orasul de sus, unde ne vom plimba pe stradute inguste si vom admira bazilica Santa Maria Maggiore, considerat cel mai important monument din Bergamo. Exteriorul este incarcat cu statui, bazoreliefuri, turnulete si o mare si distinsa rozeta aflata pe fatada, deasupra intrarii principale. Basilica adaposteste mormantul compozitorului Gaetano Donizetti. Lipita de basilica, este o alta minunatie arhitecturala: Capella Colleoni.  Aceasta opera de arta a fost construita la cererea capitanului Bartolomeo Colleoni, renumit in armata Republicii Venetiene, ca mausoleu si a fost realizat in stil pur renascentist. Astazi acolo odihnesc ramasitele bravului comandant, alaturi de cele ale fiicei sale. Undeva pe o latura a pietii, langa basilica si capela se gaseste Baptisteriul, ridicat spre mijlocul sec. 14. Acoperisul este deosebit, fiind decorat cu opt statui din marmura care reprezinta cele opt virtuti iar in varful turlei vegheaza un arhanghel. Cazare hotel 3*zona Verona.

 

          

        

 

          Ziua 7. (30 .08.2019)   Verona

          Mic dejun. Plecam spre Verona - orasul indragostitilor. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Timp liber pentru masa in piata centrala a orasului. Ora 16:00 cazare, timp liber pentru odihna sau cumparaturi. Ora 19:30 deplasare spre Arenele romane pentru a participa incepand cu ora 21:00 la spectacolul de opera TRAVIATA. Dupa spectacol reintoarcere la cazare hotel 3*zona Verona..

          Ziua 8. (31.08.2019)  Verona- Maribor

           Dupa micul dejun ne indreptam spre Trieste unde vom face un scort popas in Piazza Unita d’Italia unde vom admira minunatrele palate (a guvernului, a municipalitatii) si in piata bursei. Vom vizita frumoasa Catedralaa  orasului,  San Giusto si biserica ortodoxa Invierea Domnului. Ne vom indrepota spre locul de cazare – orasul Maribor din Slovenia. Cazare hotel 3* zona Maribor.

           Ziua 9. ( 01.09.2019)  Maribor-  Baia Mare- Cluj Napoca

      Dupa micul dejun pornim intr-un scurt tour in Maribor, apoi plecam spre Romania cu oprire pe drum pentru a servi masa.Ajungem in Romania in cursul noptii.

 

Data de plecare

Tarif standard

 in camera dubla (avans 30%)

Tarif Client Fidel

in camera dubla (avans 30%)

24.08.2019

675

650

Supliemt single

150

Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti:

150 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turisti.  Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.

..

 

Tariful include:

·          bilet avion  Cluj Napoca/ Basel/ Cluj Napoca, bagaj mare de mana inclus ( 10 kg, dimensiuni: 55 x 40 x 23 cm)

·         transport cu autocar modern 3*, cu scaune rabatabile, aer condiţionat, Basel-tot circuitul

·          8  nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*

·         bagaj mare transportat cu autocarul din Romania

·         asistenţă turistică, insotitor grup din Romania

 

Tariful nu include:

·         asigurare medicală de sănătate;

·         pachet cine 12 euro/ persoana/ cina

·         biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici ghizii pentru acestea.

·         biletul de urcare/ coborre /Mont Blanc , cca 90 euro/ persoana

·         biletul la spectacol Traviata ( tarife:25,  65, 85. 105 euro/ persoana)

 

Itinerariu

Ziua 1

Nici o descriere!

Ziua 1

Nici o descriere!