Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Este agentia prin care ne facem toate vacantele de ani buni, chiar mai multe excursii intr-un an , sunt profesionisti , seriosi , amabili si buni prieteni . Organizeaza excursiile proprii ( nu doar comercializeaza pachetele altora) cu ghizi cu experienta , de aceea recomand tuturor care vor o vacanta deosebita.

Felicia Saitos

Israel, Spania, Malta
Multumesc pe aceasta cale agentiei pentru vacanta de vis din Thasos. De la Bogdan care ne-a ajutat sa alegem locatia pana la soferul nostru preferat, Mircea, totul a fost de nota 10! Ah si sa nu o uitam pe Sorana care a fost ghidul nostru pe drum, cu vocea ei calda ne-a incantat urechile cu povestile despre locurile prin care treceam. Inca odata un mare multumesc!!! Voi alege si data viitoare agentia: Expert travel!!!�

Loredana Szabo

Insula Thassos- Grecia
Datorita recomandarii agentului Radu Ilea, am petrecut 1 saptamana intr-o locatie de vis, pe insula Creta, cea mai frumoasa vacanta de pana acum!�Multumim pentru serviciile de calitate si abia asteptam urmatoarea vacanta!

Camelia Crisan

Insula Creta- Grecia
Totul a fost mai mult ca perfect❤

Lorena Ont

Palma de Mallorca- pania
4 capitale în 4 zile, altfel spus un circuit SUPERB plin de informații cu valoare transmise de Bogdan.O calatorie sigură datorita celor doi soferi. Valoare, siguranță și încredere. Mulțumesc Expert Travel ! 5*

Alina Prisecaru

Budapesta- Bratislava- Viena- Praga
Pentru seriozitate, pret-calitate 100% excelent, echipa Expert minunata, implicare maxima!!!!! Daca doriti o vacanta fara surprize, Recomand Expert Travel!!!! Cu stima, Alina H.

Alina Heresanu

Circuit
Ați dat dovadă de mult profesionalism, seriozitate, dar și de o bună organizare pe tot parcursul călătoriei. De asemenea, condițiile de cazare au fost foarte bune, ne-am simțit bine la Vila Thallassa, unde am fost întâmpinați de doamna Silvia de la Wave Travel cu multă ospitalitate. Excursiile propuse ne-au ajutat să descoperim o frumoasă parte a Greciei, să învățăm câte ceva despre cultura, obiceiurile, tradițiile grecilor. Cu alte cuvinte, a fost o vacanță așa cum trebuia să fie datorită vouă, celor de la Experttravel.ro! Vă mulțumim!

Denisa Hategan

Grecia
Multumesc frumos agentului Radu Ilea pentru recomandare! Am petrecut o vacanta de neuitat in Antalya! Recomand Experttravel.ro!

Maria Petran

Antalya- Turcia
Am fost cu agentia la Praga,a fost o excursie foarte reusita cu d-l Bogdan . Nota 10

Luiza Tunde Merk