TARGURI DE CRACIUN IN AUSTRIA

30.11- 03.12.2023

 
Transportation
Period 30.11.-03.12.2023

Targuri de Craciun in Austria

Budapesta- Viena- Melk – Salzburg- Linz

Perioada : 30.11- 03 12.2023

           

            Ziua 1 : Cluj Napoca- Baia Mare – Viena

Plecare din Romania conform orarului de imbarcare pe traseul– Budapesta- Viena. Oprire la Budapesta- Piata Eroilor si Biserica Sf Stefan Tur panoramic al orasului. Oprire pentru cumparaturi la Pandorf. Intrare in Viena pentru un tur panoramic by night pe ringul vienez si scurta oprire la Targul de Craciun din fata Primariei. Cazare hotel 3* la Viena.

 

            Ziua 2: Viena- Melk- Salzburg

            Dupa micul dejun Vizita la palatul Schonbrun in Viena apoi  pornim spre orasul Salzburg cu oprire la abatia Abația Melk, abație istorică a benedictinilor din Austria, unul dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creștinismului monahic european.

Abația se găsește deasupra orașului Melk, situată pe un deal stâncos cu vedere spre valea Wachau a Dunării, în landul federal Austria Inferioară. Abația este una din foarte rarele locașuri care a funcționat continuu de la înființarea acesteia în 1089, fiind dublată de rara distincție de a fi fost și un loc al academismului teologic, dar și laic. Vizita interioara a complexului monahal. Cazare hotel 3* in zona Salzburg.

 

           Ziua 3. Salzburg

Mic dejun. Ajungem in Salzburg, orasul muzicii si locul natal al marelui Mozart. Tur ghidat cu insotitorul de grup prin orasul vechi pentru a admira Domul, una dintre cele mai prestigioase cladiri istorice si culturale, construita in stil baroc si dedicata Sf Rupert al Salzburgului. De la Dom mergem in Piata Mozart care adaposteste Muzeul Memorial Mozart , plimbare prin Gradinile Mirabell. Optional vizita la Fortareata Hohensalzburg sau timp liber in Piata de Craciun. Cazare la acelasi hotel 3* in zona Salzburg.

 

         Ziua 4. Salzburg- Linz- Budapesta - Romania

 

         Dupa micul dejun ne imbarcam pentru reintorcerea in tara. Scurta vizita in Linz catedrala veche  din Linz, noua cladirea operei, piata Hauptplatz. Timp liber pentru cumparaturi in Linz la un mare centru comercial. . Pauza de masa la Paprika Csarda. Calatorie spre casa cu scurte pause pe traseu

 

       

Data plecarii

30.11.2023

Supliment single

Copil 3-12 ani

Loc in camera dubla

 

 EURO

 EURO

 EURO

Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.

 

Notă:

La înscriere se achită un avans de minim   30%  , diferența cu minim 21 de zile înainte de plecare.

Ordinea ocupării locurilor în autocar este ordinea achitării avansului.

 

Tariful include:

- transport cu autocar modern cu scaune rabatabile și aer condiţionat, cu toate taxele de drum şi parcări incluse;

- 3 nopţi cazare cu mic dejun la pensiuni sau hoteluri de 3*;

- asistenţă turistică pe traseu din partea unui însoțitor de grup din România.

 

Tariful nu include:

- asigurare medicală de sănătate și asigurare Storno (obligatorii, dar se pot încheia la orice companie de asigurări), aproximativ 46 lei pe pachet;

- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici eventualii ghizi pentru acestea (prețurile indicate sunt orientative       

-   taxa de oras, apx. 3 euro/ pers/ noapte

                                       

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta


Solicita oferta