Bucură-te de o vacanță frumoasă alături de cei dragi

Alege din oferta de mai jos și achită cu tichete de vacanță!

Alege dintr-o gama varianta de destinații cea care ți se potrivește. Îți punem la dispoziție atât pachete de sejururi sau circuite cât și oferte individuale de cazare:
🚗 Cluj-Napoca 🚗Baia-Mare 🚗Brașov 🚗Maramureș 🚗Timișoara 🚗Transfăgărășan 🚗Turda 🚗Praid
solicită și alte destinații pe asistenta@experttravel.ro sau pe whatsapp 

Circuite în România
-------------------

Alege un pachet complet!

Te invităm impreuna cu noi sa descoperi România noastră frumoasă, sa vizităm și apreciem obiectivele noastre turistice. Mai jos veti regăsi o gamă de circuite organizate de Expert Travel cu plecare din principalele locații ale Transilvaniei.
-------------------------------
Nou! Oferim și circuite la cerere pentru un numar minim de 8 persoane! 
 

Minivacanțe în România
-------------------

Descopera și vizitează locuri cu adevărat aparte într-un City Break aproape de casă

Ți-am pregătit două variante de pachet tip City Break în România cu plecare cu ✈ din București, însă se pot face pachete și din alte orașe și pe alte destinații pentru detalii și oferte personalizate ne puteți scrie pe asistenta@experttravel.ro sau pe whatsapp
 

Cazări deosebite
--------------------

Descopră unități de cazare speciale în România

Iți dorești să petreci o vacanță deosebită sau doar câteva zile de relaxare într-un cadru feeric? Sau poate vrei să descoperi locuri și experiențe noi și inedite fără a trece granițele țării? Ai gasit ce căutai! Mai jos vă prezentăm câteva destinații din Romînia care vă vor lăsa cu sigurnață o impresie puternică. Sunt unități de cazare care impresionează prin unicitate.
width: 100%, height:10px

Avantajele unei călătorii în România
--------------------

Locurile frumoase din România, oamenii amabili și peisajele de poveste îmbinate cu istoria,cultura și tradițiile fiecărei zone, fac din această țară un loc minunat, un paradis al vacanștelor de orice tip. Iată mai jos câteva motive pentru care merita să o vezi și tu.

📽video by SIRBU PRODUCTION FILM

Tichete de vacanță

Indiferent ce destinație ai alege in România, vei putea plat si cu tichetele de vacanță.

Fără teste

Chiar dacă și în România sunt restricții și trebuie sa respectam cateva reguli pentru a ne proteja, in țară nu este necesar testul negativ pt COVID.

Aproape de casă

Poți să te relaxezi câteva zile sau să petreci o vacanță plina de activități la doar cațiva pași de casă.

Diversitate

Țara noastră ne ofera o gama larga de posibilități de a ne petrece timpul liber, având toate formele de relief.

OBIECTIVE TURISTICE ÎN ROMÂNIA

Peștera Urșilor

detalii

Peștera Urșilor

Peştera Urşilor este principalul obiectiv turistic din Munţilor Apuseni. Localizată în satul Chişcău, judeţul Bihor, peşteră este una dintre cele mai bine amenajate peșteri din România. Te invităm să descoperi şi tu capodopera naturii, oferă-și ocazia să explorezi o lume nouă.

În urma exploatărilor miniere locale din anul 1975, peștera fost descoperită accidental. Intrarea spre peștră a fost realizată prin dinamitarea. Primul care a coborât in peșteră, parcurgând galeria până la Sala Mare a peșterii, a fost minerul Traian Curta.

Au urmat noi explorări ale peşterii de către grupul de speologi amatori "Speodava" din Ştei, iar, mai târziu, de către specialiştii Institutului de Speologie "Emil Racoviţă", în colaborare cu reprezentanţii Muzeului Ţării Crişurilor din Oradea. Peştera Urşilor a fost deschisă pentru vizitare, publicului larg, abia dupa 5 ani în 1980, după o serie de explorări şi amenajări.

Peştera Urşilor este formată din 3 galerii principale: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racoviţă, Galeria Lumânărilor şi o Rezervație Ştiinţifică. Galeria Ştiinţifică, aflată în continuarea Galeriei Emil Racoviţă este destinată speologilor profesionişti. Acesta este accesibilă doar printr-un puţ de 30 m.

 

În cele 3 galerii principale ale Peşterii Urşilor accesibile publicului vei putea descoperi rămăşiţele ursului de cavernă, printr-un număr mare de fosile, care au dat şi denumirea peşterii, dar şi diverse formaţiuni naturale impresionante, ca stalactite şi stalagmite, unele dintre ele primind şi nume pentru carcteristicile pe care le denotă, cum ar fi: Palatul Fermecat, Căsuţa Piticilor, Lacul cu Nuferi, Sfatul Bătrânilor şi aşa mai departe.

Util pentru vizitatorii peșterii

Temperatura peșterii: aproximativ +10 grade Celsius, tot timpul anului

Umiditatea din Peștera Ursilor este de 97%.

Accesul în peșteră se poate face doar în grup și alături de ghid. Intervalul de timp dintre două grupuri nu este în jur de 20 minute. 

Fotografiatul și filmatul în peșteră este permis doar pri plata unei taxe suplimentare.

 

Atingerea formatiunilor calcaroase, indiferent de motive, se interzice cu desavarsire, deoarece stalactitele odata atinse cu degetul nu se vor mai dezvolta datorita grasimii de pe maini.

Sugestii de cazare în apropiere: Pensiunea Steaua Ariesului-AlbacValea Brazilor - Albac

 

 

Untold -Cluj

detalii

Untold -Cluj

detalii in curand...

Cascada Cailor

detalii

Cascada Cailor

detalii in curand...

Cimitirul Vesel

detalii

Cimitirul Vesel

detalii in curand...

Memorialul Victimelor

detalii

Memorialul Victimelor

detalii in curand...

Lacul Sf Ana

detlii

Lacul Sf Ana

detalii in curand

Salina Turda

detalii

Salina Turda

detalii in curand

Mocănița

detalii

Mocănița

detalii in curand...

Page rendered in 0.2643 seconds using 3.25 MB (4 MB) of memory.

AGENTIA TA DE TURISM ONLINE
S.C. TURISM EXPERT TRAVEL S.R.L. | RO 26795903 | J24/ 268/ 2010 | Sediu Social si punct de lucru: B-dul Traian, nr. 6, Baia Mare, Maramures | Punct de lucru: B-dul Eroilor, nr. 48, Cluj-Napoca, Cluj|Licenta de turism nr. 629/ 17.01.2019 | Brevet de turism nr. 15062 detinut de Daniela Ana Ghiman | Polita de asigurare nr. I-53063 / 23.01.2021, OMNIASIG | Operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare - |Sugestii sau reclamații la asistenta@experttravel.ro
Informatiile, tarifele si pozele afisate in site au caracter informativ si sunt valabile la data editarii articolelor din site. Agentia "Expert Travel" nu poate fi facuta responsabila pentru eventuale diferente ce pot aparea intre informatiile de pe site si informatiile primite in agentie sau de la agentii nostri. In aceste cazuri, informatiile primite in agentie sau de la agentii nostri vor avea prioritate.


agentia de turism Expert Travel