CROAZIERA MUNTELE ATHOS

Muntele Athos si Blue Lagune- O zi ne de uitat, cu peisaje spectaculare!

 

Plecare ora 6:00 din Paralia Katerini

Trecem de orasul Salonic intreptandu-ne catre Ouranopoli, portul de unde ne vom imbarca pentru croaziera cu vaporul in jurul Muntelui Athos. Vom merge cu vaporul pana aproape de varful piciorului Athos, iar pe drumul de intoarecere, un calugar de la Muntele Athos va veni pe vaporul nostru pentru a ne aduce o icoana de la Muntele Athos la care putem sa ne inchinam. Daca nu putem urca noi la Muntele Athos atunci vom incerca sa aducem o mica bucatica la noi.

Complexul de pe muntele Athos este primul centru Monahal din Grecia, este stat in stat iar vizitarea Multelui Athos este permisa numai barbatilor si acestora cu permis special.

Croaziera va dura de la ora 10:30 aproximativ pana la ora 17:30, dar in afara de Multele Athos, mergem si la Blue Lagune, o mica insulita cu apa albastra ca si pictata, aflata in apropiera muntelui. Aici vom avea aproximativ doua ore timp liber pentru baie si plaja.

Ne intoarcem la vapor iar in jurul orei 17:30 vom fi in portul Ouranopoli, Ajungem  in jurul orei 21:00 in Paralia Katerini.

Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie frumusetea acestor locuri, trebuie sa traiesti aceasta experienta odata in viata.

In jurul orei 21:00 ne vom intoarce in Paralia Katerini

 Pretul excursiei este de 45 euro

Pretul include: insotitor de grup vorbitor de limba romana,  transporul cu autocare care indeplinesc toate normele Grecesti, curate, cu aer conditionat,  Wi Fi

Nu uitati sa aveti la dumneavostra costume de baie pentru Blue Lagune, cat si un pachet pentru masa de pranz. Avand posibilitati foarte limitate pentru acesta.

 Rezervarea excursiilor se poate face prin ghizii insotitori sau la sosirea in statiune prin agentia partenera din Grecia, Wave Travel.

 

 

 

 

 

Solicita oferta