Modalitati de plata

1. Numerar

 

Plata numerar se poate face la oricare dintre agentiile noastre (Baia Mare sau Cluj) pe baza facturii emise de cartre agentul de turism. Plata numerar se poate face atat in  RON cat si in EURO sau si in UDS (in cazuri exceptionale) pentru pachetele in strainatate. Recomandat este sa se achite in lei cele in Romania si in euro cele externe.

 

Numerar se mai poate face plata si prin depunere directa la sediile bancilor BRD sau BT in conturile noastre:

·        Banca: BRD SUCURSALA BAIA MARE

o   Cont EUR: RO72BRDE250SV43129392500

o   Cont RON: RO37BRDE250SV43129122500

·        Banca: BTRL

o   Cont EUR: RO24BTRL02504202650968XX

o   Cont RON: RO75BTRL02501202650968XX

 

 2. Cu tichete de vacanta  (doar pentru servicii pe teritoriul Romaniei, minim o noapte de cazare)

Achitarea cu tichete de vacanta se poate face direct la oricare dintre agentiile noastre (Baia Mare sau Cluj). Odata ce ti-ai ales serviciul turistic de pe site-ul www.experttravel.ro si/sau ai discutat cu agentii de turism din agentiile Expert Travel, trebuie sa te prezinti personal, intr-unul din sediile noastre pentru a-ti face rezervarea dorita in baza tichetelor de vacanta.

 

NOU! In 2018, au fost lansate si cardurile electronice de Tichete de VacantaChecque VacancesEdenred Tichet Vacanta si SODEXO. Acestea pot fi utilizate pentru achizitia de vacante in Romania, in agentiile Expert Travel, concomitent cu tichetele de vacanta in format tiparit. 

 

 3. Cu cardul

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile agentiei de turism EXPERT TRAVEL. POS-urile din agentiile noastre permit si plata cu card de euro sau plata in euro de pe cardul de lei (Cursul de schimb valutar in acest caz fiind stabilit de banca de care apartine cardul).

Prin parteneriatele incheiate cu Banca Transilvania, posesorii cardurilor de tip Star BT pot plati in rate serviciile achizitionate cu ajutorul acestor instrumente de plata. Mai multe detalii despre Star BT aici.

 

  *Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, Expert Travel NU percepe nici un comision!

 

 4. Prin banca

Alegerea platii prin banca presupune ca, dupa efectuarea rezervarii on-line (site, sau mail), sa te prezinti la orice sucursala a unei banci, avand asupra ta factura proforma pe care o vei primi de la noi prin e-mail. Plata se poate face fie direct prin depunere in conturile noastre pe baza facturii la una dintre bancile mentionate pe factura (BRD sau BT), fie prin transfer bancar.

·        Banca: BRD SUCURSALA BAIA MARE

o   Cont EUR: RO72BRDE250SV43129392500

o   Cont RON: RO37BRDE250SV43129122500

·        Banca: BTRL

o   Cont EUR: RO24BTRL02504202650968XX

o   Cont RON: RO75BTRL02501202650968XX

Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere al biletului de avion/documentelor de calatorie. Daca rezervarea dumneavoastra presupune mai putin de 72 ore pana la plecare, va rugam sa ne contactati direct la unul dintre numerele de telofn afisate pe site.

Te rugam sa ne trimiti confirmarea platii in cel mult 24 de ore de la primirea facturii prin e-mail la asistenta@experttravel.ro pentru a putea transforma rezervarea intr-una ferma.

ATENTIE! In cazul in care acest termen este depasit, rezervarea facuta se anuleaza automat. Dupa primirea dovezii platii vei primi documentele de calatorie pe adresa de e-mail furnizata.

EXPERT TRAVEL nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care produsele turistice achitate nu mai au disponibilitate in momentul confirmarii incasarii platii in contul EXPERT TRAVEL.

 

5. Online – pe site-ul www.experttravel.ro

Daca vei vrea sa beneficiezi de o oferta pe care ai vazut-o online si nu poti efectua plata prin transfer bancar sau prin plata online cu cardul tau, poti opta pentru rezervarea ofertei online si achitarea sumei la una dintre agentii, in termen de maxim 24 de ore de la rezervare.

ATENTIE! Rezervarea se va pierde daca plata nu se efectueaza in maxim 24 de ore de la confirmarea de catre un operator a rezervari online. Pentru confirmarea platii este nevoie transmiterea acesteia pe mail.

Dupa efectuarea rezervarii online, daca nu esti contactat de catre agentii nostrii, te rugam sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site pentru a verifica disponibilitatea produsului rezervat si timpul limita pentru mentinerea rezervarii in vederea achitarii acesteia in cazul in care nu a fost achitata integral pe site. Rezervarea efectuata va fi considerate ferma doar dupa achitarea serviciilor si confirmarea ei si de catre un agent EXPERT TRAVEL.

5. Link de plata

Daca iti e mai comod sa platesti pe un link trimis de colegii nostrii unde datele cu privire la plata ta sunt deja incluse, e suficient sa ne spui! Dar trebuie sa stii ca acesta actiune impleca si costuri suplimentare.

Plata cu CARDUL ONLINE cu cardul bancar printr-un link securizat (carduri acceptate la plata sunt Visa si MasterCard), pentru acest mod de plata se percepe o taxa de serviciu de 4%. 

Solicita oferta