EXCURSIE IN INSULA SKIATHOS

Croaziera in Insula Skiathos- programul excursiei

 

Plecare ora 5:15 din Paralia Katerini

Prima oprire pentru cafea pe autostrada, continuand apoi drumul catre portul Achillion sau Amaliapoli unde unul din vapoarele Capitanului Kostas ne vor asteptam pentru o zi fantastica alaturi de familia lui si de restul echipei.

 

In afara de distractie, dans, muzica pe vapor in aceasta excrusie vom face si doua opriri. Una in orasul Skiathos pentru aproximativ 2,5 ore, unde vom vizita Biserica Sf. Nikolae, este locul cel mai inalt al orasului de unde se poate vedea intregul oras Skiathos. Apoi avem timp liber de a ne plimba printre stradutele micute traditionale insulelor Grecesti dar si timp pentru masa (cine doreste). Ne vom intoarce la vapor si mai mergem cu vaporul aproximativ 30 minute in jurul insulei Skiathos, pana la vestita plaja Koukounaries, unde vom avea aproximativ 2,5 ore pentru plaja.

 

In jurul orei 17:00 ne asteapta vaporul Elisabeth Cruise,pentru reintoarcerea in statiunea Paralia Katerini.  Muzica, distractia si dansul ne pvor insoti pe drumul de intaorcere.  Vom ajunge in portul de unde ne-am inbarcat de dimineata, unde ne va astepta autocarul pentru a ne intoarce in statiune.

 

In jurul orei 22:30 ne vom ajunge in Paralia Katerini.

Pretul excursiei este de 40 euro

Pretul include:  insotitor de grup vorbitor de limba romana,  transporul cu autocare care indeplinesc  normele Grecesti, curate, cu aer conditionat si WI FI.

 Lucruri necesare pentru excursie: costum de baie si tot ce trebuie pentru plaja, buna dispozitie si chef de distractie.

Rezervarea excursiilor se poate face prin ghizii insotitori sau la sosirea in statiune prin agentia partenera din Grecia, Wave Travel.

Solicita oferta