Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

1. Camera dubla matrimoniala/twin- vedere laterala la mare si la lac, suprafata totala 24 mp, acces pe baza de cartela, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon deschis, baie privata cu dus halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par, articole de toaleta.
2. Junior Suite - vedere laterala la mare si la lac , 30 mp, dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, acces pe baza de cartela, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon frantuzesc pentru 2 JSU, balcon generos pentru 3 JSU, baie privata cu dus halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par, articole de toaleta.
3. Apartament deluxe - vedere laterala la mare si la lac, suprafata totala 45 mp, acces pe baza de cartela, dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon generos deschis, baie privata cu dus halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par, articole de toaleta.
4. Apartament Executive - vedere laterala la mare si la lac, suprafata totala 50 mp, acces pe baza de cartela, dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, mobilier nou modern, mocheta, minibar Wi-fi gratuit, telefon, LED TV, climatizare, seif, balcon generos deschis (22 mp), baie privata cu dus, halat de baie, papuci, prosoape, uscator de par.Copii in varsta de pana la 9 ani au gratuitate numai la cazare cu micul dejun(fara pat suplimentar)
Copii intre intre 9 - 12 ani achita pat suplimentar cu micul dejun inclus - 120 lei / zi
Copii ce depasesc varsta de 12 ani, achita contravaloarea unui loc cu mic dejun inclus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.