Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUI SENSATORI RESORT BARUT FETHIYE


Descriere

Evaluare : 4.5* / 5 Tripadvisor Este un resort de 5* situat la 13 km fata de Fethiye locul unde Marea Mediterana si Marea Egee se intalnesc. Aeroportul Dalaman se afla la o distanta de 45 km fata de resort. TAXA LOCALA - Incepand cu 07.12.2019, Pentru sejururile in perioada 01.04 – 31.12.2020, pe destinatia Turcia s-a introdus o taxa locala: 1% din valoarea cazarii si din serviciile extra achizitionate pe durata sejurului direct de la hotel. Aceasta taxa se va percepe si achita direct la receptia hotelului. Spa & Wellness
Hotelul are centru Fitness, Spa & Thalasso, Body Care, Masaje / Peeling.

Drinks & Food
Hotelul are un restaurant principal, 5 restaurante a la carte si 6 baruri.

Sport si Divertisment
Tir cu arcul, activități de animație și sportive, aerobic, Yoga, Pillates, Zumba, centru Fitness, hamam, saună, tenis de masă, teren de tenis, fotbal si volei, pista de jogging.

Localizare
TUI Barut Fethiye Sensatori este un resort de 5* (deschis in anul 2015) situat la 13 km fata de Fethiye, locul unde Marea Mediterana si Marea Egee se intalnesc. Aeroportul Dalaman se afla la o distanta de 45 km fata de resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.