Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RASFAT IN ANTALYA (Belek deluxe hotels)


Descriere

Ziua 1: Prezentare la aeroportul Otopeni, pentru imbarcare cursa charter compania TAROM. Sosire in Antalya si transfer la hotel 5*, regiunea Antalya.
Ziua 2-7: Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau plaja. De asemenea, puteti alege una dintre excursiile optionale propuse de partenerul nostru local. Cazare in regiunea Antalya.
O zi o vom dedica orasului Antalya - renumita statiune de vacanta de pe coasta mediteraneana. Aici vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi, precum si cascada Karpuzkaldiran. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Vom gasi la tot pasul magazine de bijuterii, pielarie sau textile cu o mare diversitate de produse. Aici va puteti pune in aplicare tehnicile de negociere pentru a obtine preturi cat mai mici.
Ziua 8: Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM, cu destinatia Bucuresti.
Belek deluxe hotels: Spice, Susesi Luxury resort, Gural Premier, Kaya Palazzo, Selectum Luxury Resort.
NOTA: Nu se accepta copii la acest program.
Pentru fiecare tip de program sunt propuse mai multe hoteluri, iar cazarile se vor face la 3 dintre acestea (pe modelul 3 nopti - 2 nopti - 2 nopti). Numele hotelurilor vor fi comunicate cu 3 zile inainte de plecare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.