Inchiriere autocare EXPERT TRAVEL

rezervari si informatii la nr 0740.141.194

Agentia Expert Travel va pune la dispozitie o gama variata de autocare si microbuze moderne spre inchiriere pentru efectuarea de excursii in tara sau strainatate.

Conducatorii auto sunt soferi experimentati in transportul international, atestati medical, psihologic si profesional, instruiti si testati periodic conform legislatiei rutiere.

Inchiriere autocare. Inchiriere microbuze. Transport persoane intern sau international. Transport grupuri. Excursii turistice. Circuite turistice. Curse charter. Transport angajati cu microbuze sau autocare. Transport personal TESA. Transfer la aeroport.

Pentru mai multe detalii si preturi va rugam sa trimiteti cererea dumneavoastra pe office@experttravel.ro sau sa sunati la nr 0740.141.194 - Ghiman Daniela  

 

Va punem la dispozitie o flota de masini cu un grad inalt de securitate si confort atat pentru pasageri, cat si pentru sofer. Masinile sunt fiabile, moderne si prezinta dotari ce indeplinesc standardele europene de transport:

Autocar Setra 517 GTH

--> an fabricatie 2018, 69 + 2 locuri,

--> clasificat 3*.

Dotari: 

AC clima tronic, statie audio-video-dvd,

2 monitoare, scaune rabatabile, frigider

Autocar Marca Neoplan City Liner

--> an fabricatie 2014, 59 + 2 locuri,

--> clasificat 3*.

Dotari: 

AC clima tronic, statie audio-video-dvd,

2 monitoare, scaune rabatabile, frigider

Autocar Setra 415 GTHD

--> an fabricatie 2012, 49 + 2 locuri,

--> clasificat 3*.

Dotari: 

AC clima tronic, statie audio-video-dvd,

2 monitoare, scaune rabatabile, frigider

Microbuz Mercedes Vito 8+1

--> an fabricatie 2012,  8 + 1 locuri,

Extralong, AC, cutie automata

Microbuz Mercedes Sprinter 18+1

--> an fabricatie 2012, 18 + 1 locuri,

Dotari: 

AC, scaune rabatabile.

Microbuz Mercedes Sprinter 19+1

--> an fabricatie 2010, 19 + 1 locuri,

Dotari: 

AC, scaune rabatabile.

Unde va putem insoti cu autocarele si microbuzele noastre

Pentru transfer la aeroport

Va oferim transfer la si de la Aeroport in siguranta si la timp, fara stres si fara grija bagajelor si a locurilor de parcare. In grup mare sau mai mic, va oferim cu placere transportul la terminal, pentru a va bucura de o calatorie linistita.

Pentru evenimente speciale

Autocarele noastre va stau la dispozitie si in cazul in care aveti un eveniment persoanl, cum ar fi de exemplu o nunta, un botez sau o petrecere. Este solutia ideala atunci cand vrei sa pui la dispozitia invitatilor tai un mijloc de transport sigur si placut. Va oferim autocarele noastre pentru a invitatii vostri sa se simta in largul lor, bucurandu-se de cele mai frumoase clipe alaturi de tine.

 

Pentru transport copii in excursii si activitati extra-scolare

Scoala altfel este o oportunitate atat pentru elevi cat si pentru cadrele didactice, e ocazia perfecta pentru tanara generatie sa exploreze si sa invete prin calatorii. Agentia noastra va pune la dispozitie atat programe special create si gandite pentru copii cat si autocarele noastre in cazul in care va doriti doar transportul pentru exursii. Va oferim servicii de inchiriere autocare in zona Transilvaniei, dar suntem specializati si in organizarea de excursii cu ghid, avand o echipa cu experienta in domeniu.

 Va oferim transport persoane intern si international, cu soferi experimentati care pun pe primul loc siguranta dvs!

Pentru excursii organizate

Esti agentie revanzatoare si ai solicitari de excursii la comanda dar nu ai transport? Noi venim in ajutorul tau cu oferte de inchiriere autocare. Daca doresti totusi si un program persoanlizat de vizite te putem ajuta si cu asta, trimiste-ne un mail si ne ocupam noi de tot ce e nevoie.

Pentru concedii impreuna cu familia sau prietenii

S-a adunat toata echipa? Familia numeraoasa si prietenii sunt gata de vacanta dar nu ateti un mijloc de transport? E mai usor sa fiti toti impreuna, alegeti autocarele noastre si grijile cu transportul au dsparut. Alegand acest mijloc de transport veti beneficia atat de siguranta cat si de confort, iar bagajele au locul lor fara sa va incurce. Iar cel mai important e ca in grupuri mai mari distractia e mai mare, iar timpul zboara mai usor.

 

Pentru transport personal catre locul de munca

Ai nevoie de transport pentru angajatii companiei tale? Ai un grup pe care trebuie sa il duci in strainatate? Noi suntem solutia, angajatii tai vor ajunge in siguranta la locul de destinatie. Cu autocarele si microbuzele noastre nu trebuie sa iti faci griji, angajatii tai beneficiaza de transport in siguranta si confort. 
 

BENEFICIILE CĂLĂTORIEI CU AUTOCARELE EXPERT TRAVEL

 

CONFORT ȘI SIGURANTĂ
Autocare moderne, dotate aer condiționat și scaune reglabile, statie audio-video-dvd: 2 monitoare.


 GRUP ORGANIZAT
In autocar se leaga prietenii, se schimbă impresii și ponturi pentru o vacantă reușită.

 COSTURI REDUSE
Vacanțele cu autocarul implica costuri mai reduse. Cu diferența de preț se pot achizitiona diverse excursii opționale.

 TRASEU INEDIT
Clientii dvs. se pot bucura de peisaje inedite in timpul călătoriei până la destinație

Verifica cele mai noi super oferte, last minute, early booking, locuri limitate etc

Verifica acum ofertele speciale si cere direct ce te intereseaza, echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice tip de vacanta te-ar interesa

Microbuz Iveco 24+1

--> an fabricatie 2012, 24 + 1 locuri,

Dotari: 

AC, scaune rabatabile, incalzire suplimentara

Solicita oferta