HOTEL MAGUS

Baia Mare

3
 
La cerere se poate oferi si transport din anumite zone
Tarife anul 2020/2021
Oferta speciala!
de la
 
2614
pret/persoana/noapte

Hotelul Magus este situat la 4 minute cu maşina de aeroportul din Baia Mare şi are vedere la munte, un restaurant à la carte și facilităţi de banchet şi conferinţe. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele și suitele de la Hotelul Magus sunt izolate fonic şi au aer condiționat şi mobilier clasic, inclusiv paturi tapițate. Toate unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și birou. Acestea au o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot bucura de o băutură din minibarul disponibil contra cost. Camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele au vedere la munte sau la grădină.

Oaspeţii se pot relaxa în grădină sau pe terasă. Centrul de afaceri și serviciile de fax/fotocopiere sunt oferite la un cost suplimentar, iar personalul de la recepție este disponibil nonstop. Parcarea privată este gratuită.

Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria locală și internațională la restaurant sau se pot bucura de o băutură la bar. Aceştia au la dispoziţie şi un club de noapte.

                                 

Tipul de cameră

Tarif/noapte– mic dejun

Standard 3* Single

260 lei/persoana

Standard 3* Double

130 lei/persoana

Standard 3* Twin

130 lei/persoana

Deluxe 4*  Single

300 lei/persoana

Deluxe 4*  Double

150 lei/persoana

Deluxe 4* Twin

150 lei/persoana

Executive 4*  Single

300 lei/persoana

Executive  4*  Double

150 lei/persoana

Executive 4* Twin

150 lei/persoana

Superior

175 lei/persoana

Junior Suite

500 lei/camera

Magus Suite

550 lei/camera

                                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

CU MOȘ CRĂCIUN PRIN MARAMUREȘ

Perioada: 23 – 27 Decembrie, 4 nopti cazare

 

23 DECEMBRIE

Ajunși la hotel, vom fi așteptați cu prăjituri, pălincă și un bufet tradițional. Pentru a completa seara, continuăm cu horă, dans și vin fiert în grădină, după care vom lua cina, acompaniată de muzică live.

 

24 DECEMBRIE

Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții. Seara ne vom îmbrăca cele mai frumoase haine și vom lua cina de ajun în jurul bradului împodobit în restaurant, nu vor lipsi colindatorii si ansamblul folcloric care ne va invita la dans.

25 DECEMBRIE

Prima zi de crăciun o începem cu un mic dejun pe cinste, după care îl vom găzdui pe meșterul popular Mika Tiberiu care ne va povesti despre arta construcțiilor de lemn în sticle de pălincă. Clovnul Fratellino ne promite un show de umor și magie interactivă pentru cei mici și cei mari, după care vom lua cina.

26 DECEMBRIE

Pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Ne întoarcem la hotel, ne tragem sufletul și vizităm târgul de crăciun din centrul vechi, după care continuăm seara cu putin folclor, dans, voie bună și o cină pe măsură.

27 DECEMBRIE

Cu gânduri bune și în speranța de a-i mai revedea, ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

Tariful include:  4 nopti de cazare în regim All Inclusive (Mic dejun, pranz, cina, bauturi traditionale alcoolice si nealcoolice in timpul meselor, excursii cu transport(fara bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

Tipul de cameră

Tarif pachet/persoana

Standard 3* Double

1490 lei/persoana

Deluxe 4*  Double

1590 lei/persoana

Superior

1900 lei/persoana

Junior Suite

2000 lei/persoana

Magus Suite

2100 lei/persoana

 

 

 

 

 

 

 

 

PACHET REVELION 2021 <PETRECEM REVELIONUL MOROȘENEȘTE>

Perioada: 30 Decembrie – 3Ianuarie 2021, 4 nopti cazare

30 DECEMBRIE

Ajunși la hotel vom fi întâmpinați cu un bufet tradițional de bunătățuri locale, așa, ca la carte! Dacă vremea ține cu noi, ieșim în grădină, savurăm un vin fiert și o horincă dupa care vom dansa o horă cu invitații noștri speciali.

31 DECEMBRIE

Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții turistice. Ne întoarcem la hotel, ne odihnim puțin, ne îmbrăcăm cele mai frumoase haine pentru a petrece noaptea de revelion alături de DJ Moshu și alți artiști.

1 IANUARIE

Ne trezim puțin greu după aceste zile, dar nu ratăm micul dejun prelungit. Ne așteaptă o zi cu alte surprize, deoarece va fi ziua meșterilor populari ! Renumitul meșter popular Daniel Leș ne va face o demonstrație spectaculoasă de olărit, povestind și despre istoria acestei arte în Maramureș. Meșterul artizan Mika Tiberiu ne vizitează să ne dezvăluie secretele construcțiilor de lemn în sticle de pălincă, după care vom lua o cină specială, timp în care vom viziona o proiecție de film despre Maramureș și România.

2 IANUARIE

O altă zi de călătorie și aventură! De această dată pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Vom încheia seara învățând dansuri populare locale de la ansamblul folcloric.

3 IANUARIE

Cu gânduri bune și speranța de a-i mai revedea, ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri.

Tariful include:

·        4 NOPȚI DE CAZARE CU REGIM ALL INCLUSIVE (MIC DEJUN, PRÂNZ, CINĂ, BĂUTURI TRADIȚIONALE ALCOOLICE ȘI NEALCOOLICE IN TIMPUL MESELOR, EXCURSII CU TRANSPORT INCLUS (FĂRĂ BILETE DE INTRARE LA OBIECTIVE), PROGRAME ARTISTICE INCLUSE.

Tipul de cameră

Tarif pachet/persoana

Standard 3* Double

1790 lei/persoana

Deluxe 4*  Double

1890 lei/persoana

Superior

2100 lei/persoana

Junior Suite

2300 lei/persoana

Magus Suite

2500 lei/persoana

 

 

 

 

Contacteaza-ne pentru detalii!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor pentru a se trimite solicitarea.

Solicita oferta