EXCURSIE BUDAPESTA – VIENA

-De Rusalii, calatorie muzicala in orase imperiale-

 
Transport
Perioada 11-13.06.2022
Pret
de la
 
165
pers / in camera dubla

 

Ziua 1. 11 iunie 2022  ROMANIA – BUDAPESTA- VIENA

      Plecare din Cluj Napoca( ora 03:30)Baia Mare (ora 06:00) Traversam nordul Ungariei cu pause pe traseu. Ajungem la Budapesta.  

Vizite  interioare in Budapesta:

- Tur ghidat al cladirii Operei maghiare de stat ,total renovata, impresionanta prin lucrarile de restaurare efectuate; ( pret 3500 huf/ persoana)

- Vizita la Casa muzicii din  Budapesta, o bijuterie arhitecturala cu un design futurist:https://ligetbudapest.hu/en/renewed-varosliget/house-of-hungarian-music / ( pret 2800 huf/ persoana)

- Optional vizita la muzeul Artelor frumoase

Bineinteles ca vom face turul panoramic cu autocarul al Budapestei: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, apoi admiram Monumentul Gellert,  Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. Pranz tarziu  la un restaurant in drumul nostru spre Viena. Cazare zona Viena hotel 3*.

Ziua 2. 12 iunie 2022  VIENA- ORASUL VALSULUI….

          Mic dejun. Incepem vizitele cu un tur panoramic  Ringul Vienez la obiectivele: cladirea Observatorului Astronomic Urania, parcul orasului cu statuia renumitului Johann Strauss, Muzeul de Istoria Artelor si Muzeul de Stiinte Naturale, Piata Maria Tereza. De aici,  suntem doar la cativa pasi de Curtea Imperiala Hofburg cu: Piata Eroilor, Curtea Noua, Curtea Veche,  Apartamentele imperiale si Muzeul Sisi .

Vizite interioare in Viena:

-        muzeul Albertina cu colectia extraordinara de pictura De la Monet la Picasso! Colectia de arta Batliner ( 18 euro/ persoana) Muzeul Albertina îi dedică lui Edvard Munch și artiștilor pe care i-a inspirat expoziția principală din primăvara anului 2022. „Munch și urmașii” prezintă aproximativ 60 de capodopere ale lui Edvard Munch (1863-1944), alături de lucrări ale marilor artiști ai secolului 20, precum Andy Warhol sau Georg Baselitz și artiști contemporani ca Marlene Dumas, Peter Doig, Miriam Cahn și Tracey Emin.

-        vizita interioara la palatul Schonbrunn –( vizita interioara 22 euro/ persoana) , vizitarea gradinilor si Glorietei.

Vizite pietonale in Viena: piata si Stephan dom, biserica St. Peter, ringul vienez.

Seara la ora 18:00 participare optionala la spectacol de opera Turandot la Volskoper. https://www.volksoper.at/. Preturi de la 11 euro/ persoana in functie de pozitia locului in sala.

Cazare hotel 3* in zona Viena.

Ziua 3. 13 iunie 2022  Viena- Pandorf- Baia Mare

Dupa micul dejun plecam spre Romania. Ne oprim la Pandorf pentru o pauza de cumparaturi ( cca 3 ore). Oprire la podgoria unei familii de romani din Burgerland pentru degUstare si vin  si aperitive ( 10 euro/ persoana). Drumul continua spre casa unde ajungem in cursul serii.

 

Data plecarii

 

Supliment single

Copil 3-12 ani

Loc in camera dubla

165 EURO

50 EURO

100 EURO

Nota: Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane.   

La un grup mai mic se va recalcula pretul transportului.

 

PRETUL INCLUDE:

 • transport cu autocar modern;
 • 2 nopti cazare cu mic dejun, hotel 2*/3* zona Viena;
 • vizite ghidate; ghid autorizat de Ministerul Turismului;

 

PRETUL NU INCLUDE:

 • toate vizitele şi opririle opţionale, intrări la muzee sau alte obiective turistice;
 • asigurarea medicală de călătorie;
 • Taxa de oras sau de statiune

 

Data plecarii

 

Supliment single

Copil 3-12 ani

Loc in camera dubla

165 EURO

50 EURO

100 EURO

Nota: Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane.   

La un grup mai mic se va recalcula pretul transportului.

PRETUL INCLUDE:

 • transport cu autocar modern;
 • 2 nopti cazare cu mic dejun, hotel 2*/3* zona Viena;
 • vizite ghidate; ghid autorizat de Ministerul Turismului;

 

PRETUL NU INCLUDE:

 • toate vizitele şi opririle opţionale, intrări la muzee sau alte obiective turistice;
 • asigurarea medicală de călătorie;
 • Taxa de oras sau de statiune

ACTE NECESARE: 

 pasaport valabil  6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila; 

 copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

Adeverinta vaccinare sau test PCR sau test antigen

 

CONDITII DE RETRAGERE: 

 20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

 80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;

 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii. 

 

OBSERVATII: 

 Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

 Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor.

 Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. 

 Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. 

 Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

 Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

 Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

 Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

 Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

 Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman; ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

 Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Rezervă acum

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta