EUROHOTEL BAIA MARE

BAIA MARE

 
Special offer
de la
 
2011
pret/persoana/noapte

Eurohotel Baia Mare va sta la dispozitie cu servicii de calitate, cu o locatie deosebita, situat in imediata apropiere a Centrului Comercial al orasului Baia Mare si la doar 1 km distanta de Muzeul de Mineralogie.
Complexul hotelier Eurohotel pune la dispozitia clientilor sai: 64 de camere confortabile, un restaurant select amenajat pe doua nivele, ce ofera un sortiment bogat de preparate traditionale si internationale si un centru SPA modern cu o piscina interioara iluminata subacvatic, o sala de fitness si sauna.

Complexul dispune si de doua Sali de conferinta: Sala Polivalenta, care are o capacitate de 30 de locuri si Salonul Rosu cu o capacitate de 150 de locuri, ambele dotate si utilate cu echipament multimedia de ultima generatie.
In incinta hotelului se afla si un salon de infrumusetare si un salon de masaj, aceste servicii fiind oferite contra cost.
In imprejurimile orasului se pot admira locatii si peisaje unice: peisaje rurale, biserici de lemn de o valoare inestimabila si locuri cu o istorie bogata.

 

Tipul de camera – 2*

Tarif/noapte– mic dejun

Standard 2* Single

165 lei/persoana

Standard 2* Double

98 lei/persoana

Garsoniera Economica

255 lei/camera

Tipul de camera – 3*

Tarif/noapte– mic dejun

Standard 3* Single

195 lei/persoana

Standard 3* Double

115 lei/persoana

Garsoniera Standard

290 lei/camera

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020