40px
40px

Cine suntem?

width: 100%, height:1px

Echipa EXPERT TRAVEL este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din BAIA MARE dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

 

20px

Cum facem?

width: 100%, height:1px

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early BookingLast Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.


Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

De ce EXPERT TRAVEL?

width: 100%, height:1px

Platforma de rezervari vacante EXPERT TRAVEL, este proprietatea SC TURISM EXPERT TRAVEL SRL  si are in spate o echipa de specialisti in turism care te ajuta sa alegi, sa rezervi, sa petreci o vacanta linistita, asigurandu-ti asistenta necesara.Timpul a devenit pretios pentru toti dar accesul facil la internet iti permite rezervarea vacantei rapid si sigur in platforma de rezervari vacante  EXPERT TRAVEL!

 

Alege calitatea si siguranta! Ne dorim turisti fericiti si multumiti,de aceea am selectat cu atentie si rigurozitate tour-operatori romani si parteneri externi cu credibilitate, cu vechime si traditie in piata turistica si care ne ofera certitudinea serviciilor de calitate. Detinem licenta de agentie ORGANIZATOARE si POLITA DE ASIGURARE  in caz de insolventa  de 100.000 USD

 

Economiseste timp! Economiseste bani! EXPERT TRAVEL ofera clientilor nostri suportul tehnic pentru modalitatea rapida de a cauta, filtra, alege si rezerva vacanta dorita. Ai la indemana cele mai bune oferte. Contractele directe cu marii tour operatori si conditiile finaciare avantajos negociate iti ofera tarifele cele mai bune din piata.

 

Oferte actualizate in timp real! EXPERT TRAVEL datorita suportului tehnic si conexiunilor directe cu sistemele marilor touroperatori iti ofera in timp real cele mai bune oferte: Early Booking, oferte speciale si oferte Last Minute.

 

 

Gama larga de produse turistice! EXPERT TRAVEL iti ofera o varietate mare de vacante si servicii:

·        Chartere avion din Romania spre destinatii de vara: Grecia, Turcia, Spania, Croatia, Italia, Franta, Cipru, Portugalia si alte destinatii exotice

·        Circuite turistice cu avionul sau cu transport autocar- pachete proprii

·        City break-uri- pachete proprii

·        Organizari evenimente

·        Chartere autocar, Grecia, Croatia, Muntenegru- pachete proprii

·        Cazari individuale litoral Romania si in toata lumea

·        Cazari hoteliere in marile orase ale lumii

·        Vacante balneo si la munte in tara si strainatate

·        Senior travel

·        Inchirieri autocare

·        Excursii scolare

 

Informatii destinatii: Platforma EXPERT TRAVEL  te ajuta sa gasesti destinatia dorita si iti spune detaliile despre zona: clima, statiuni, plaje, meteo, moneda, excursii optionale sau alte informatii specifice zonei.

 

Consultanta. Dorim sa devenim cei mai buni! Echipa de consilieri turistici din back-office-ul platformei EXPERT TRAVEL sta la dispozitia dumneavoastra pentru: informatii suplimentare, oferte personalizate, finalizarea rezervarii, intocmirea documentatiei pentru rezervare: contract, factura, voucher, informarea plecarilor. Impreuna gasim solutia optima pentru o vacanta de neuitat!

 

Logistica: EXPERT TRAVEL investeste in sisteme de rezervari b2b, b2c, in pregatirea personalului prin participari la training-uri de specialitate, infotrip-uri, sedii proprii si autocare proprii, creand o baza solida pentru o companie solida, stabila si de  incredere.

 

 

Unde ne gasesti?

width: 100%, height:1px

Pe langa varianta online, ne mai puteti gasi si in doua locatii fizice: Cluj-Napoca si Baia Mare. In sediile noastre moderne si primitoare va asteapta o echipa de specialisti amabili si dornici sa va ofere cele mai frumoase vacante.

 

Agentia Expert Travel-Baia Mare

Adresa Bd Traian nr 6, Baia Mare, Maramures

Telefon 0362 404 606
Email: baiamare@experttravel.ro

Agentie Expert Travel- Cluj Napoca

Adresa Strada Dávid Ferenc 21, (intrare din Str. Andrei Șaguna 20), Cluj-Napoca 

Telefon: 0773 815 890 0773 831 838

Email: cluj@experttravel.ro

Documente EXPERT TRAVEL

EXPERT TRAVEL BAIA MARE

Licenta turism: vezi aici
Brevet turism: vezi aici
Polita de asigurare in caz de insolventa: vezi aici
Certificat de inregistrare: vezi aici

EXPERT TRAVEL CLUJ NAPOCA

Licenta turism: vezi aici
Brevet turism: 
vezi aici
Certificat de inregistrare: 
vezi aici

Pentru consultarea listei cu agențiilor de turism licențiate de catre Autoritatea Nationala pentru Turism accesati link-ul http://turism.gov.ro/informatii-publice/

Reclamatii si sesizari: Pentru reclamatii si sesizari va rugam sa completati formularul de contact de mai sus iar la Subiect notati "Sesizari si reclamarii"

 

Ai nevoie de o informatie sau de o oferta? Intra si fa cunostiinta cu echipa noastra de profesionisti!

Solicita oferta