Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

BINE ATI VENIT !
 
Ii salutam pe toti aceia care, navigand pe internet, au ajuns in aceasta pagina. Pentru ca aici poate fi inceputul unei experiente de neuitat, prin care sa cunoasteti lumi noi, culturi, tari, peisaje, muzica, traditii, in definitiv aici poate fi inceputul unei Mari Calatorii.
 
CINE SUNTEM ?
 
Agentia Expert Travel este agentie tour-operatoare specializata in sejururi in Grecia, Bulgaria , Italia si  circuite turistice. Obiectivul nostru este de a ne satisface clientii, de a le transforma visele in realitate. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, conlucreaza pentru dumneavoastra, cu devotament si profesionalism, echipa Expert Travel.
Agenti de turism, primitori si bine pregatiti, care sunt gata oricand sa va asculte dorintele si sa gaseasca solutia cea mai buna pentru vacantele si calatoriile dumneavostra.
Ghizi internationali autorizati de Ministerul Turismului, cu experienta in circuitele europene, care fac ca orice vacanta sa fie un succes.
Conducatori auto cu experienta in traficul international care, prin amabilitatea si profesionalismul lor, va vor conferi siguranta si confort pe toata durata calatoriei, care se efectueaza cu autocare moderne, echipate cu instalatii de ultima generatie.
 
SERVICIILE NOASTRE :
 
Expert Travel va organizeaza calatoria dupa cum doriti:
- Sejur in Grecia , Bulgaria si Italia la cele mai avantajoase preturi
- Circuite individuale, cu documentatia programului, cazari la categoria de hotel ales de dumneavoastra, servicii de rent-a-car, ghizi locali, bilet de avion. Totul la cel mai avantajos tarif pentru clientii nostri
- Circuite de grup pentru tineret sau adulti, circuite de divertisment sau culturale. Rezervari prealabile pentru vizite la obiectivele turistice. Programele noastre de catalog pot suferi modificari in functie de dorinta grupului
- Transport de persoane cu autocare proprii pe linii directe ROMANIA - ITALIA
- Inchirieri autocare
- Bilete de avion
- Toata gama serviciilor turistice de care dumneavoastra aveti nevoie.
 
VA ASTEPTAM SA DEVENITI CLIENTUL NOSTRU !
 
ECHIPA EXPERT TRAVEL