CROAZIERA DUBAI

 
Transportation
Perioada 16-25.03.2024

CROAZIERA DUBAI

 

OFERTA CONTINE:

-        Programul excursiei

-        Anexa itinerar vas croaziera

-        Anexa descriere vas de croaziera MSC OPERA

-        Anexa excursii optionale

ZIUA 1/2.  16.03.2024/ 17.03.2023  CLUJ NAPOCA- ISTANBUL- DUBAI

Zbor cu compania Turkish Airlines  din Cluj Napoca la ora 21:25, escala pe Istanbul . La ora 01:35 imbarcare pentru zborul de Dubai. Sosire la ora 06:55 in Dubai. Timp liber pentru mic dejun  urmat de transfer in port pentru imbarcare pe vasul de Croaziera MSC OPERA la ora de checkinn anuntata ( in jur de ora 09:00/ 10:00).  La ora 21:00 vasul pleaca din port.

ZIUA 3. 18.03.2024 KHASAB, OMAN -debarcare la sol 09: 00- 18:00

Excursie recomandata: Explorați Khasab și zonele înconjurătoare din confortul unui autocar sau microbuz cu aer condiționat. Turul începe cu o vizită la pitorescul Fort Khasab, construit în secolul al XVII-lea de portughezi în înce rcarea de a controla comerțul maritim în strâmtoarea Ormuz. Fortul a fost ridicat pentru a preveni atacurile dinspre mare. Lemn de tec din India a fost folosit pentru construcția sa, iar acoperișul a fost modelat dintr-un amestec de frunze de palmier și lut. În cadrul acestuia ziduri joase, crenelate, fortul conține un turn central mare despre care se crede că este anterior fortului însuși. Structura pe care o vedeți astăzi este rezultatul lucrărilor de restaurare ample efectuate la sfârșitul secolului al XX-lea. Locația oferă vederi excelente și oportunități de fotografiere. Ieșind din donjon, turul continuă de-a lungul coastei, drum de aproximativ o oră până la Bukha, care se învecinează cu Emiratul Ras al Khaima. Pe drum, bucură-te de peisajul spectaculos de-a lungul acestui traseu de coastă extrem de frumos.

Cu vedere la mare și cu un fundal de munți, Fortul de la Bukha este ultima oprire a turului și oferăvederi mai uluitoare din cadrul său superb.

Pentru ca acest tur implică perioade lungi de mers pe teren denivelat, nu este potrivit pentru oaspeții cu probleme de mobilitate. Acest tur poate avea mai multe plecări pe toată durata șederii în portul navei.

Pret per persoana

Adult: 52,00 €

ZIUA 4. 19.03.2024 MUSCAT, OMAN- debarcare la sol 08:00- 18:00

Acest tur al capitalei Omanului, Muscat, începe cu o vizită la Marea Moschee, care a fost construită într-o perioadă de 6 ani din 1995 până în 2001. Moscheea este înconjurată de 5 minarete, fiecare dintre ele simbolizează cele cinci jurăminte sfinte luat de fiecare musulman devotat pentru a-și întări credința în Cel Atotputernic. De la Moschee, turul continuă spre partea veche a orașului Muscat, Muttrah Souk. Fiind o piață tradițională din Oman, souk oferă o gamă largă de mărfuri,în special suveniruri tipice din Oman. Următoarea oprire este la Muzeul Bait Al Zubair, un mica casă de oraș care a fost transformată pentru a expune rămășițele arheologice găsite la fața locului, precum și în Omani tradiții precum portul național și bijuteriile. Turul va include, de asemenea, șansa de a vedea din afara Al Alam Palatul Sultanilor, care este flancat de Forturile Mirani și Jalali, două garduri construite de către portughez în secolul al XVI-lea. Ținuta conservatoare recomandată pentru vizitarea locurilor de importanță religioasă: haine largi și pantaloni lungi. Doamnele vor avea nevoie de un batic pentru a acoperi capul. Oaspeții sunt rugați să se descalțe pentru a intra în Moschee și să nu atingă Sfântul Coran (Cartea Sfântă) sau orice alte caracteristici arhitecturale din interiorul moscheii. Accesul copiilor sub 10 ani nu este permis.

Pret persoana Adult: 55,00 €

ZIUA 5. 20.03.2023 CALATORIE PE MARE- program liber pentru relaxare pe vas

ZIUA 6. 21.03.2024 ABU- DHAB debarcare la sol 09:00- 21:00

Mic dejun. Bucurați-vă de priveliștile somptuoase ale orașului Abu Dhabi, cu atmosfera sa cosmopolită, străzile spațioase și mii de de acri plantați cu copaci în acest tur relaxant al orașului. Dunele nisipoase ale insulei Lulu și apele de safir ale Golfului sunt la fel de multe locuri de vizitat. Pregătește-te să fii uimit de arhitectura uluitoare a numeroaselor orașe zgârie-nori și perfecționați-vă abilitățile de fotograf în timpul unei opriri speciale la „digul de apă” pitoresc din Abu Dhabi.

Preluarea grupului de catre ghid local vorbitorde limba romana si autocar in Port Zayed Abu Dhabi la ora  09:00.  

Turul ( cca 7 ore)  include: Vizita Moscheea Sheikh Zayed ( aprox 2 ore), Vizita Heritage Village( Muzeul Satului) aprox 30-40 min, Poze exterior Emirates Palace hotel, Optional Vizita Qasr Al Watan ( palatul prezidențial). Optional vizita Parcul de distracții Ferrari (aprox 30-40 min).

Preț  tur 80 euro/ persoana,  Preț bilet Qasr Al Watan 20 euro/ persoana.

 

ZIUA 7.  22.03.2024 SIR BANI YAS IS- debarcare la sol 08:00- 17:00

Sir Bani Yas deține titlul de cea mai mare insulă naturală din Emiratele Arabe Unite și găzduiește Wildlife Park.  Puteti descoperi insula prin una dintre excursiile oferite de pe vas si anexate programului.

ZIUA 8. 23.03.2024 DUBAI –09:00- 23:59.

Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Dubaiul are o lunga traditie comerciala care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu si regiunile invecinate. Astazi Dubai este gazda pentru un numar crescand de vizitatori din Occident si Orientul Indepartat. Orasul atrage calatorii care cauta ceva nou si diferit, oferind facilitati internationale impreuna cu aventura Orientului Mijlociu si destinatii exotice cu un stil de viata cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputata a sporturilor din Orientul Mijlociu, gazduind evenimente de talie mondiala care atrag printre cele mai mari nume impreuna cu sportul respectiv, fie ca e vorbe de golf, tenis, curse de cai, curse de barci, rugbi sau navigatie.

Preluare din Port Rashid Dubai la  ora 10:00 de catre ghidul local vorbitor de limba romana si autocar. Se va face turul orasului Dubai cu vizite:  a Gold Souk & Spice Souk. Traversare Canalul Creek cu barca tradițională Abra, Vizita Dubai Frame, Oprire poze Insula Artificila Palm Jumeriah, Vizita Dubai Mall + Fântânile Muzicale. Ora de intoarcere 20:00 pm

Preț tur:  80 euro / persoana. Pretul include biletele de intrare la Dubai Frame.

ZIUA 9. 24.03.2024 DUBAI- debarcare de pe vas si transfer la hotel 4*. Cazare  si cina. Timp liber in Dubai pentru cumparaturi sau vizite individuale. Optional Safari desert sau vizita la Global Village https://www.globalvillage.ae/ .

 

ZIUA 10. 25.03.2024 DUBAI- ROMANIA. Mic dejun. Check out later de la hotel . Bagajele sunt lasate in luggage room si va mai puteti bucura de ultima zi in Dubai pentru cumparaturi sau vizite individuale.  La ora 21:00 se plaeac spre aeroport pentru imbarcare zbor Dubai/ Istanbul/ Cluj Napoca.

 

Atentie: Locurile sunt limitate si diponibile in limita locurilor alocate grupului.

CABINA CATEGORIE

DISPONIBIL

ADULT/ EURO

A 3-A PERS/ EURO

JUNIOR INTERIOAR  PUNTEA 7-8

2

1365

1225

JUNIOR INTERIOR  PUNTEA 9-10

2

1410

1325

EXTERIOARA  BELLA

1

1485

1285

EXTERIOARA CU VEDERE OBSTRUCTIONATA

1

1500

1290

JUNIOR  EXTERIOARA PUNTEA 7-8

2

1550

1320

JUNIOR  EXTERIOARA PUNTEA 9-10

1

1570

1330

BALCON BELLA

1

1685

1385

DELUXE BALCONY

1

1735

1410

 

 

Pretul include:

-        Bilet avion Cluj Napoca – Dubai- Cluj Napoca

-        Bagaja de cala max. 20 kg, bagaj de mana max 10 kg

-        Transfer in Dubai si in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera

-        7 nopti de cazare pe vasul MSC OPERA cu 3 mese / zi

-        1 noapte cazare hotel 4* in Dubai cu demipensiune

-        Transfer aeroport vas/ transfer hotel si retur aeroport.

-        Insotitor de grup vorbitor de limba  romana

-        Taxa de servicecharge 12 euro/ zi/ persoana

Pretul nu include:

-        Excursiile optionale de pe vas si intrarile la oboectivele tursitice.

-        Alte servicii decat cele incluse in program.

-        Bauturile alcoolice si nealcolice imbuteliate.

Descriere vas

Inca de la botez, MSC Opera s-a dovedit a fi o nava mai mult decat eleganta care ofera oaspetilor ei comfort si lux, astfel incat acestia sa se simta instant atrasi de catre personalitatea ei puternica. MSC Opera este un vas in care MSC Cruises si-a focusat toata experienta in navigare si viata la bordul vasului. Locurile publice includ si receptia, cu frumoasa ei podea de marmura si nenumaratele ferestre prin care puteti admira frumusetea marii. Formele ei geometrice si delicatetea culorilor, care se inspira din Art Deco, ofera oaspetilor o experienta unica si eleganta. In anul 2015, vasul a fost renovat in totalitate, in momentul de fata aceasta fiind cu 24 de metri mai lung, oferind astfel mai multe spatii publice, cabine cu balcon, restaurante si baruri, precum si zone de divertisment.

 

Greutate

65.591 tone

·        

Capacitate

2.658 pasageri

·        

Lungime

274,9 m

·        

Latime

32 m

·        A blue and green logo

Description automatically generated

An constructie

2004 - renovat in 2015

â

Echipaj

728 persoane

·        

Constructor

Chantiers de l'Atlantique (France)

·        

Viteza

20,3 noduri

Catalogare (stele):

***+

Cost constructie:

270 mil USD

Inregistrat in:

Panama

Pescaj:

6.8 m

Total cabine:

1.070

Supr. cabinelor (mp):

12-28 mp

Tensiune electrica (V):

110/220

Punti accesibile:

13

Numar Piscine:

3

Numar Jacuzzi-uri:

2

Numar Lifturi:

9

Moneda utilizata:

INFORMAȚII PRECONTRACTUALE GENERALE - CIRCUITE EXPERT TRAVEL  

 

 INFORMAȚII DESPRE  ZBOR:

ü  Politica de prealocare a locurilor în avion depinde de fiecare companie aeriană; la cerere, se pot furniza informații suplimentare cu privire la acest aspect și tarifele pentu locuri preferențiale

ü  Orarul de zbor poate suferi modificări care vor fi aduse la cunoștința turistului la primirea notificării de la compania aeriană. Dacă modificarea nu este semnificativă – modificări sub 30 minute- orarul nou de zbor va fi transmis în informarea de plecare

ü  Agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană

ü  Agenția nu este răspunzătoare pentru eventualele perturbări ale orarului de zbor.

ü  În situația în care turistul achiziționează bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internaționale, agenția nu are obligația de a suporta eventualele diferențe de preț ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa internă.

ü  Dacă circuitul se anulează din cauza neîntrunirii grupului minim, agenția nu este obligată să suporte costul biletelor de avion achiziționate.

INFORMAȚII DESPRE TRANSPORTUL TERESTRU:

ü  Transportul terestru se va executa cu autocare subînchiriate de capacitate 29 până la 55 locuri în funcție de mărimea grupului

ü  Autocarele sunt dotate cu aer condiționat, stație audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.

ü  Așezarea în autocar se va face în ordinea înscrierilor, locurile nu se nominalizează.

ü  Conform legislației în vigoare, în cazul vehiculelor rămase imobilizate pe traseu, în cazul defecțiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat să asigure preluarea persoanelor în termen de maximum 3 ore în judeţ, 5 ore în țară şi în termen de maximum 16 ore în cazul transporturilor în trafic internaţional;

ü  Orarul de îmbarcare/ debarcare este specificat în programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificări  care vor fi transmise turiștilor în informarea de plecare.

ü  Programul excursiei poate fi modificat de către conducătorul grupului în situații excepționale (accidente, trafic îngreunat, blocat, urgențe medicale ale unora dintre pasageri, defecțiuni tehnice)

 

ACTE NECESARE CĂLĂTORIEI ȘI INFORMAȚII LEGATE DE  CĂLĂTORIE:

ü  Documentele necesare  pentru trecerea frontierelor pe traseu: pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară.

ü  În cazul în care turistul deține act de identitate tip buletin (cu file) agenția  vânzătoare este obligată să informeze turistul că la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTĂ acest tip de document ce atestă identitatea turistului! Se acceptă doar modelul nou de carte de identitate.

ü  Regulament documente de călătorie minori:

-        pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară

-        minorii care sunt însoțiți de un singur părinte vor  trebui să prezinte poliției de frontieră acordul parental al părintelui ce nu însoțește minorul - se obține de la notariat

-        minorii ce călătoresc neînsoțiți de nici unul dintre părinti va trebui să prezinte acordul părinților, iar persoana ce îl însoțește trebuie să dețină cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați  www.politiadefrontiera.ro!

-        persoanele care călătoresc cu copii sub 18 ani trebuie să dețină pe lângă pașaportul acestora și o copie a certificatului de naștere al copiilor (este posibil ca autoritățile de la frontieră să o solicite)

ü  Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.

ü  Turistul are obligația de a respecta legile țărilor tranzitate/vizitate, indiferent dacă acestea diferă față de legile din România. Nerespectarea acestora atrage după sine, răspunderea turistului respectiv în fața autorităților locale, agenția neasumându-și răspunderea față de turistul respectiv (nu se rambursează sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

ü  Agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la compania sau organele competente.

ü  Turiștii vor fi informați dacă pe traseul circuitului se necesită obținerea de vize sau sunt necesare vaccinări speciale pentru destinațiile din program.

CONDIȚII FINANCIARE DE ÎNSCRIERE:

ü  30% se achită la înscriere în cazul circuitelor cu transport autocar

ü  40% se achită la înscriere în cazul circuitelor cu transport avion

ü  Diferența se achită cu 30 zile înainte de plecare

PENALITĂȚI ÎN CAZ DE RETRAGERE:

ü  10% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

ü  50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul de 60-31 zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

ü  100% din prețul pachetului de servicii dacă renunțarea se face cu mai puțin de 31 de zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării) sau nu se prezintă la program.

ü  100% dacă anularea se face din următoarele cauze: în cazul în care călătorul nu este lăsat să treacă una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agenției;

ü  100%  în cazul în care călătorul nu respectă condițiile generale ale Agenției, prezintă acte incomplete sau false, nu are pașaport sau nu achită integral excursia în termenele stipulate;

ü  Vă reamintim că încheierea unei Asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Vă recomandăm să uzați de acest mijloc de protecție financiară care acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.

CONSTITUIREA GRUPULUI:

ü  Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turiști.  Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar în caz de nevoie, la finalizarea grupului, în săptămâna plecării.

ü  Pentru un număr mai mic de 35 participanți, prețul se recalculează sau circuitul se reprogramează.

ü  De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba compania aeriană sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși.

ASISTENȚA TURISTICĂ, VIZITE, EXCURSII OPȚIONALE:

ü  Turoperatorul, în pachetul de servicii de circuite culturale prestează servicii de ghid turism din partea agenției, dar legislația internațională nu permite întotdeauna ghidajul în muzee și la obiective turistice de către ghidul român

ü  Ghidul român va face prezentarea în autocar și va asigura traducerea explicațiilor date de ghidul local în situația în care grupul de turiști hotărăște angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesară în funcție de țările vizitate.

ü  Conform reglementărilor internaționale, serviciile de ghidaj în interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali

ü  Conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective.

ü  Unele excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția Tour Operatoare. Prețurile excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz ghid local.

ü  Prețul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un număr mai mic de participanți prețul crește proporțional; dacă numărul persoanelor înscrise la excursiile opționale este suficient de mare, însoțitorul de grup se va alătura turiștilor care au achiziționat respectivele excursii, astfel încat cei care rămân la hotel vor avea program liber fără însoțitor.

ü  În situația în care excursia opțională se va desfășura fără prezența însoțitorului de grup (din cauza numărului mic de participanți), limba de comunicare va fi engleza.

ü  Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusă.

ü  În situația în care turistul are cerințe speciale, cum ar fi dar fără a se limita la: camere alăturate sau cu o anumită localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare către prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decât în măsura posibilităților de la fața locului.

EVENTUALE  EVOLUȚII ALE  PREȚULUI:

ü  Prețurile agreate la încheierea contractului pot să crească sau să scadă în funcție de anumiți factori obiectivi. 

ü  Creșterile de preț sunt influențate de creșteri ale cursului de schimb, creșteri ale prețului petrolului, creșterea taxelor de survol, etc. În cazul unei creșteri de preț mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fără a plăti penalizări de retragere.

ü  Scăderile de preț pot fi datorate unor promoții făcute de hoteluri sau de către agenția organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumită perioadă de timp și pentru un anumit număr de locuri. Promoția poate fi întreruptă înainte de terminarea perioadei de valabilitate fără obligația din partea organizatorului de a anunța epuizarea locurilor puse în vânzare. În același timp agenția organizatoare nu are obligația de a reduce prețul conform promoției, pentru clienții care au achiziționat anterior același pachet, dar la un preț mai mare.

ü  În cazul în care cererea este mai mare decât locurile prestabilite pentru grup, iar biletele de avion au suferit creșteri se va comunica turistului suplimentul de tarif și numai după acordul scris se va încheia contractul de prestări servicii turistice.

INFORMAȚII REFERITOARE LA CAZARE:

ü  Categoria unităților de cazare este cea specificată în program

ü  Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuită de oficialitățile locale. Ca atare, facilitățile comune și cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

ü  Dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie.

ü  Persoanele care călătoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz în care agenția va propune, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, un partaj. În situația în care nu există partaj până la expirarea termenului limită de înscriere, agenția nu se obligă să suporte diferența de cameră single, în consecință turistul poate să se retragă fără penalizări sau să opteze pentru camera single.

ü  Tariful pentru copil este valabil în cazul în care acesta stă în cameră cu doi adulți. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi împlinit vârsta de 12 ani. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi depășit la data începerii călătoriei vârsta menționată în program.

ü  Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

ü  Turistul are obligația de a respecta regulile hoteliere internaționale sau regulile hoteliere specifice din țările vizitate (să nu deranjeze alți clienți din hotel, să păstreze liniștea, să nu consume alimente în cameră, să nu distrugă/deterioreze/păteze obiecte din camere, etc). Necunoașterea acestora, nu exonerează turistul de la răspundere.

ü  Turistul este direct răspunzător pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agenția neasumându-și răspunderea față de turistul respectiv, care va urma să despăgubească instituția respectivă pentru daunele cauzate.

ü  Hotelul își rezervă dreptul de a solicita fiecărui turist o sumă cash sau o copie a cărții de credit personale, ca garanție pentru cheltuielile suplimentare ce urmează a fi făcute pe parcursul șederii.

ü  Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

ASIGURĂRI:

ü  Agenția organizatoare deține polița de asigurare care acoperă daune de până la 50.000 eur în cazul insolvenței societății.

ü  Polita Asigurare Insolventa SERIA I, NR. 53063 / 23.01.2020 – Valoare acoperita: 50.000 USD, OMNIASIG, str. Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, Bucuresti, tel. 021/4057420

ü  Pachetele din prezenta ofertă nu includ asigurările medicale de călătorie sau asigurare storno. Nu sunt obligatorii dar recomandăm încheierea lor în agențiile de turism sau la orice companie de asigurări.

INFORMAȚIA PENTRU PLECARE/ SEJUR:

Informațiile detaliate despre circuit vor fi transmise turiștilor pe un suport durabil: site www.experttravel.ro,  email, imprimat , SMS, înainte de plecare cu minim 3 zile  și vor cuprinde următoarele puncte:

- Detalii însoțitor grup/ ghid – nume, persoana de contact, telefon

- Detalii mijloc de transport, număr de înmatriculare,  număr telefon autocar îmbarcări.

- Orar de zbor actualizat (dacă este cazul)

- Orar de  transport actualizat (dacă este cazul)

- Hotelurile confirmate

- Transferurile pentru aeroport

- Excursii opționale/ informare tarife

 

OBSERVAȚII:

ü  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestări servicii.

ü  La înscriere turistul are obligația să semneze de luare la cunoștință a informațiilor precontractuale :

 

Nume și prenume turist (turiști sau lider de grup)                                                                Semnătura

           

           

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Don't miss our special offer

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta