CITY BREAK- 1 DECEMBRIE LA ROMA

Perioada 30.11- 03.12.2023

 
Transportation
Period 30.11- 03.12.2023

1 DECEMBRIE LA ROMA

Perioada: 30.11 - 03.12.2023

 

Ziua 1. (JOI, 30.11.2023): CLUJ NAPOCA - ROMA

Ne intalnim la ora 12.00 pe aeroportul international din Cluj Napoca pentru imbarcare pe zborul Wizz Air de la ora 14.10 (orar aprox.) cu destinatie Roma. Odată ajunsi pe aeroportul din Roma, ne deplasam cu mijloacele publice de transport (cele mai rapide) la hotel si dupa formalitatile de check-in, ne avantam pe strazile capitalei eterne pentru un prim contact cu orasul. Gasim pe seara si o terasa pentru cina (optional) inainte de a ne intoarce la hotel.

Cazare la Hotel Cristoforo Colombo 4* sau Hotel American Palace Eur 4* sau similar in zona Roma.

 

Ziua 2. (VINERI, 01.12.2023): ROMA

Dupa micul dejun incepem incursiunea noastra la Vatican. Vizitam Muzeele Vaticanului, pline de comori care incanta sufletul si ochiul. Intram apoi in Bazilica Sf. Petru cu statuia sfantului si admiram Pieta a lui Michelangelo, coboram in subsolurile basilicii la mormintele papilor, apoi pe malul Tibrului ne indreptam pe langa Castelul Sant Angelo (fosta resedinta papala) spre Piazza Navona, poate cea mai frumoasa dintre pietele baroce ale Romei. Optional cina la terasele din apropierea pietei.

Cazare in acelasi hotel Hotel Cristoforo Colombo 4* sau Hotel American Palace Eur 4* sau similar in zona Roma.

 

Ziua 3. (SAMBATA, 02.12.2023): ROMA

Dupa micul dejun incepem din nou plimbarea prin Roma, la faimoasele Trepte Spaniole, continuam spre Fontana di Trevi, Pantheon, Campo dei Fiori unde vom avea si timp liber pentru o masa de pranz in apropiere de piata florilor.

Dupa amiaza o rezervam Romei Antice: Comluma lui Traian, Forul lui Traian, Colosseum-ul, Capitoliul, dar nu lasam pe dinafara nici Piata Venetia sau Altare.

Daca timpul ne permite trecem si pe la Biserica Sfantul Petru in Lanturi, in care se afla opera neterminata a lui Michelangelo - Moise, si sub altar sunt tinute lanturile in care a fost inlantuit Sf. Petru,

Cazare in acelasi hotel Hotel Cristoforo Colombo 4* sau Hotel American Palace Eur 4* sau similar in zona Roma.

 

Ziua 4. (DUMINICA, 03.12.2023): ROMA - CLUJ NAPOCA

Dupa micul dejun, in functie de dorintele turistilor, mai trecem pe la alte obiective din Roma. La ora

12.30 ne indreptam spre aeroport pentru a ne imbarca la ora 15.25 (orar aprox.) pe cursa Wizz Air cu destinatia Cluj Napoca. Sosire la Cluj la ora 18.35 (orar aprox.)


Data plecarii

Loc in camera dubla

Supliment single

30.11.2023

450 EURO

150 EURO

* Tariful este calculat la un grup de minim 20 persoane.

** La inscriere se achita un avans de minim 30% , diferenta cu minim 21 de zile inainte de plecare.

*** Ordinea ocuparii locurilor in autocar este ordinea achitarii avansului.

 

 

TARIFUL INCLUDE:

      Bilet de avion Cluj Napoca - Roma - Cluj Napoca;

      Bagaj mic de mana;

      3 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* in Roma;

      Vizite ghidate.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

      Intrarile la obiectivele turistice; Muzeele Vaticane: Adult: aprox. 30 euro

      Bagajul de cala (priority, 10 kg, 20 kg)

      Transportul public local in Roma (aprox. 1,50 euro/1 calatorie)

      Transfer aeroport - Roma - aeroport

● Taxa de hotel/ oras, cca 6 euro/ pers/ noapte

      Asigurare medicala sau storno

 

 

Documente de calatorie si conditii de intrare:

·                 Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

·                 Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasta sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

·                 Pentru calatorie este necesara cartea de identitate valabila sau pasaportul valabil.

·          Pentru informatii complete accesati pagina: https://www.mae.ro

 

BINE DE STIUT!

·       Este necesara prezenta la aeroport cu 3 ore mai devreme fata de orele de plecare mentionate

·       Agentia de turism nu este responsabila de eventualele modificari ale zilelor sau orarului zborurilor, operate de companiile aeriene si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora

·       Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii (conditii meteo nefavorabile, drumuri blocate, etc.) poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar, fara a afecta structura generala a programului.

·       Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea oficiala pentru tara vizitata si respecta standardele locale

·       Distribuirea camerelor se face la receptie si orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.

 

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta!


Solicita oferta