CIRCUITE 2023 PROGRAME PROPRII EXPERT TRAVEL

CIRCUITE EXPERT TRAVEL

de 12 ani și mai bine...continuăm să fim alături de tine în vacanțe

     Povestea noastră începe cu ani în urmă când dorința de a vizita a pus stăpânire pe noi, iar povestea continuă până astăzi...Creăm pentru voi circute deosebite prin care îmbinăm cele mai frumoase locuri din țară sau străinătate într-o poveste de călătorie ce se transformă în amintiri memorabile. Vă invităm să luați parte atât la programele frumoase pe care le organizăm, cât și la procesul de creație.

Dacă ai o idee frumoasă de circuit sau dacă iți dorești să ajungi într-un anumit loc și nu găsești respectivul loc pe lista noastră, trimite-ne un mail pe asistenta@experttravel.ro și noi vom ține cont de parerea ta.

------------------------------------------------- 

 

START CIRCUITE 2024
autocar- avion- city break- sejur

CONDIȚII DE PLATĂ ȘI ÎNSCRIERE
_________________________________________

Aici găsești condițiile de plata și înscriere pentru circuitele organizate de EXPERT TRAVEL împreună cu informațiile precontractuale

CONDIȚII DE CĂLĂTORIE
_________________________________________

Aici vei găsi detalii despre condițiile de călătorie și formalitățile necesare pentru fiecare țară. Informarea trebuie făcută din surse oficiale și revine turistului.

ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE
_________________________________

Nicio călătorie fără asigurare! Vezi aici detaliile cu privire la asigurările de vacanță și alege să te asiguri că nimic nu îți va strica vacanța
Abonare Newsletter

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi oferte? Adaugă-ți adresa de mail in căsuța de mai jos și vei fi mereu la curent!

Solicita oferta