CIRCUITE EXPERT TRAVEL

de 12 ani si mai bine... continuam să fim alături de tine în vacanțe

Povestea noastră începe acum ceva vreme când dorința de a vizita a pus stăpânire pe noi și povestea continuă și acum....Creăm pentru voi circute deosebite prin care îmbinăm cele mai frumoase locuri din țară sau străinătate într-o poveste de călătorie ce se transformă în amintiri memorabile. Vă invităm să luați parte atât la programele frumoase pe care le organizăm cât și la procesul de creație! Dacă ai o idee frumoasă de circuit sau dacă iți dorești să ajungi într-un anumit loc și nu găsești respectivul loc pe lista noastră, trimite-ne un mail pe asistenta@experttravel.ro și noi vom ține cont de parerea ta.

------------------------------------------------- 

 

Programe 2022

Am început să lucram la programele de 2022

Urmărește-ne pe facebook și instagram sau verifică această pagina pentru a fi primul care se înscrie pe circuitele 2022! Alege să te înscrii pe destinația dorită cu un avans de doar 30% și profită de ofertele de lansare! 

------------------------------------------------- 

 

CONDIȚII DE PLATĂ ȘI ÎNSCRIERE
_________________________________________

Aici găsești condițiile de plata și înscriere pentru circuitele organizate de EXPERT TRAVEL împreună cu informațiile precontractuale

CONDIȚII DE CĂLĂTORIE
_________________________________________

Aici vei găsi detalii despre condițiile de călătorie și formalitățile necesare pentru fiecare țară. Informarea trebuie făcută din surse oficiale și revine turistului.

ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE
_________________________________

Nicio călătorie fără asigurare! Vezi aici detaliile cu privire la asigurările de vacanță și alege să te asiguri că nimic nu îți va strica vacanța
Abonare Newsletter

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi oferte? Adaugă-ți adresa de mail in căsuța de mai jos și vei fi mereu la curent!

Solicita oferta