CIRCUIT PORTUGALIA

Perioada: 01.09 - 08.09.2024 

 

ZIUA 1. (01.09.2024): BUDAPESTA - LISABONA

Transfer din Romania spre aeroportul din Budapesta pentru zborul operat de compania Ryanair, spre Lisabona. Orar imbarcari:

Cluj Napoca:  31.08-  17:00/ Baia Mare: 31.08-20:00/  Satu Mare 31.08- 21:30

Formalităţi de check-in, plecare la ora 06.20 cu sosire la 09.20 (orar de zbor informativ).

Preluarea grupului de către autocar, tur panoramic cu autocarul inLisabona, Traversam estuarul raului Tajo pe Ponte Vasco da Gama, strabatem satele de pescari si crescatori de scoici, apoi intram in Cartierul Restelo, trecand  Podul 25 Aprilie. Oprire pentru vizita exterioara la Turnul Belem, o fortareata pe malul drept al raului, construita in perioada manuelina. Continuam  vizitele cu Monumentul Descoperirilor si Manastirea Jeronimos, capodopera a stilului manuelin, unde sunt ingropati Manuel I (cel care a domnit in Portugalia Epocii de Aur, cand Lisabona a devenit capitala comertului cu India, Africa si Orientul Indepartat, iar mai tarziu cu Brazilia), Vasco da Gama si poetul Luis de Camoes. Timp liber pentru pranz . Cazare  si cina Lisabona hotel 3*.

 

ZIUA 2. (02.09.2024): LISABONA

Mic dejun. Vizite in Lisabona. Incepem ziua de la Castelul Sao Jorge, fortareata medievala cu unul dintre cele mai spectaculoase puncte de panorama asupra intregului oras si asupra estuarului raului Tajo.

Apoi vizitam Catedrala Se si Biserica Sf. Anton. Pauza de pranz in zona comerciala centrala a Lisabonei.

Dupa-amiaza, vizita optionala la Muzeul Fado. Plimbare de grup ȋn zona simbolului oraşului – Liftul Santa Justa şȋ Conventul Carmelitelor. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari in zona comerciala.

Cazare si cina la acelasi hotel 3* in Lisabona.

 

ZIUA 3. (03.09.2024) LISABONA - ESTORIL - CASCAIS – SINTRA – FATIMA

Mic dejun, apoi exploram imprejurimile Lisabonei.

Tur cu autocarul in Estoril, admirand Casinoul, considerat unul dintre cele mai mari din Europa si una dintre atractiile principale ale statiunii. Carol al II-lea al Romaniei a locuit in exil aici cu Elena Lupescu, pana la moarte, iar Lucian Blaga are o statuie in parcul central.

Ne deplasam spre Cascais, unde Mircea Eliade a locuit aproape 1 an si totodata este locul unde se afla Boca do Inferno - o stanca uriasa in care apele Atlanticului au sapat guri adanci si, datorita sunetului, atrage multi turisti. Plimbare ȋn centrul vechi si pauza de pranz in Cascais.

Oprire la Cabo da Roca - cel mai vestic punct al Europei continentale – apoi ne indreptam spre Sintra, refugiul estival al familiei regale si al burgheziei lisaboneze, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in 1995. Vom vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV-XVI si Quinta da Regaleira, surprinzatoarea  resedinta a milionarului Carvalho Monteiro, inconjurata de o gradina spectaculoasa cu: fantani, arbori, tuneluri, grote.

Ne indreptam spre Fatima. Cazare si cina hotel 3*.

 

ZIUA 4. (04.09.2024)FATIMA - BATALHA - TOMAR

Optional - inainte de micul dejun se poate parcurge Calea Crucii la Fatima ( locul unde, pe 13 mai 1917, trei copii de pastori au avut o viziune a Fecioarei) sau se poate participa la programul de rugaciune din Sanctuarul Fecioarei Maria.

Dupa micul dejun plecam spre Batalha. La Batalha vom vedea Manastirea Santa Maria da Vitoria, construita de Joao I dupa ce i-a invins pe castilieni (spanioli), obtinand astfel independenta Portugaliei.

La Tomar vizitam manastirea magnifica Convento do Christo, inscrisa pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Infiintata in secolul al 12-lea de catre Marele Maestru al Templierilor, ansamblul manastirii impresioneaza prin povestea templierilor, biserica extraordinara, ridicata in stuil gotic manuelin si castelul medieval, si este unul dintre cele mai uluitoare si mai extinse situri  religioase ale Portugaliei.

Cazare si cina hotel 3* in  Fatima.

 

ZIUA 5. (05.09.2024) 

Dupa micul dejun, plecam spre Coimbra (prima capitala a Portugaliei), un oras superb ce pastreaza ruine si un apeduct din perioada romana, un centru medieval perfect conservat si gazduieste una dintre primele universitati ale Europei, fondata in 1290 (vizita de grup la Biblioteca Joannina). 

Continuam apoi spre Aveiro, orasul numit Venetia Portugaliei, o parte a acestuia fiind dezvoltata pe canale si in jurul lagunei Ria do Aveiro. Plimbare impreuna in zona portului, la un atelier al renumitului desert local Ovos moles, apoi timp liber pentru pranz, cumparaturi, vizite individuale sau o scurta plimbare pe canale, cu minunatele barci colorate numite moliceiros. Pornim spre Porto. Cazare si cina hotel 3* Porto.

 

ZIUA 6. (06.09.2024) BRAGA - GUIMARES 

Dupa micul dejun, pornim spre biserica Bom Jesus, centru renumit de pelerinaj.  Apoi vizitam centrul celui mai vechi oras al Portugaliei - Braga, cu: Palatul si gradinile Arhiepiscoale, Catedrala SE, Piata Republicii, Muzeul Pio XII. Pauza de pranz.

Ne indreptam spre Guimaraes, locul de origine a natiunii portugheze. Aici s-a nascut in 1110 Afonso Henriques, fiul lui Henric de Burgundia, conte de Portucale. Atunci cand Afonso Henriques a fondat regatul in 1143, l-a numit dupa regiunea sa natala, Portucalia. Vizita in Centrul vechi, la Padrao do Salado, Piata Sao Tiago, Castelul si gradinile castelului, Palatul ducilor de Braganza (vizita in interior).

Cazare si cina in Porto la acelasi hotel 3*.

 

ZIUA 7. (07.09.2024) : PORTO

Dupa mic dejun incepem vizitele: RUTA PANORAMICA A OCEANULUI – Fortareata Sao Francisco, Praia do Molhe, Praia do Luz, apoi intram in estuarul raului Duero, admirand podurile Luis I si Infante Dom Henrique. Vizita interioara la Palatul  da Bolsa, gradinile Palatului de Cristal, Biserica Dos Clerigos, cu turnul-emblema a orasului, inalt de 75 metri.

Vizita in complexul WOW (World of Wines) Porto - The Cultural District- complex dedicat vinului de Porto, unde se pot face degustari individuale (contra cost), unde gasiti restaurante si magazine dedicate vinului, ciocolatei si altor delicatese portugheze.

Plecam spre Lisabona. Cazare si cina hotel 3* zona Lisabona.

 

Ziua 8. (08.09.2024)  LISABONA - BUDAPESTA

Mic dejun. Check out la hotel. 

Aprox. la ora 08.00 plecam spre aeroport pentru zborul de retur Lisabona – Budapesta, ( decolare 11.00  - aterizare 15:35). Orarul de zbor va fi reconfirmat.  Transfer in Romania.

 

 

Data plecarii

Loc in camera dubla

Loc in camera single

01.09.2024

1280  EURO

1570 EURO

 

* Tariful este calculat la un grup de minim 21 persoane. Pentru un numar mai mic de persoane se va recalcula transportul. Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare. 

** La inscriere se achita un avans de minim 30% , diferenta cu minim 30 de zile inainte de plecare.

*** Ordinea ocuparii locurilor in autocar este ordinea achitarii avansului.

 

TARIFUL INCLUDE:

   ● biletele de avion Budapesta - Lisabona - Budapesta cu bagaj mic de mana inclus (40x20x25cm)

       transfer la aeroportul din Budapesta inclus din Baia Mare, Satu Mare, Dej, Cluj Napoca

        transport cu autocar modern pe teritoriul Portugaliei

        7 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri 3*

        7 cine

        vizite ghidate si excursii: Lisabona, Sintra, Estoril, Cascais, Cabo di Roca, Bathala, Fatima, Coimbra, Porto, Tomar, Guimares, Braga - conform program

        insotitor grup din Romania

TARIFUL NU INCLUDE:

       biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc.) si nici eventualii ghizi pentru acestea, alte vizite decat cele prevazute in program. Contravaloarea vizitelor incluse in program si a serviciilor ghizilor locali va va fi transmisa imediat dupa confirmarea tuturor rezervarilor transmise de catre agentia Expert Travel spre monumentele/bisericile/obiectivele de vizitat.

●     bagaj d cala

       degustarea de vin in Porto, cca 35 euro

       spectacol de muzica Fado - Lisabona, cca 35 euro

       transportul local in Lisabona (metro, tramvai)

       taxele de sejur, acestea se achita direct la receptiile hotelurilor (intre 3 si 5 euro/persoana/noapte, in functie de categoria hotelurilor si de tara);

       asigurare medicala si storno

       bacsis pentru soferul local si eventualii ghizi locali (se practica) - 10 euro/persoana - se achita insotitorului de grup in Portugalia

Note:

-        Se considera comanda confirmata in momentul achitarii unui avans de 30%!

-        Programul si orarul pot suferi modificari in functie de trafic, schimbare orar de zbor, conditiile meteo, de durata vizitelor sau alte evenimente neprevazute

 

Documente de calatorie si conditii de intrare:

·                 Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

·                 Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasta sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

·                 Pentru calatorie este necesara cartea de identitate valabila sau pasaportul valabil.

 

·          Pentru informatii complete accesati pagina: https://www.mae.ro

 

INFORMATII PRECONTRACTUALE GENERALE - CIRCUITE EXPERT TRAVEL

 

INFORMATII DESPRE ZBOR:

ü  Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect si tarifele pentu locuri preferentiale

ü  Orarul de zbor poate suferi modificari care vor fi aduse la cunostinta turistului la primirea notificarii de la compania aeriana. Daca modificarea nu este semnificativa – modificari sub 30 minute - orarul nou de zbor va fi transmis in informarea de plecare

ü  Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

ü  Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.

ü  In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna.

ü  Daca circuitul se anuleaza din cauza neIntrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul biletelor de avion achizitionate.

 

INFORMATII DESPRE TRANSPORTUL TERESTRU:

ü  Transportul terestru se va executa cu autocare subInchiriate de capacitate 29 pana la 55 locuri in functie de marimea grupului

ü  Autocarele sunt dotate cu aer conditionat, statie audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.

ü  Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, locurile nu se nominalizeaza.

ü  Conform legislatiei in vigoare, in cazul vehiculelor ramase imobilizate pe traseu, in cazul defectiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat sa asigure preluarea persoanelor in termen de maximum 3 ore in judet, 5 ore in tara si in termen de maximum 16 ore in cazul transporturilor in trafic international;

ü  Orarul de imbarcare/ debarcare este specificat in programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificari care vor fi transmise turistilor in informarea de plecare.

ü  Programul excursiei poate fi modificat de catre conducatorul grupului in situatii exceptionale (accidente, trafic ingreunat, blocat, urgente medicale ale unora dintre pasageri, defectiuni tehnice)

 

ACTE NECESARE CALATORIEI SI INFORMATII LEGATE DE  CALATORIE:

ü  Documentele necesare  pentru trecerea frontierelor pe traseu: pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara.

ü  In cazul in care turistul detine act de identitate tip buletin (cu file) agentia  vanzatoare este obligata sa informeze turistul ca la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTA acest tip de document ce atesta identitatea turistului! Se accepta doar modelul nou de carte de identitate.

ü  Regulament documente de calatorie minori:

-         pasaport turistic/carte de identitate valabila minim 6 luni de la data iesirii din tara

-         minorii care sunt insotiti de un singur parinte vor  trebui sa prezinte politiei de frontiera acordul parental al parintelui ce nu insoteste minorul - se obtine de la notariat

-         minorii ce calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti va trebui sa prezinte acordul parintilor, iar persoana ce il insoteste trebuie sa detina cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati  www.politiadefrontiera.ro!

-         persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite)

ü  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

ü  Turistul are obligatia de a respecta legile tarilor tranzitate/vizitate, indiferent daca acestea difera fata de legile din Romania. Nerespectarea acestora atrage dupa sine, raspunderea turistului respectiv in fata autoritatilor locale, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv (nu se ramburseaza sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

ü  Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la compania sau organele competente.

ü  Turistii vor fi informati daca pe traseul circuitului se necesita obtinerea de vize sau sunt necesare vaccinari speciale pentru destinatiile din program.

 

CONDITII FINANCIARE DE INSCRIERE:

ü  30% se achita la inscriere

*Optional, in cazul circuitelor cu avionul sau daca turistul opteaza pentru transport avion se achita integral contra-valoarea biletului de avion in momentul achizitiei biletului si in caz de retragere sau renuntare sau modificare de nume, tariful biletului de avion este nereturnabil.

ü  Diferenta se achita cu 30 zile inainte de plecare/data de check-in

 

PENALITATI IN CAZ DE RETRAGERE:

ü  0% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii), mai putin contra-valoarea biletului de avion, care este neramburasbila

ü  30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 60 - 30 zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii);

ü  100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de inceperea executarii pachetului (data plecarii) sau nu se prezinta la program.

ü  100% daca anularea se face din urmatoarele cauze: in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agentiei;

ü  100%  in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integral excursia in termenele stipulate;

ü  Penalizarile pentru anularea biletelor de avion tin de politica de anulare a fiecarei companii aeriene si vor fi aduse la cunostinta turistului in momentul achizitiei biletului.

ü  Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

CONSTITUIREA GRUPULUI:

ü  Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turisti.  Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

ü  Pentru un numar mai mic de 35 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza.

ü  De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

ASISTENTA TURISTICA, VIZITE, EXCURSII OPTIONALE:

ü  Turoperatorul, in pachetul de servicii de circuite culturale presteaza servicii de ghid turism din partea agentiei, dar legislatia internationala nu permite intotdeauna ghidajul in muzee si la obiective turistice de catre ghidul roman

ü  Ghidul roman va face prezentarea in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesara in functie de tarile vizitate.

ü  Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali

ü  Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.

ü  Unele excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

ü  Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor Inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor.

ü  In situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza.

ü  Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

ü  In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita iocalizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

 

EVENTUALE  EVOLUTII ALE  PRETULUI:

ü  Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi. 

ü  Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.

ü  Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de hoteluri sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada de timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi Intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse In vanzare. In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.

ü  In cazul in care cererea este mai mare decat locurile prestabilite pentru grup, iar biletele de avion au suferit cresteri se va comunica turistului suplimentul de tarif si numai dupa acordul scris se va incheia contractul de prestari servicii turistice.

 

INFORMATII REFERITOARE LA CAZARE:

ü  Categoria unitatilor de cazare este cea specificata in program

ü  Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

ü  Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

ü  Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

ü  Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.

ü  Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

ü  Turistul are obligatia de a respecta regulile hoteliere internationale sau regulile hoteliere specifice din tarile vizitate (sa nu deranjeze alti clienti din hotel, sa pastreze linistea, sa nu consume alimente in camera, sa nu distruga/deterioreze/pateze obiecte din camere, etc). Necunoasterea acestora, nu exonereaza turistul de la raspundere.

ü  Turistul este direct raspunzator pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agentia neasumandu-si raspunderea fata de turistul respectiv, care va urma sa despagubeasca institutia respectiva pentru daunele cauzate.

ü  Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

ü  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

 

ASIGURARI:

ü  Agentia organizatoare detine polita de asigurare care acopera daune de pana la 30.000 euro In cazul insolventei societatii.

ü  Polita Asigurare Insolventa SERIA BN, NR. 000002286 / 30.01.2021 – Valoare acoperita: 30.000 USD, CITY INSURANCE, str. STR. EMANOIL PORUMBARU, NR 93-95 .,SECTOR 1, BUCURESTI                                                                                                                                                                                                                                                     , 0262223370

ü  Pachetele din prezenta oferta nu includ asigurarile medicale de calatorie sau asigurare storno. Nu sunt obligatorii dar recomandam incheierea lor In agentiile de turism sau la orice companie de asigurari.

 

INFORMATIA PENTRU PLECARE/ SEJUR:

Informatiile detaliate despre circuit vor fi transmise turistilor pe un suport durabil: site www.experttravel.ro,  email, imprimat , SMS, inainte de plecare cu minim 3 zile  si vor cuprinde urmatoarele puncte:

- Detalii insotitor grup/ ghid – nume, persoana de contact, telefon

- Detalii mijloc de transport, numar de inmatriculare,  numar telefon autocar imbarcari.

- Orar de zbor actualizat (daca este cazul)

- Orar de  transport actualizat (daca este cazul)

- Hotelurile confirmate

- Transferurile pentru aeroport

- Excursii optionale/ informare tarife

 

OBSERVATII:

ü  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

ü  La Inscriere turistul are obligatia sa semneze de luare la cunostinta a informatiilor precontractuale 

 

Solicita oferta