Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Hurghada Egipt

Prezentare Hurghada Egipt

Hurghada se situează pe malul Mării Roșii, în lungimea de 30 km. Pe plaja de multe ori nisipoasă s-au construit mai multe complexe hoteliere mari. Hurghada este locul ideal atât pentru amatorii de sporturi acvatice, cât și pentru cei care preferă plaja și soarele. Bazarele din Dahar au o atmosferă tipic orientală, iar canionul colorat din apropiere este parcă un loc desprins din basme, ambianță ce fascinează vizitatorii.  Propuneri: shopping în Grand Mall (magazine, restaurante, baruri ...

Citeste mai mult

Prezentare Hurghada Egipt


Hurghada se situează pe malul Mării Roșii, în lungimea de 30 km. Pe plaja de multe ori nisipoasă s-au construit mai multe complexe hoteliere mari. Hurghada este locul ideal atât pentru amatorii de sporturi acvatice, cât și pentru cei care preferă plaja și soarele. Bazarele din Dahar au o atmosferă tipic orientală, iar canionul colorat din apropiere este parcă un loc desprins din basme, ambianță ce fascinează vizitatorii.

 Propuneri: shopping în Grand Mall (magazine, restaurante, baruri etc.), plimbare pe faleza Grand Marina, deschisă în 2008, cu vedere superbă spre mare și portul de agrement, incursiune in tumultul

Hurghada: excursii & programe optionale

 CAIRO, 1 ZI CU AUTOCARUL- Excursie de o zi, cu vizita la: piramidele din Giza, Muzeul de Egiptologie, Sfinxul, atelier de parfumerie sau papirus. Taxa de participare orientativa: 90 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele turistice din program si masa de pranz (fara bauturi).

CAIRO, 1 ZI CU AVIONUL - Excursie de o zi, cu vizita la: piramidele din Giza, Muzeul de Egiptologie, Sfinxul, atelier de parfumerie sau papirus. Taxa de participare orientativa: 275 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele din program si masa de pranz (fara bauturi).

INSULA DE VIS - Excursie cu vaporul pe Marea Rosie, cu 2 opriri pentru snorkeling, vizita pe insula, intoarcere la apusul soarelui. Inclus: echipament pentru snorkeling, masa de pranz, fructe, bauturi nealcoolice calde si reci. Taxa de participare orientativa: 44 eur/pers.

INSULA GIFTUN- Excursie cu vaporul, snorkeling, vizita pe insula. Taxa de participare orientativa: 30 eur/pers

LUXOR CU AUTOCARUL - Excursie de o zi, cu autocarul, care include vizita la: Templul Karnak, Templul lui Hatshepsut, Colosii lui Memnon, Valea Regilor, plimbare cu barca pe Nil. Taxa de participare orientativa: 95 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele turistice incluse in program si masa de pranz (se serveste pe vasul de croaziera).

SUPER SAFARI - CU JEEPURI SI CAMILE- Descoperiti viata localnicilor prin aceasta vizita intr-un sat de beduini. Inclus: transport cu jeepuri, plimbare cu camila, observarea stelelor in desert, narghilea, racoritoare. Taxa de participare orientativa: 45 eur/pers.

SCUFUNDARI-

Program de scufundari cu tub de oxygen (inclus: instructor licentiat, echipament complet). Tarif orientativ: 65 eur/pers.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii