Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Dubai Emiratele Arabe Unite

Prezentare Dubai Emiratele Arabe Unite

Ce puteți face în Dubai? De la Burj Khalifa la Palm Jumeirah, aici sunt atracțiile din Dubai pe care trebuie să le vedeți. Dubai este un oraș pe care trebuie să-l vezi ca să îl crezi. Realizări arhitecturale care doboară recorduri stau alături de cartiere tradiționale, în vreme ce insule artificiale se proiectează în mare, dinspre țărm. Principalele locuri de bifat pe lista obiectivelor de vizitat când sunteți în oraș. ...

Citeste mai mult

Prezentare Dubai Emiratele Arabe Unite


Ce puteți face în Dubai?

De la Burj Khalifa la Palm Jumeirah, aici sunt atracțiile din Dubai pe care trebuie să le vedeți. Dubai este un oraș pe care trebuie să-l vezi ca să îl crezi. Realizări arhitecturale care doboară recorduri stau alături de cartiere tradiționale, în vreme ce insule artificiale se proiectează în mare, dinspre țărm.

Principalele locuri de bifat pe lista obiectivelor de vizitat când sunteți în oraș.

1.       Burj Khalifa- Dubaiul iconic. De la o înălțime de 828 de metri, Burj Khalifa este greu să fie ratat. Cel mai înalt turn din lume domină în mod natural cerul Dubaiului, dar adevărata maiestuozitate a clădirii este cel mai bine apreciată de aproape sau, chiar și mai bine, din interior. Într-o zi senină, priveliștea de pe puntea de observație de la etajul 124 este absolut nemaipomenită, egalată doar de priveliștea de pe luxosul At The Top Sky Lounge de la etajul 148. Și pentru cei care doresc să servească o masă în nori, At.mosphere de la etajul 122 este locul unde să vă aflați.

2.       Centrul Comercial Dubai- Un paradis al pasionaților de shopping- REDEFINIREA CONCEPTULUI DE SHOPPING.  Chiar lângă Burj Khalifa se află Centrul Comercial Dubai (The Dubai Mall). Să denumești această clădire extinsă doar centru comercial îi aduce un mare deserviciu. Chiar și o zi întreagă petrecută aici nu este suficientă să vezi totul. Alături de cele peste 1.200 de magazine și 150 de restaurante, locația găzduiește un parc tematic la interior, un patinoar, o cascadă imensă în interior, o fântână în exterior cu coreografie și imensele Acvariul din Dubai (Dubai Aquarium) și Grădina Zoologică Subacvatică (Underwater Zoo).

3.       Fântâna din Dubai (The Dubai Fountain)- Un spectacol inspirat de mirare- URMĂRIȚI DANSUL PE APĂ ÎN MIJLOCUL CARTIERULUI CENTRAL DIN DUBAI. Fântâna din Dubai, amplasată la baza clădirii iconice Burj Khalifa și chiar în fața ușilor faimosului Dubai Mall, dispune de cel mai mare sistem din lume de coreografie pentru o fântână. În acest spectacol popular de dans cu apă puteți vedea jeturi cu apă care sunt propulsate până la 150 de metri în aer. Fiecare jet colorat, iluminat, se mișcă simultan pe diverse piese muzicale din toată lumea, producând ceea ce a devenit unul dintre cele mai populare spectacole din Dubai. Două spectacole au loc după-amiaza (1pm și 1:30pm), cu excepția zilelor de vineri (1:30pm până la 2pm), iar spectacolele de seară încep la apusul soarelui și au loc la fiecare 30 de minute, până la cântecul final la 11pm.

4.       Palm Jumeirah- O insulă în formă de palmier- EXPLORAȚI UNUL DINTRE TRIUMFURILE ARHITECTONICE ALE DUBAIULUI. O insulă construită de om, în forma unui palmier - e un motiv pentru care localnicii spun 'doar în Dubai.' Palm Jumeirah este una dintre cele mai mari insule artificiale din lume și un triumf al ingenuității umane. Localnicii și turiștii se bucură de hotelurile de top de pe insulă, care cuprind Waldorf Astoria, Fairmont, One&Only, Jumeirah Zabeel Saray și, probabil, cel mai notabil, iconicul hotel Atlantis, The Palm. Și cu un trenul care merge de-a lungul „tulpinii” care face legătura cu sistemul de tramvai de pe continent, să ajungi acolo nu putea fi mai ușor.

5.       Canalul Dubai Creek- Rute comerciale vechi- VIZITEAZĂ CANELELE UNDUITOARE ȘI BAZARURILE DIN VECHIUL DUBAI. Dubaiul poate fi faimos pentru glitz și strălucirea blocurilor sale turn, dar adevărata inimă a orașului este și va fi, întotdeauna, canalul Creek. Estuarul cu apă sărată este locul originar, de baștină al tribului Bani Yas, iar apa sa a avut un rol vital pentru ceea ce reprezenta, atunci, principalele forme de economie din Dubai: scufundatul pentru căutarea de perle și pescuitul. Azi, zona este plină de istoria emiratului, găzduind Muzeul din Dubai, precum și aleile labirintice ale bazarurilor cu aur, mirodenii și textile. Dacă vă aflați în canalul Creek, o călătorie pe ape într-o abra tradițională este obligatorie și la prețul de necrezut de AED1 pe bilet, este, cu ușurință, atracția turistică cu cea mai bună valoare din oraș.

6.       Plimbarea și plaja la JBR- Mănâncă. cumpără. mergi la plajă.- PLIMBAȚI-VĂ PRIN CARTIERUL URBAN DE LÂNGĂ PLAJA DIN DUBAI. Iubitorilor de cumpărături, de mâncare, de vizionarea unui film și de mers la plajă într-un singur loc, le recomandăm plaja The Beach vizavi de JBR. Cu DJ invitați care dau drumul la muzică la sfârșit de săptămână, cu cinema în aer liber cu program normal și cu popularul parc acvatic unde cei mici se pot distra timp de o oră sau două, JBR este în permanență plină de activitate.

7.       Plaja Kite- Plaja cartierului din Dubai- AVENTURAȚI-VĂ ÎN VALURILE ACESTEI BUCĂȚI VIBRANTE DE NISIP. Numită așa pe bună dreptate, Plaja Zmeilor (Kite Beach) reprezintă locul perfect pentru a vă testa abilitățile pentru sporturile pe apă, dar sunt multe de făcut în acest loc popular chiar și când sunteți pe mal! Încercați un smoothie de la una dintre cafenelele și restaurantele în aer liber aflate la câțiva pași de plajă, priviți bicicliștii și patinatorii care animează parcul nou terminat sau participați la un joc de volei. Cu multe activități pe plajă, și o priveliște extraordinară a clădirii Burj Al Arab, este ușor să vă petreceți aici întreaga zi.

8.       Deșertul- Un peisaj maiestuos- TRAVERSAȚI DUNELE DEȘERTULUI DIN DUBAI. La mai puțin de 20 de minute cu mașina de străzile moderniste din centrul Dubaiului, puteți experimenta minunile Deșertului Arab, atracția turistică originală din Dubai. Optați pentru un safari în deșert în stilul Dubaiului, cu mașini de teren, mers cu bicicleta cu patru roți și cu placa pe nisip, urmat de grătare tradiționale, pictatul cu henna și plimbările cu cămile. Sau doar plecați cu mașina și trăiți minunile deșertului într-o aventură pe cont propriu. Cei care caută luxul ar trebui să opteze pentru un Heritage Dinner Safari (safari cu dineu). Nu le puteți face pe toate într-o zi? Bucurați-vă de o noapte de neuitat printre dune, la Al Maha Desert Resort & Spa sau Bab Al Shams Desert Resort & Spa.

9.       Al Fahidi- Descoperiți istoria Dubaiului- CROIȚI-VĂ DRUM PRIN CARTIERUL PATRIMONIULUI DIN DUBAI. Cartierul istoric Al Fahidi (Al Fahidi Historical Neighbourhood) din Bur Dubai este unul dintre cele mai vechi cartiere din oraș. De vizitat cel mai bine pe jos, această zonă oferă o privire nostalgică asupra unei ere trecute, cu turnuri de vânt tradiționale și un labirint de alei unduitoare. Puteți vizita Centrul Sheikh Mohammed pentru Înțelegere Culturală (Shekh Mohammed Centre for Cultural Understanding - SMCCU) unde oaspeții pot participa la lecții de limbă arabă, tururi de vizitare a patrimoniului și vizitarea moscheilor cu ghid, pentru a aprecia mai bine cultura locală. După explorare, faceți o excursie cu abra până la bazarurile de pe partea cealaltă a canalului.

10.   Canalul Dubai- PLIMBAȚI-VĂ PE CEA MAI NOUĂ CALE NAVIGABILĂ DIN DUBAI. Canal acvatic din Dubai are o lungime de 3,2 km, prelungindu-se după canalul Creek în vechiul Dubai, prin Business Bay, înainte să se întindă către Golful Arabic. Canalul din Dubai va crea un spațiu public pe malul mării de 80.000 mp cu facilități, pentru includerea unor zone noi de recreere, precum pista de alergat în lungime de 3 km și aleea pentru alergat de 12 km . Frumoasa cascadă de pe canal se poate vedea din Business Bay din Dubai sau puteți admira priveliștile de pe canal din cele mai noi hoteluri din Dubai, precum  W Hotel și St Regis. Atrium este o serie de cinci restaurante care sunt, de asemenea, situate pe marginile canalului.

11.   Madinat Jumeirah- Trecutul se întâlnește cu prezentul- DESCOPERIȚI ACEST COMPLEX FRUMOS CU STAȚIUNI SITUAT PE MARE. Pentru o experiență care îmbină tradiția și luxul, veniți la Madinat Jumeirah. Tradus literal drept 'Orașul Jumeirah', acest complex este inspirat de o citadelă veche. Cuprinde hoteluri de lux, zone private construite în stil tradițional, Talise Spa, de nivel mondial, Madinat Souk, Madinat Theatre și peste 40 de restaurante și saloane. Se poate, de asemenea, explora de pe abras tradiționale din lemn, pentru a aprecia canalele de apă și arhitectura.

12.   Opera din Dubai- Centrul culturii- DESCOPERIȚI CAPODOPERA ARHITECTURALĂ A DUBAIULUI. Opera din Dubai, situată în noul “cartier al operei”, în inima Dubaiului, oferă un program atrăgător, care poate fi asemănat cu cartierul West End din Londra sau cu Broadway-ul din Manhattan. Cu priveliști asupra Fântânii din Dubai și lângă Burj Khalifa, clădirea a fost inspirată de forma vaselor din Arabia, Dhow și vă va capta cu siguranță atenția. În timp ce partea din spate a clădirii se arcuiește în sus precum o cocă și este folosită drept foaier, stație de taxi și parcare pentru mașini, zona scenei este proiectată într-un așa fel încât să poată fi convertită cu ușurință în trei platforme diferite pentru evenimente: teatru, hol sau sală de concerte.

13.   IMG Worlds of Adventure- Parc tematic în interior- BUCURAȚI-VĂ DE SENZAȚII TARI ȘI DE MOMENTE PLĂCUTE LA UIMITOAREA DESTINAȚIE DE AVENTURI. Distracție, emoție, viteză - și chiar 5D, vă puteți aștepta la toate acestea în enormul parc tematic, a cărui mărime este egală cu cea a 28 de terenuri de fotbal. Cu atracțiile cele mai noi și emoționante, IMG Worlds of Adventure vă aduce la viață personajele d-voastră preferate. Descoperiți atracții tematice pentru vizitatori mai tineri, cu Ben 10, Gumball, Powerpuff Girls și LazyTown, în timp ce vizitatorii mai în vârstă pot intra în lumea eroilor Marvel: Spider-Man, Hulk, Iron Man, Thor și Avengers. Veți întâlni dinozauri animați în mărime naturală în Lost Valley (Valea Pierdută). Numeroasele distracții garantează voia bună permanentă pentru întreaga familie și există, de asemenea, multe restaurante și magazine.

14.   City Walk- Cumpărături în aer liber- PLIMBAȚI-VĂ PE STRĂZILE INSPIRATE DIN EUROPA, ÎN INIMA ARABIEI. Întinzându-se pe o suprafață de peste 13.000 metri pătrați, City Walk amintește de zonele pietonale europene, oferind o plimbare plăcută, fără vehicule. Plimbați-vă pe aleea străjuită de copaci, cu magazine și restaurante. Uitați-vă în sus și descoperiți zgârie-nori precum clădirea Burj Khalifa din centrul orașului Dubai. Există, de asemenea, fântâni, locuri de joacă pentru copii și multe locuri de stat în aer liber.

15.   Dubai Parks and Resorts- Senzații tari în parcul de distracții- VEDEȚI CUM PERSONAJELE D-VOASTRĂ PREFERATE PRIND VIAȚĂ. Dubai este pe punctul de a deveni un adevărat paradis al distracțiilor − datorită inaugurării în curând a Dubai Parks and Resorts (Parcurile și stațiunile din Dubai). Copiii își vor ascunde cu greu entuziasmul în labirintul cu parcuri tematice enorme, precum Motiongate, Bollywood Park și parcul tematic Legoland și parcul acvatic, în timp ce adulții se pot relaxa pe bulevardul Riverland, care găzduiește restaurante și programe de distracții incitante. Hotelul luxos în stil polinezian, The Lapita, este amplasat în parcul tematic, oferindu-le oaspeților accesul cu ușurință la facilitățile pe care le oferă.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie

Vezi mai mult

Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 113 hoteluri

Sheikh Zayed, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Web page httpwwwihgcomcrowneplazahotelsusendubaidubtchoteldetail Spa Welness Sala de sport Crowne Fitness dispune de aparatura cardio aparate si greutati libere benzi de alergare biciclete stationare Te poti relaxa alegand dintr-o mare varietat . . .

Al Barsha, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

SPA Welness Hotelul ofera clientilor sauna servicii de masaj tratamente faciale si corporale Drinks Food Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurante baruri si cafenele Restaurantul Zuri ofera preparate din bucataria internationala iar la . . .

Bur Dubai, Emiratele Arabe Unite
Destinatii Exotice

Localizare Amplasarea pe artera principala a Dubaiului Sheraton Grand Hotel faciliteaza accesul la World Trade Center si Centrul de Conventii Dubai si se afla la 10 minute de mers cu masina de Dubai Mall Burj Khalifa Dubai Downtown si Gold and Spic . . .

Bur Dubai, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Site hotel httpwwwrotanacomrotanahotelandresortsunitedarabemiratesdubaitowersrotana Drinks food Hotelul dispune de doua restaurante si 3 baruri In restaurantul Teatro se servesc produse din bucataria indiana chineza japoneza sau italiana Flavou . . .

Al Barsha, Emiratele Arabe Unite
Destinatii Exotice

Descriere Hotelul dispune de cafenea proprie deschisa 24 de ore pe zi care serveste gustari si deserturi Meniul restaurantului Dfusion ofera o combinatie inovatoare de preparate clasice indiene si preparate exotice din intreaga lume Acesta dispune de . . .

Al Barsha, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Site web wwwgrandexcelsiorae Spa wellness Hotelul dispune de centru spa si wellness cu sauna jacuzzi gratuit masaj si tratamente corporale contra cost Drinks food Turistii au la dispozitie un restaurant principal tip bufet un restaurant a . . .

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Web page httpswwwrotanacomrotanahotelandresortsunitedarabemiratesabudhabibeachrotana Spa Welness In cadrul centrului spa clientii se pot relaxa in camerele de tratament si in zonele de relaxare De asemenea sunt oferite o serie de tratamente pre . . .

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Localizare In apropiere de terenul de golf la 10 minute de mers cu masina de promenada Corniche din Abu Dhabi la 20km de Aeroportul International Abu Dhabi Yas Marina si parcul Ferrari se afla la 10 minute de mers cu masina . . .

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Site Web httpwwwihgcomintercontinentalhotelsgbenabu-dhabiauhhahoteldetail Drinks Food Serviciile de alimentatie sunt oferite in cadrul a 5 restaurante ce pot oferi feluri de mancare cu specific libanez Byblos Sur Mar european Ciro Abu Dhabi The . . .

Al Barsha, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Site hotel httpwwwrotanacomrotanahotelandresortsunitedarabemiratesdubaimediarotana Drinks food Hotelul dispune restaurant Prego cu specific Italian coffee shop Connexions bar pe terasa de la piscine restaurant Channels cu bucatarie internationa . . .

Ras al Khaimah, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Sport si Divertisment Pentru activitatile sportive si de divertisment hotelul pune la dispozitia clientilor piscina centru de fitness sporturi acvatice tenis fotbal pe plaja volei pe plaja tenis de masa biliard si club de noapte Web page h . . .

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Site Web httpswwwjumeirahcomenhotels-resortsabu-dhabijumeirah-etihad-towers SPA Wellness Talise Spa este o oaza de liniste si relaxare o experienta de lux ce va asteapta cu cele mai noi tratamente pentru corpul si mintea dumneavoastra Veti desc . . .

Jumeirah, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Site Web httpwwwmoevenpick-hotelscomenmiddle-eastuaedubaihotel-dubai-jumeirah-beachoverview SPA Wellness Turistii se pot relaxa la centrul spa unde se pot bucura de sauna camera cu aburi si de diverse tratamente de infrumusetare Drinks Food . . .

Jumeirah, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018
 | 
Destinatii Exotice

Web page httpwwwrotanacomrotanahotelandresortsunitedarabemiratesdubaiamwajrotana Spa Welness Oaspeţii se pot destinde pe tot parcursul zilei la Sundeck Pool Bar intr-o atmosfera relaxata sau pot opta pentru centrul spa unde pot beneficia de sau . . .

Dubai City Hotels, Emiratele Arabe Unite
Oferte pentru Revelion 2018

Descriere Hilton Garden Inn Dubai Al Mina situat in Dubai la 26 km deJumeirah Plaza include un restaurant un bar si acces gratuit la conexiuneaWiFi in intreaga proprietate Este pusa la dispozitie o parcare privata gratuitaLocalizare Centrul comercial . . .