Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Costa Blanca Spania

Faimoasa Costa Blanca se intinde pe mai mult de 200 km de coasta, apartinand provinciei Alicante din Spania. Numele de "Costa Blanca" a aparut ca nume promotional folost de compania aeriana BEA cand au fost lansate zborurile intre Londra si Valencia in 1957. Are o industrie turistica bine dezvoltata, fiind o destinatie populara printre britanici si germani. Se intinde de la orasul Denia in nord, dincolo de care se afla Costa de Valencia, pana la Torrevieja in sud, dincolo de care se afla Costa Calida. Aici poti descoperi destinatii importante precum Alicante si Benidorm....

Citeste mai mult

Prezentare Costa Blanca Spania

Faimoasa Costa Blanca se intinde pe mai mult de 200 km de coasta, apartinand provinciei Alicante din Spania. Numele de "Costa Blanca" a aparut ca nume promotional folost de compania aeriana BEA cand au fost lansate zborurile intre Londra si Valencia in 1957. Are o industrie turistica bine dezvoltata, fiind o destinatie populara printre britanici si germani. Se intinde de la orasul Denia in nord, dincolo de care se afla Costa de Valencia, pana la Torrevieja in sud, dincolo de care se afla Costa Calida. Aici poti descoperi destinatii importante precum Alicante si Benidorm. 

Alicante este capitala provinciei cu acelasi nume, aflata la Sud de Valencia si un port istoric la Marea Mediterana. Principalele atractii ale orasului Alicante sunt: 

1. Castelul Barbara, care domina orasul si portul Alicante. 

2. Promenada Explanada de Espana, acoperita cu marmura si strajuita de palmieri, este una dintre cele mai frumoase din Spania. 

3. Barrio de la Santa Cruz este unul dintre cele mai vechi si mai colorate cartiere din oras. 

4. L'Ereta si El Palmeral Park sunt doua dintre superbele parcuri din zona, extrem de bine intretinute. 

5. Basilica Santa Maria, construita in secolele 14-16 in stil gotic, include un altar superb in stil rococo si un portal baroc. 

6. Manastirea Santa Faz, construita in stil baroc. 

7. Muzeul Artelor din Alicante isi are sediul intr-un palat - Gravina Palace. 

Exista si o multime de muzee, festivaluri de arta si gastronomice si de evenimente in aer liber - pe tot timpul verii - in Alicante. Benidorm a fost pana in anii '60 un sat mic de pescari, situat pe coasta Mediteranei, in provincia Alicante. In 2008, Benidorm este un resort fabulos, cu plaje si zgarie-nori, cu o economie infloritoare si cu multe atractii turistice, fiind cel mai frumos oras de pe Costa Blanca. 

Orasul Benidorm este foarte popular printre turisti, datorita hotelurilor inalte, pachetelor de vancata excelente din zona, barurilor, cluburilor, spectacolelor live de cabaret si vietii de noapte intense. In Benidorm, in fiecare vara au loc o multime de evenimente importante: Benidorm International Song Festival (unde s-au lansat celebritati precum Julio Iglesias, Raphael sau Duo Dinamico), Indie Music, festivaluri sportive, muzicale, artistice si gastronomice. 


Costa Blanca este una dintre cele mai interesante zone din Spania, iar o vacanta aici va va incanta cu siguranta.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 73 hoteluri

Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania Vezi locatia pe harta
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania
Benidorm, Spania
Litoral Spania