CIRCUIT CEHIA- OLANDA- BELGIA- LUXEMBURG- GERMANIA

 
Transportation
Period 20.04.2021 - 28.04.2021
Oferta Best deal!!!
de la
750
730
pret/ persoana

           

 

 

           Ziua 1. (20 aprilie 2021) Cluj Napoca –Praga- 1200 km

Imbarcarea pe autocar  Cluj Napoca 00:30, Baia Mare ora 03:30, Satu Mare 05:00. Formalitati de frontiera vama Petea.. Vizite in Budapesta si Bratislava. Cazare in Praga.

          Ziua 2. (21 aprilie 2021) Praga- Dresda- Magdeburg- 380 km

         Mic dejun. Tur al orasului Praga, orasul de aur- sau -orasul celor 100 de turnuri-, capitala Cehiei, situata pe raul Vltava. Vizita porneste de pe Dealul Hradcany, de la ansamblul castelului, un ansamblu superb de palate rezidentiale, curti interioare, porti si biserici, dintre care se remarca: Palatul Regal si Biserica Sf. Gheorghe. Bijuteria Hradului este insa catedrala gotica Sf. Vitus, una dintre cele mai frumoase biserici ale Cehiei . Pe stradutele care duc la Podul Carol gasiti magazine pline cu suveniruri si obiecte traditionale. Tur panoramic in Dresda cu oprire la castelul Zwinger pentru vizita. Seara cazare in zona Magdeburg.

         Ziua 3. (22 aprilie 2021 ) Magdeburg- Hanovra- Amesfoort  550 km)

         Mic dejun. Ne indreptam spre Hanovra  unde vedem mai intai Marea Gradina Herrenhausen. Este replica data de Hanovra gradinilor frantuzesti de la Versailles. A fost creata spre finalul secolului al XVII-lea si, de atunci, generatii intregi de gradinari o intretin.  Vizita la Castelul Marienburg considerat cea mai frumoasa cladire in stil neo-gotic din Germania si asta spune totul. E la vreo 30 km de Hanovra si a fost resedinta printilor electori de Hanovra timp de secole. In continuare, este detinut de familia princiara a Hanovrei. Pauza de cumparaturi in Germania. Cazare zona Amesfoort- Olanda.

         Ziua 4. (23 aprilie 2021 )

        Mic dejun devreme. Ne deplasăm spre Amsterdam. Nu există alt oraș pe pământ ca Amsterdamul. Are mai multe canale decât Veneția și mai multe poduri decât Parisul. Trecem prin parcul Museumsplein pentru a vizita Rijksmuseum – Galeria Națională de Artă, ce adăposteşte opere de artă deosebite, printre care picturi ale maeştrilor: Brueghel, van Gogh, Rembrandt, van Dyck, Vermeer, etc.. Ne îndreptăm spre centrul oraşului, pentru a admira Palatul Regal,  Biserica Sf. Nicolae și Biserica Veche. Apoi vom face o incursiune în lumea diamantelor,  într-un atelier de şlefuit diamante, dar nu vom ocoli nici districtul felinarelor roșii, o zonă de obicei plină de turiști. Seara, croazieră cu vaporaşul pe canalele renumite ale Amsterdamului. Cazare în zona  Rotterdam - Gouda. Opţional, cină.

         Ziua 5. (24 aprilie 2021) Lisse – Haga  - Bruxelles (250 km)
              
După micul dejun vom merge la parcul de flori (nu doar lalele) Keukenhof  de la Lisse, înconjurat de câmpuri cu culturi de lalea. Apoi ne îndreptăm spre cealaltă capitală a Olandei, Haga. În cea mai atractivă zonă a orașului vom vedea vechiul castel al conților de Flandra,  folosit în zilele noastre pentru ocazii ceremoniale de către parlamentul olandez. Pauză pentru prânz. Cazare în zona Bruxelles.

 

          Ziua 6. (25 aprilie 2021) Bruxelles (50 km)
               După micul dejun ne vom lăsa pătrunși de farmecul Bruxelles-lui, capitala Europei moderne,  care nu și-a pierdut frumusețea medievală. Dimineaţă vom admira simbolul de 102 metri al oraşului -  Atomium şi vom face o plimbare prin toată Europa în parcul de miniaturi, în care sunt reproduse cele mai emblematice clădiri ale ţărilor Europei. Vom face o plimbare pe la Palatul Regal, Palatul Națiunilor, Palatul Justiției şi ne vom închina în frumoasa bisericuță Notre Dame du Sablon sau la Catedrala. Pauză pentru prânz. Vom admira apoi palatele ducilor și ale breslelor din Piaţa Grand Place, piața despre care se spune că ar fi cea mai frumoasă a Europei. Vom trece apoi să-l salutăm pe Manneken-Pis, care, deși are o garderobă de peste 800 de costume, mai mult ca sigur ne va primi tot dezbrăcat.. Cazare în zona Bruxelles. Opţional, cină.

              

Ziua 7. (26 aprilie 2021) Bruxelles – Gent – Brugges – Bruxelles (250 km)

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Brugges şi Gent (20 euro/ persoana minim 20 persoane). Prima oprire va fi orăşelul Gent. Aici vom vizita Catedrala St. Bavo, gazda capodoperei fraţilor Van Eyck, “Altarul mielului mistic”. Plecăm către Brugges, unde putem admira Minnewater - Lacul Iubirii şi manastirea Beguinage, Biserica Notre Dame cu faimoasa statuie realizată de Michelangelo, Piaţa Markt cu clopotniţa, Piaţa Primăriei. Cazare în zona Bruxelles. Opţional, cină.

              

            Ziua 8. (27 aprilie 2021) Bruxelles – Luxemburg – Ulm (600 km)

           După micul dejun vom porni în explorarea Marelui Ducat al Luxemburgului, cu oraşul Luxemburg, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene. Situat la confluenţa râurilor Alzette şi Petruss, oraşul este un important centru bancar şi administrativ.  Oraşul Vechi Luxemburg adăposteşte: Piaţa Armelor - piaţă animată, ocupată vara de cafenele, dominată de Palatul Municipal, Piaţa Wilhelm, unde se află Primăria din anul 1830 şi statuia marelui duce de Luxemburg, Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit - punct de belvedere,  Bock - stânca pe care a fost construit primul castel al ducatului, fortificaţiile şi cazematele, Turnul Iacob, clădirea Consiliului de la Corniche - mărginit de case nobiliare, se afla pe marginea vechilor fortificaţii şi mai este numit "cel mai frumos balcon al Europei". Cazare zona Ulm

 

       Ziua 9. (28 aprilie 2021)  Ulm- Munchen- Linz - 400 km

După micul dejun  ne deplasam spre Munchen, Orasul Munchen – capitala exuberanta a Bavariei se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: “Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru centrul sau istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche, dar si pentru muzeul BMW, palatul Nymphenburg sau Oktoberfest, festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Cazare zona Linz

 

       Ziua 10. (29 aprilie 2021) Linz- Viena- Romania

Mic dejun. Plecam spre Viena pentru vizite pe ringul vienez la cele mai importante obiective ale capitalei austrice. Timp liber pentru cumparaturi. Plecare spre Romania.

Data de plecare

Tarif standard

 in camera dubla (avans 30%)

Supliment camera single:

20.04.2021

830 euro

270 euro

Tarif Client Fidel

800 euro

270 euro

Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 100 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 25 turisti.  Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

Zborul poate suferi modificari de orar, turistii vor fi anuntati imediat de modificarile survenite.

   **  transport pe teritoriul BE-NE-LUX cu autocar modern 3*, cu scaune rabatabile, aer condiţionat;

   **  8  nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*

   ** asistenţă turistică, insotitor grup din Romania

   ** asigurare medicală de sănătate;

  ** biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc.) şi nici ghizii pentru acestea.

 ** taxele hoteliere de oras- se achita la hotel ( ca 4 euro/pers/ noapte)

 

Obiectivele turistice:

 

 

INFORMAȚII PRECONTRACTUALE GENERALE - CIRCUITE EXPERT TRAVEL

 

 

INFORMAȚII DESPRE ZBOR:

ü  Politica de prealocare a locurilor în avion depinde de fiecare companie aeriană; la cerere, se pot furniza informații suplimentare cu privire la acest aspect și tarifele pentu locuri preferențiale

ü  Orarul de zbor poate suferi modificări care vor fi aduse la cunoștința turistului la primirea notificării de la compania aeriană. Dacă modificarea nu este semnificativă – modificări sub 30 minute- orarul nou de zbor va fi transmis în informarea de plecare

ü  Agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană

ü  Agenția nu este răspunzătoare pentru eventualele perturbări ale orarului de zbor.

ü  În situația în care turistul achiziționează bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internaționale, agenția nu are obligația de a suporta eventualele diferențe de preț ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa internă.

ü  Dacă circuitul se anulează din cauza neîntrunirii grupului minim, agenția nu este obligată să suporte costul biletelor de avion achiziționate.

INFORMAȚII DESPRE TRANSPORTUL TERESTRU:

ü  Transportul terestru se va executa cu autocare subînchiriate de capacitate 29 până la 55 locuri în funcție de mărimea grupului

ü  Autocarele sunt dotate cu aer condiționat, stație audio video, scaune reglabile. Autocarele vor fi clasificate minim 2*.

ü  Așezarea în autocar se va face în ordinea înscrierilor, locurile nu se nominalizează.

ü  Conform legislației în vigoare, în cazul vehiculelor rămase imobilizate pe traseu, în cazul defecțiunilor care nu se pot remedia, trasportatorul este obligat să asigure preluarea persoanelor în termen de maximum 3 ore în judeţ, 5 ore în țară şi în termen de maximum 16 ore în cazul transporturilor în trafic internaţional;

ü  Orarul de îmbarcare/ debarcare este specificat în programul excursiei. Orele sunt aproximative, pot suferi modificări  care vor fi transmise turiștilor în informarea de plecare.

ü  Programul excursiei poate fi modificat de către conducătorul grupului în situații excepționale (accidente, trafic îngreunat, blocat, urgențe medicale ale unora dintre pasageri, defecțiuni tehnice)

 

ACTE NECESARE CĂLĂTORIEI ȘI INFORMAȚII LEGATE DE  CĂLĂTORIE:

 

ü  Documentele necesare  pentru trecerea frontierelor pe traseu: pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară.

ü  În cazul în care turistul deține act de identitate tip buletin (cu file) agenția  vânzătoare este obligată să informeze turistul că la punctele de trecere a frontierelor NU SE ACCEPTĂ acest tip de document ce atestă identitatea turistului! Se acceptă doar modelul nou de carte de identitate.

ü  Regulament documente de călătorie minori:

-         pașaport turistic/carte de identitate valabilă minim 6 luni de la data ieșirii din țară

-         minorii care sunt însoțiți de un singur părinte vor  trebui să prezinte poliției de frontieră acordul parental al părintelui ce nu însoțește minorul - se obține de la notariat

-         minorii ce călătoresc neînsoțiți de nici unul dintre părinti va trebui să prezinte acordul părinților, iar persoana ce îl însoțește trebuie să dețină cazier judiciar valabil. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați  www.politiadefrontiera.ro!

-         persoanele care călătoresc cu copii sub 18 ani trebuie să dețină pe lângă pașaportul acestora și o copie a certificatului de naștere al copiilor (este posibil ca autoritățile de la frontieră să o solicite)

ü  Agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.

ü  Turistul are obligația de a respecta legile țărilor tranzitate/vizitate, indiferent dacă acestea diferă față de legile din România. Nerespectarea acestora atrage după sine, răspunderea turistului respectiv în fața autorităților locale, agenția neasumându-și răspunderea față de turistul respectiv (nu se rambursează sume aferente serviciilor neprestate din acest motiv).

ü  Agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; în cazul în care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la compania sau organele competente.

ü  Turiștii vor fi informați dacă pe traseul circuitului se necesită obținerea de vize sau sunt necesare vaccinări speciale pentru destinațiile din program.

CONDIȚII FINANCIARE DE ÎNSCRIERE:

ü  20% se achită la înscriere în cazul circuitelor cu transport autocar

ü  Optional, în cazul circuitelor, daca turistul opteaza pentru  transport avion se achita integral valoarea biletului de avion in momentul achizitiei biletului.

ü  Diferența se achită cu 30 zile înainte de plecare

PENALITĂȚI ÎN CAZ DE RETRAGERE:

ü  0% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 60 de zile calendaristice înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

ü   

ü  50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul de 30-16 zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării);

ü  100% din prețul pachetului de servicii dacă renunțarea se face cu mai puțin de 15 de zile înainte de începerea executării pachetului (data plecării) sau nu se prezintă la program.

ü  100% dacă anularea se face din următoarele cauze: în cazul în care călătorul nu este lăsat să treacă una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa sau din motive care nu pot fi imputate Agenției;

ü  100%  în cazul în care călătorul nu respectă condițiile generale ale Agenției, prezintă acte incomplete sau false, nu are pașaport sau nu achită integral excursia în termenele stipulate;

ü  Penalizarile pentru anularea biletelor de avion tin de politica de anulare a fiecarei companii aeriene si vor fi aduse la cunostinta turistului in momentul achizitiei biletului.

ü  Vă reamintim că încheierea unei Asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Vă recomandăm să uzați de acest mijloc de protecție financiară care acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.

CONSTITUIREA GRUPULUI:

ü  Tarifele au fost calculate la grup de minim 35 turiști.  Suplimentul pentru grup 25-34 persoane, 30 euro, se va achita doar în caz de nevoie, la finalizarea grupului, în săptămâna plecării.

ü  Pentru un număr mai mic de 35 participanți, prețul se recalculează sau circuitul se reprogramează.

ü  De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba compania aeriană sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși.

ASISTENȚA TURISTICĂ, VIZITE, EXCURSII OPȚIONALE:

ü  Turoperatorul, în pachetul de servicii de circuite culturale prestează servicii de ghid turism din partea agenției, dar legislația internațională nu permite întotdeauna ghidajul în muzee și la obiective turistice de către ghidul român

ü  Ghidul român va face prezentarea în autocar și va asigura traducerea explicațiilor date de ghidul local în situația în care grupul de turiști hotărăște angajarea acestuia. Angajarea unui ghid local poate fi absolut necesară în funcție de țările vizitate.

ü  Conform reglementărilor internaționale, serviciile de ghidaj în interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de către ghizii locali

ü  Conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective.

ü  Unele excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale. Sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția Tour Operatoare. Prețurile excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor ce pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz ghid local.

ü  Prețul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un număr mai mic de participanți prețul crește proporțional; dacă numărul persoanelor înscrise la excursiile opționale este suficient de mare, însoțitorul de grup se va alătura turiștilor care au achiziționat respectivele excursii, astfel încat cei care rămân la hotel vor avea program liber fără însoțitor.

ü  În situația în care excursia opțională se va desfășura fără prezența însoțitorului de grup (din cauza numărului mic de participanți), limba de comunicare va fi engleza.

ü  Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusă.

ü  În situația în care turistul are cerințe speciale, cum ar fi dar fără a se limita la: camere alăturate sau cu o anumită localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare către prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decât în măsura posibilităților de la fața locului.

EVENTUALE  EVOLUȚII ALE  PREȚULUI:

ü  Prețurile agreate la încheierea contractului pot să crească sau să scadă în funcție de anumiți factori obiectivi. 

ü  Creșterile de preț sunt influențate de creșteri ale cursului de schimb, creșteri ale prețului petrolului, creșterea taxelor de survol, etc. În cazul unei creșteri de preț mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fără a plăti penalizări de retragere.

ü  Scăderile de preț pot fi datorate unor promoții făcute de hoteluri sau de către agenția organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumită perioadă de timp și pentru un anumit număr de locuri. Promoția poate fi întreruptă înainte de terminarea perioadei de valabilitate fără obligația din partea organizatorului de a anunța epuizarea locurilor puse în vânzare. În același timp agenția organizatoare nu are obligația de a reduce prețul conform promoției, pentru clienții care au achiziționat anterior același pachet, dar la un preț mai mare.

ü  În cazul în care cererea este mai mare decât locurile prestabilite pentru grup, iar biletele de avion au suferit creșteri se va comunica turistului suplimentul de tarif și numai după acordul scris se va încheia contractul de prestări servicii turistice.

INFORMAȚII REFERITOARE LA CAZARE:

ü  Categoria unităților de cazare este cea specificată în program

ü  Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuită de oficialitățile locale. Ca atare, facilitățile comune și cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

ü  Dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie.

ü  Persoanele care călătoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz în care agenția va propune, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, un partaj. În situația în care nu există partaj până la expirarea termenului limită de înscriere, agenția nu se obligă să suporte diferența de cameră single, în consecință turistul poate să se retragă fără penalizări sau să opteze pentru camera single.

ü  Tariful pentru copil este valabil în cazul în care acesta stă în cameră cu doi adulți. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi împlinit vârsta de 12 ani. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie să nu fi depășit la data începerii călătoriei vârsta menționată în program.

ü  Distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de însoțitorul de grup.

ü  Turistul are obligația de a respecta regulile hoteliere internaționale sau regulile hoteliere specifice din țările vizitate (să nu deranjeze alți clienți din hotel, să păstreze liniștea, să nu consume alimente în cameră, să nu distrugă/deterioreze/păteze obiecte din camere, etc). Necunoașterea acestora, nu exonerează turistul de la răspundere.

ü  Turistul este direct răspunzător pentru deteriorarea camerelor hoteliere sau a autocarului/mijlocului de transport, agenția neasumându-și răspunderea față de turistul respectiv, care va urma să despăgubească instituția respectivă pentru daunele cauzate.

ü  Hotelul își rezervă dreptul de a solicita fiecărui turist o sumă cash sau o copie a cărții de credit personale, ca garanție pentru cheltuielile suplimentare ce urmează a fi făcute pe parcursul șederii.

ü  Pentru anumite facilități din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; în momentul sosirii la hotel solicitați recepționerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.

ASIGURĂRI:

ü  Agenția organizatoare deține polița de asigurare care acoperă daune de până la 50.000 euro în cazul insolvenței societății.

ü  Polita Asigurare Insolventa SERIA I, NR. 53063 / 23.01.2020 – Valoare acoperita: 50.000 USD, OMNIASIG, str. Aleea Alexandru, nr. 51, sector 1, Bucuresti, tel. 021/4057420

ü  Pachetele din prezenta ofertă nu includ asigurările medicale de călătorie sau asigurare storno. Nu sunt obligatorii dar recomandăm încheierea lor în agențiile de turism sau la orice companie de asigurări.

INFORMAȚIA PENTRU PLECARE/ SEJUR:

Informațiile detaliate despre circuit vor fi transmise turiștilor pe un suport durabil: site www.experttravel.ro,  email, imprimat , SMS, înainte de plecare cu minim 3 zile  și vor cuprinde următoarele puncte:

- Detalii însoțitor grup/ ghid – nume, persoana de contact, telefon

- Detalii mijloc de transport, număr de înmatriculare,  număr telefon autocar îmbarcări.

- Orar de zbor actualizat (dacă este cazul)

- Orar de  transport actualizat (dacă este cazul)

- Hotelurile confirmate

- Transferurile pentru aeroport

- Excursii opționale/ informare tarife

 

OBSERVAȚII:

ü  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestări servicii.

ü  La înscriere turistul are obligația să semneze de luare la cunoștință a informațiilor precontractuale :

 

Nume și prenume turist (turiști sau lider de grup)                                                                                        Semnătura

              

              

 

 

 

Nu rata aceasta oferta! Rezerva acum!

Solicita oferta